Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

14 απίθανα σεξουαλικά ρεκόρ! !!!!!!!

perierga.gr - 14 απίθανα σεξουαλικά ρεκόρ!
Η ερωτική πράξη αυτή καθεαυτή, ο αυνανισμός, ο οργασμός, ακόμη το μέγεθος και η διάρκεια στο σεξ γίνονται συχνά αντικείμενο συζήτησης (και κουτσομπολιού, μη σας πω!) από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αφού οτιδήποτε σεξουαλικό κυριαρχεί σε κάθε κουβέντα. Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για σεξουαλικά ρεκόρ, τότε τα αίματα ανάβουν! Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι ερευνητές στο αμερικανικό Kinsey Institute και ασχολήθηκαν λίγο παραπάνω με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και -κυρίως- με τις δυνατότητες ανδρών και γυναικών στο σεξ και μέχρι πού αυτές φτάνουν. Το αποτέλεσμα; 14 απίστευτες ερωτικές «πρωτιές» θα γίνουν σίγουρα το επόμενο αντικείμενο συζήτησης για όλους, «διεγείροντας… το πνεύμα!
1. Ρεκόρ πατρότητας
Ο Moulay Ismail Ibn Sharif κατέκτησε αυτό το ρεκόρ το 17ο αιώνα όταν καταγράφηκε το τεράστιο νούμερο των 1.042 παιδιών που απέκτησε από ένα χαρέμι 500 γυναικών. Υπήρξε, μάλιστα, ένας πολυάσχολος άντρας, δεδομένου του χρόνου που απαιτούν όλοι αυτοί οι γάμοι, οι βαφτίσεις και -χωρίς αμφιβολία- και κάποιες κηδείες.  Όμως ο δεύτερος άρχοντας από τη δυναστεία των Alaouite του Μαρόκου μάλλον δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού έμεινε γνωστός στη μαροκινή ιστορία ως ο πλέον αγαπητός πατέρας της χώρας!

«Είμαστε όλοι Έλληνες»


Συγκεντρώσεις συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό πραγματοποιήθηκαν σε δεκάδες πόλεις του εξωτερικού  το Σάββατο στο πλαίσιο του κινήματος «Είμαστε Όλοι Έλληνες».

«Είμαστε όλοι Έλληνες»

Την  αλληλεγγύη της  προς την Ελλάδα φανέρωσε  η Κύπρος, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Λήδρας και Ονασαγόρου στη Λευκωσία.

H «Λεγεώνα» ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει... H «Λεγεώνα» ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει...


Στο άκουσμα της λέξης Anonymous ο περισσότερος κόσμος φέρνει στο μυαλό του μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι επιτίθενται σε sites του ίντερνετ. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία ομάδα, αφού οι ίδιοι υποστηρίζουν πως Anonymous θα πρέπει να είναι όλοι οι χρήστες του διαδικτύου...

H «Λεγεώνα» ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει...
Ο χακτιβιμός είναι η καθημερινότητά τους, αφού ο χώρος του ίντερνετ είναι το πεδίο μάχης τους και το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.
Η Λεγεώνα –η λέξη συνοδεύει κάθε μήνυμά τους-, είναι χρήστες του ίντερνετ οι οποίοι «πολεμάνε» μέσω του διαδικτύου από κυβερνήσεις, μέχρι παιδόφιλους που ανεβάζουν σε ιστότοπους φιλμ με παιδική πορνογραφία.
Ωστόσο, η δράση τους είναι πιο γνωστή Παγκοσμίως για την ευαισθησία που δείχνουν στα ανθρώπινα δικαιώματα. Η αδικία δεν τους «πάει» για αυτό το λόγο όπου υπάρχει αυτή, εμφανίζονται κι εκείνοι. Κάπως έτσι, έφτασαν και στην Ελλάδα...
Τα όσα ζούμε στην χώρα μας από την εποχή του 1ου μνημονίου κι έπειτα, είναι γεγονότα που τραβούν την προσοχή της κοινής γνώμης και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους Anonymous. Οι ίδιοι ασχολήθηκαν έντονα για πρώτη φορά με την Ελλάδα, έπειτα από την διαμαρτυρία της 28ης Ιουνίου, όταν ψηφιζόταν το πρώτο μνημόνιο και τις βιαιότητες που έγιναν τότε. Έτσι στις αρχές Ιουνίου, ανεβαίνει ένα βίντεο που επιτίθεται σε κράτος, αστυνομία και Μ.Μ.Ε. της χώρας μας και προειδοποιεί για ηλεκτρονικές επιθέσεις. Ακολουθεί το πρώτο επίσημο δελτίο τύπου τους με το οποίο ουσιαστικά αναγγέλλουν την έναρξη του #opGreece 
Στις 2 Φεβρουαρίου, η προειδοποίηση γίνεται πράξη. Οι Anonymous «κατεβάζουν» την σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και στέλνουν νέο μήνυμα στο οποίο αναλύουν την πολιτική κατάσταση και την ανικανότητα των πολιτικών μας να εκφράσουν την κοινή γνώμη. Η αρχή είχε γίνει... 
Ακολουθεί η μεγαλειώδης συγκέντρωση των Ελλήνων στο Σύνταγμα στις 12 Φεβρουαρίου, κατά την οποία αστυνομία και διαδηλωτές καταφέρνουν να μετατρέψουν την Αθήνα σε έναν πυρπολημένο θάλαμο αερίων.
Την ώρα που στο κέντρο της πρωτεύουσας δίνονταν οι μάχες, στο ίντερνετ ένας άλλος πόλεμος είχε πάρει φωτιά. Οι Anonymous –με ελληνική συμμετοχή μάλιστα, αφού υπήρξε δημοσίευση πως στην επίθεση συμμετείχε η Ελληνική hacking σκηνή-, εξαπολύουν παράλληλες επιθέσεις σεκυβερνητικές σελίδες και προσωπικές σελίδες βουλευτών. 
Φαίνεται λοιπόν πως οι χακτιβιστές κάνουν πράξη τα λόγια τους. Το τελευταίο τους μήνυμα, αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στο διαδίκτυο. Το μόνο λοιπόν που απομένει να δούμε, είναι το πότε θα ξεκινήσουν...