Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

6 χρήσιμα tips για το κινητό σου


Τι να κάνω όταν δεν έχω σήμα; Σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που με πήρε; Άγνωστες λειτουργίες και πληροφορίες που θα σού φανούν χρήσιμες στις διακοπές!
Μπορεί να αντμετωπίζουμε καθημερινά διάφορα μικροπροβληματάκια με το κινητό μας. Από το να μην έχουμε καλό σήμα και να πήραμε μια ελαττωματική συσκευή, μέχρι να βρεθούμε σε μια κατάσταση ανάγκης και να μην ξέρουμε που να απευθυνθούμε. Για αυτά, καθώς και για άλλα έχουμε κάποιες μικρές και πρακτικές πληροφορίες.
  • Δεν έχω καλό σήμα!
Όταν έχουμε πρόβλημα με το σήμα του κινητού μας μια πρώτη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωσουμε την ισχύ του είναι να απενεργοποιήσουμε το 3G από το κινητό μας (εφόσον βέβαια έχουμε 3G συσκευή). Αυτό γίνεται μεταβαίνοντας από το Αρχικό Μενού της συσκευής, στις Ρυθμίσεις Δικτύου, έπειτα Λειτουργία Δικτύου και επιλέγουμε Μόνο GSM (σε ορισμένες συσκευές αντί για ρυθμίσεις δικτύου επιλέγουμε Συνδεσιμότητα από το Αρχικό Μενού). Eάν και μετα από αυτό δεν εξασφαλίσουμε μια ανεκτή ποιότητα επικοινωνίας, ίσως έχει έλθει η ώρα να αλλάξουμε δίκτυο!
  • Σε ποιο δίκτυο ανήκει ο αριθμός που καλώ?

Το παλάτι του Καντάφι «καλωσόρισε» τους εξεγερμένους


Από τα χέρια του τύραννου ηγέτη, στα χέρια των εξεγερμένων! Το παλάτι που κάποτε έλαμπε από χλιδή, το «ταπεινό σπίτι» του Καντάφι σήμερα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Οι πισίνες που κάποτε προσέφεραν στιγμές χαλάρωσης του Λίβυου ηγέτη, σήμερα προκαλούν «τρικυμίες»…
Ποιος θα φανταζόταν πως το παλάτι του Καντάφι, θα «άνοιγε» τις πόρτες του στους εξεγερμένους, οι οποίοι θα γνώριζαν από κοντά πως ήταν η ζωή του ηγέτη εντός των τειχών…
Και από τις πισίνες, στα λούνα παρκ, τους χρυσούς καναπέδες και τα δωμάτια μαυσωλεία. Οι χώροι που κάποτε είχαν ζωή, εις βάρος την εξεγερμένων, σήμερα έχει «νεκρώσει» από τους ίδιους τους αντικαθεστωτικούς! Τα περισσότερα δωμάτια έχουν λεηλατηθεί παρά τις εκκλήσεις των ηγετών των εξεγερμένων.