Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Διώξτε τον Πάγκαλο!


Έξαλλοι με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησηςΘόδωρο Πάγκαλο είναι βουλευτές τουΠΑΣΟΚ.
Μετά τη συνέντευξη, που έδωσε στην εφημερίδα El Mundo και τις αναφορές του σε τανκ τα οποία θα φυλάνε τις τράπεζες αλλά και την αποψινή του αναφορά σε νεκρούς της Αργεντινής το 2001, βουλευτές όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης και η Χρύσα Αράπογλουέπνεαν μένεα εναντίον του.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Ανδρουλάκης, που παρακολουθούσε την ομιλία του αντιπροέδρου από το εντευκτήριο τηςΒουλής, είπε με ένταση: Φτάνει πια με τονΠάγκαλο, έως εδώ. Αν δεν τον διώξουν τώρα, δεν ψηφίζουμε.
πηγη newsbomb.gr

τυχαιο?


Οι Financial Times «στηρίζουν» Σαμαρά!


Σκληρή κριτική στη στρατηγική τηςτρόικας για την ελληνική οικονομία και ειδικά στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ασκεί ο γνωστός αρθρογράφος των Financial Times Βόλφγκανγκ Μύνχαου, σε σημερινό του άρθρο με τίτλο Ίσως οι Έλληνες βουλευτές πρέπει να πουν όχι στο Μεσοπρόθεσμο. 

Reuters: Εξετάζεται σχέδιο Β σε περίπτωση που απορριφθεί το Μεσοπρόθεσμο


Εναλλακτικό σχέδιο για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, σε περίπτωση που η Βουλή απορρίψει τοΜεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και τον εφαρμοστικό νόμο, φαίνεται ότι εξετάζει η Ευρώπη, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Reuters.

Επίθεση Γλέζου στο ΠΑΣΟΚ και τον Πάγκαλο


«Ο εκβιασμός δεν θα περάσει»

Επίθεση Γλέζου στο ΠΑΣΟΚ και τον ΠάγκαλοΟ Μανώλης Γλέζος με δήλωσή του καταγγέλλει «την γκεμπελίστικη νοοτροπία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όπως εκφράστηκε με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της, οι οποίες αποτελούν ένα αμάλγαμα αντιλαϊκότητας και εξουσιομανίας».

«Κίνδυνος ρευστότητας» των ελληνικών τραπεζών


Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει (ξανά) η Moody’s

«Κίνδυνος ρευστότητας» των ελληνικών τραπεζώνΣημαντικό κίνδυνο ρευστότητας βλέπει η Moody’s για τις ελληνικές τράπεζες αναφερόμενη στην συνεχιζόμενη φυγή καταθέσεων, ειδικότερα εάν περάσει το κρίσιμο όριο του 35% επί του συνόλου των καταθέσεων, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μήνυμα συναίνεσης του Βενιζέλου από τη Βουλή


«Κουβαλάμε όλοι- ένα Σταυρό δημοκρατικής, πολιτικής και ιστορικής 

ευθύνης»

Μήνυμα συναίνεσης του Βενιζέλου από τη ΒουλήΜήνυμα συναίνεσης απεύθυνε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, από το βήμα της Βουλής απαντώντας στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ για ψήφιση «Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» από 180 βουλευτές.

Αλλαγές στα μέτρα για τις αποδείξεις και το επίδομα ανεργίας


Στο παρά πέντε της κατάθεσης στη Βουλή άλλαξαν τα μέτρα

Αλλαγές στα μέτρα για τις αποδείξεις και το επίδομα ανεργίαςΚαμία επιστροφή φόρου που δόθηκε φέτος δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Η κυβέρνηση απέσυρε, αλλά μόνο για το 2010 την επιβολή πλαφόν στις εκπτώσεις φόρου από τις αποδείξεις. Το μέτρο αποσύρθηκε στον εφαρμοστικό νόμο αλλά παραμένει στο μεσοπρόθεσμο. 

