Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Πόλεις γεμάτες χρώματα

Πόλεις από όλο τον πλανήτη που είναι γεμάτες χρώματα και μας χαρίζουν μια εντυπωσιακή οπτική.
Τα έντονα χρώματα στα σπίτι είναι μέρος της κουλτούρας και του πολιτισμού για διάφορους λαούς, ενώ άλλοι απλά για λόγους αισθητικής τα χρησιμοποιούν. Σας παρουσιάζουμε γειτονιές γεμάτες χρώματα από διάφορα σημεία του πλανήτη.
Zacatecas, Μεξικό
Perierga.gr - Πόλεις γεμάτες χρώματαphoto by
Kulusk, Γροιλανδία
Perierga.gr - Πόλεις γεμάτες χρώματαphoto by

Δεν εισπράττουν τα έσοδα οι εφορίες


Έλλειψη ελέγχων, διαφάνειας και ατιμωρησία αποκαλύπτει το 

πόρισμα Ρακιντζή

Δεν εισπράττουν τα έσοδα οι εφορίεςΤην πλήρη αποτυχία του κράτους στην είσπραξη εσόδων, με εφορίες να μην έχουν διενεργήσει καθόλου ελέγχους για το 2009, να μην έχουν εισπράξει τα βεβαιωθέντα έσοδα, ακόμα και σε ποσοστό 90% έως και 94%, και να μην έχουν εισπραχθεί ακόμα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων από το 1995 έως το 2009 (ένα κονδύλι που αγγίζει τα 26.878.973 ευρώ), αποδεικνύει η φετινή έκθεση του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή.

«Τα νησιά κατακτώνται, δεν αγοράζονται. Μολών λαβέ!»


Η απάντηση του ΓΕΝ για το ενδεχόμενο πώλησης ελληνικών νησιών

«Τα νησιά κατακτώνται, δεν αγοράζονται. Μολών λαβέ!»«Δεν υπάρχει περίπτωση το ΓΕΝ να εγκρίνει πώληση ελληνικών νησιών σε Τούρκους ιδιοκτήτες. Αυτή η φάρσα πρέπει να τελειώσει» δηλώνει χαρακτηριστικά, ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας από την οποία ζητήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman, σύμφωνα με το οποίο Τούρκος επιχειρηματίας θέλει να αγοράσει τρία νησιά.

Όλγα Παβαλάκη: "Η Βαλέρια ήταν καθαρή. Σταματήστε τις ανακρίβιες"

 
 
Την Όλγα Παβαλάκη την γνωρίζω πολύ καλα. Είναι ένα κορίτσι απο εκείνα που συναντάς μια φορά στη ζωή σου αλλά πάντα θυμάσαι. Γιατί; Διότι είναι μαγκάκι εργατική και ποτέ μα ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα να πεί κάτι κανείς για τη ζωή της.  Γνώριζα καλά τη σχέση της με την Βαλέρια. Ήταν κολλητές φίλες για περισσοτερα απο δέκα χρόνια. Το σκέφτηκα πολύ πρίν επικοινωνήσω μαζί της. Τελικώς το έκανα πρίν λίγο. Και ενώ στην αρχή ένιωσα άσχημα στο τέλος της κουβέντας μας κατάλαβα ότι ήθελε να μιλήσει για την κολλητή της. και το έκανε...μίλησε...και μου είπε πολλά...Μου είπε ότι...  

Τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα στον πλανήτη

Bugatti Veyron Super Sport
Αυτό και αν είναι πρόκληση. Σε τέτοιες, δύσκολες εποχές, που ο κόσμος ανεβαίνει τον Γολγοθά του, να μιλάμε για τα ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Υπάρχουν όμως κι αυτά. Και από την στιγμή που είναι δύσκολο να τα αποκτήσουμε, τουλάχιστον ας τα κοιτάζουμε μήπως και κάνουν πιο όμορφα τα όνειρά μας…
Για τους περισσότερους ανθρώπους ακόμη και ένα ποσό 35.000 ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου είναι στις μέρες μας δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να βγάλουν το μπλοκ των επιταγών και να πληρώσουν κας για να αγοράσουν ένα από τα 10 ακριβότερα αυτοκίνητα στον κόσμο, σύμφωνα με τον ειδικό κατάλογο που έχει καταρτίσει Forbes.

Διάσωση ζώων: Πριν και μετά

Διάσωση ζώων πριν και μετά (13)
Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που θα σας φτιάξει την διάθεση… Δείτε πως ορισμένα άτυχα ζωάκια που βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση, μεταμορφώθηκαν κυριολεκτικά με αγάπη και φροντίδα από τους κατάλληλους ανθρώπους!