Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Πότε το σπίτι «δηλητηριάζει» τα παιδιά


Οι τοξικές παγίδες που κρύβονται είναι πολλές

Πότε το σπίτι «δηλητηριάζει» τα παιδιάΔεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γονείς πασχίζουμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας και συνήθως οι προσπάθειές μας καρποφορούν. Ωστόσο τα απρόοπτα συμβαίνουν: σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Κέντρου Δηλητηριάσεων το οποίο λειτουργεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», περισσότερες από τις μισές δηλητηριάσεις τον χρόνο (54,2%) αφορούν παιδιά ηλικίας από μερικών μηνών ως 14 ετών και η συντριπτική πλειοψηφία από αυτές συμβαίνει στο σπίτι. 

Τέλος στα σενάρια πρόωρων και χρεοκοπίας βάζει ο πρωθυπουργός

Τέλος στα σενάρια των πρόωρων εκλογών επιχειρεί να βάλει ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, κατηγορώντας όσους μιλούν για πρόωρες εκλογές στην παρούσα συγκυρία ότι «λειτουργούν ανεύθυνα και θέλουν να σύρουν τη χώρα σε επικίνδυνες εξελίξεις».
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η χώρα δίνει κρίσιμη μάχη και καταλογίζει ανευθυνότητα στη Νέα Δημοκρατία, ενώ για τον Αντώνη Σαμαρά επισημαίνει ότι «έχει την πολυτέλεια να πολιτεύεται ανεύθυνα, γιατί εμείς πράξαμε υπεύθυνα».

Αξιωματικός του Λιμενικού εμπλέκεται σε κύκλωμα «νονών»!

Το όνομα αξιωματικού του Λιμενικού, βρίσκεται, σύμφωνα μεαποκλειστικές πληροφορίες τουnewsbomb.gr, στη δικογραφία μαζί με άλλα 43 άτομα που σχημάτισε η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής και αφορά τις δύο συμμορίες που εξαρθρώθηκαν και δρούσαν κυρίως στη Ζάκυνθο αλλά και στην Αττική.

Τρώτε αργά και αδυνατίστε!

Δίαιτα
Έχετε σκεφτεί ποτέ πως αυτό που σας παχαίνει δεν είναι το τι τρώτε αλλά το πώς τρώτε; Φανταστήκατε ποτέ πως ακόμη και η συνήθεια να κάνετε το διάλειμμα μπροστά στον υπολογιστή σας μπορεί να σας παχύνει; Ο τρόπος που επιλέγουμε να φάμε φαίνεται πλέον από πολλές έρευνες πως επηρεάζει καθοριστικά το βάρος μας.
  • Απολαύστε το φαγητό σας τρώγοντας αργά
Έρευνες δείχνουν πως 1 στα 2 άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας τελειώνει το κύριο γεύμα του σε λιγότερο από 10 λεπτά, ενώ η αντίστοιχη αναλογία για τα άτομα με φυσιολογικό βάρος είναι μόλις 1 στους 5. Φαίνεται, λοιπόν, πως όταν το φαγητό δεν ικανοποιεί μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες του που είναι η γευστική ικανοποίηση, μπορεί να μας «παχύνει». Πως;

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΕΤΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 2 ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ 127Μ2 Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΗΠΟ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΜΠΑΝΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΟΜΑΤΙΑ 2 ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑ.ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΑΠΟΘΗΚΗ.ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΛΙΣ 80 ΜΕΤΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΛΟΓΙΚΗ.

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ NONASESTATE - ΝΕΟΔΜΗΤΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μεζονετες 180μ2 κατασκευης 2009.Ανεξαρτητες με δικη τους περιφραξη και κηπο.Πολυ καλη κατασκευη που αποτελειται απο το ημιυπογειο 60μ2 που μπορει να γινει play room η ξενωνας.Ανεβαινοντας τις σκαλες βρισκεσαι στο ισογειο οπου ειναι η μοντερνα κουζινα με εντοιχιζομενα ντουλαπια,το ανετο σαλονι με το γωνιακο τζακι,ενα μικρο μπανιο και ενα δοματιο που αναλογα με τις αναγκες της καθε οικογενειας μπορει να γινει κρεββατοκαμαρα η γραφειο.Το σαλονι εχει τη δικη του βεραντα που βλεπει στο κηπο και η θεα απλωνετι στο χωριο.Στον πανω οροφο ειναι οι 2 κρεββατοκαμαρες με 1 μεγαλο μπανιο.Εχουν τη δικη τους βεραντα και ενα ημιυπαιθριο χωρο 20μ2.Η θεα απλωνεται στη θαλασσα.
Ιδανικη αγορα με πολυ καλη τιμη.











ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΒΟΙΑ NONASESTATE - ΝΕΟΔΜΗΤΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ 

νεα τιμή:170000

επιλεγμενα ακινητα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!