Αποχώρησε το ΚΚΕ


Ζήτησε πρώτα ονομαστική ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο

Αποχώρησε το ΚΚΕΑπόντες θα είναι τελικώς οι βουλευτές του ΚΚΕ από τη διαδικασία συζήτησης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Πριν λίγη ώρα ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την αίθουσα της ολομέλειας, αφού πρώτα ζήτησαν ονομαστική ψηφοφορία. 

Νωρίτερα ο Ν. Καραθανασόπουλος είχε χαρακτηρίσει τα νέα μέτρα «λαιμητόμο» προσθέτοντας ότι «στόχος της επίθεσης είναι η θωράκιση της κερδοφορίας και των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλετε να τσακίσετε την εργατική τάξη και να διαμορφώσετε μισθούς Κίνας».
πηγη newsbeast.gr

Ραντάρ που ξεχωρίζει γκέι από στρέιτ έχουν οι γυναικες


Όταν μια γυναίκα πλησιάζει ή βρίσκεται σε περίοδο ωορρηξίας αρκεί να κοιτάξει το πρόσωπο ενός άντρα για να μαντέψει τον σεξουαλικό προσανατολισμό ενός άντρα – και μάλιστα τις περισσότερες φορές σωστά. Όπως αποκαλύπτει έρευνα του πανεπιστημίου του Τορόντο, η αυξημένη της επιθυμία να βρει ένα ταίρι, λόγω ορμονών, αυξάνει και την ακρίβεια των εκτιμήσεών της.

Αστείες φωτογραφίες από παράξενη γωνία


Αστείες φωτογραφίες από παράξενη γωνία λήψης (1)
Ένα ακόμη αφιέρωμα με εντυπωσιακές, έξυπνες και αστείες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από την κατάλληλη γωνία λήψης, γεγονός που τις κάνει ξεχωριστές!

Τα ψηλότερα κτήρια του κόσμου


Τα ψηλότερα κτήρια του κόσμου (8)
Βλέποντας τους ψηλότερους ουρανοξύστες του κόσμου μέχρι τον 2ο ψηλότερο, είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος. Κοιτάζοντας όμως το ύψους 828 μέτρων Burj Khalifa, κανείς αναρωτιέται τελικά τι ΔΕΝ μπορεί να καταφέρει ο άνθρωπος…

Ο Γ. Παπανδρέου θα υποστηρίξει το μεσοπρόθεσμο


Αναμένεται να μιλήσει απόψε στη Βουλή ο πρωθυπουργός

Ο Γ. Παπανδρέου θα υποστηρίξει το μεσοπρόθεσμοΠλήθος ερωτημάτων για το ενδεχόμενο να μην περάσει το μεσοπρόθεσμο λόγω διαρροών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ο Γ. Παπανδρέου στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες.

Ο πρωθυπουργός με τις απαντήσεις του έδειξε ότι δεν ανησυχεί επί της ουσίας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Σήμερα πάντως έχει προγραμματίσει να ανεβεί στο βήμα της Βουλής και να υποστηρίξει το νομοσχέδιο ο ίδιος, με την παρουσία και τα λόγια του, γεγονός που αποτελεί ένδειξη ότι μπαίνουν «τα μεγάλα μέσα» στην προσπάθεια να συγκρατηθούν οι διαρροές.
πηγη newsbeast.gr

Πέντε ελεύθεροι, μια προφυλάκιση για τα «στημένα»


Ενώπιων του 9ου τακτικού ανακριτή, Γ. Κασιμάτη προσέρχονται και απολογούνται ένας - ένας, οι δέκα από τους 11 συλληφθέντες για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Η κυβέρνηση κάλυψε τον Πάγκαλο



Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε τον Θ. Πάγκαλο για τις δηλώσεις του περί τανκς. «Αυτό που θα πρέπει να δούμε, είναι ο πυρήνας των δηλώσεων του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Η. Μόσιαλος στις ερωτήσεις που δέχθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


«Ο Αντιπρόεδρος έθεσε ένα γενικότερο πλαίσιο του τι θα συμβεί εάν χρεοκοπήσει η χώρα. Δεν τίθεται όμως τέτοιο θέμα, ιδιαίτερα μετά και από τις διαπραγματεύσεις που έκανε η ελληνική κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης την περασμένη Παρασκευή» είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλύπτοντας τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης 
πηγη real.gr

Εκλογές ζήτησε ο Γ. Δημαράς


Η κυβέρνηση υποκύπτει χωρίς αντίσταση σε εκβιαστικούς δανεισμούς, τόνισε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος ΠολιτώνΓιάννης Δημαράς, ζητώντας άμεση προσφυγή στις κάλπες.
Σημειώνει επίσης ότι, η κυβέρνηση οδηγεί σε χρεοκοπία την ελληνικήκοινωνία, με αποτέλεσμα να χάνεται κάθε δυνατότητα βιώσιμων και ρεαλιστικών λύσεων.
πηγη newsbomb.gr
 

Video: Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Νησιού»

Video: Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Νησιού»



Την Κυριακή το βράδυ επέστρεψε στις οθόνες μας το «Νησί». Όχι βέβαια με καινούριο επεισόδιο, αλλά παρακολουθήσαμε μια δίωρη εκπομπή με όλους τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές να μιλάνε για τα γυρίσματα και να μας αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της σειράς που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης        
  πηγη gossip-tv.gr

Video: Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε έναν από τους λόγους του χωρισμού της

Video: Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε έναν από τους λόγους του χωρισμού της



Η Ελεονώρα Μελέτη σήμερα μέσα από την εκπομπή της είχε διάθεση για αποκαλύψεις και έτσι μοιράστηκε με όλους μας έναν από τους λόγους που χώρισε. Η παρουσιάστρια έκανε πλάκα διερωτούμενη πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πόσο έντονα πρέπει να ζούμε την ζωή μας και πως ένας λόγος που χώρισε ήταν και αυτός.                   πηγη gossip-tv.gr

Φεύγει από το Μαξίμου ο Παπανδρέου


Θεωρεί αντιλειτουργικό το νεοκλασικό κτίριο

Φεύγει από το Μαξίμου ο ΠαπανδρέουΥπό μετακόμιση βρίσκεται ο πρωθυπουργός, ο οποίος ύστερα από 20 μηνες διακυβέρνησης φαίνεται πως εγκαταλείπει το Μέγαρο Μαξίμου… χάριν του υπουργείου Εσωτερικών

Η παλιά φίλη που πάντα πρόσεχε τον Γιώργο


Η Έλσα Παπαδημητρίου που έκανε babysitting στα παιδιά του Ανδρέα

Η παλιά φίλη που πάντα πρόσεχε τον ΓιώργοΕκπλήξεις στη Βουλή, κατά τη συζήτηση και ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, δεν αναμένονται μόνο από την πλευρά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και από κείνη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. Ανεξάρτητα από το εάν οι όποιες διαφοροποιήσεις προκαλέσουν καθοριστικό πολιτικό αποτέλεσμα, τουλάχιστον μια από τις συζητούμενες

Ο Ευ. Βενιζέλος ανέλαβε τους επίδοξους «αντάρτες»


Συνεχείς συναντήσεις για να εξασφαλιστεί η κυβερνητική πλειοψηφία

Ο Ευ. Βενιζέλος ανέλαβε τους επίδοξους «αντάρτες»Αγώνα δρόμου κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να φτάσει χωρίς απώλειες στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου. Ο υπουργός Οικονομικών το σαββατοκύριακο αλλά και σήμερα βλέπει «αντάρτες » και επίδοξους «αντάρτες».

Ημιυπαίθριοι χώροι και φορολογία


Τι ισχύει, τι πρέπει να προσέξετε

Ημιυπαίθριοι χώροι και φορολογίαΟδηγίες για τον τρόπο αντιμετώπισης των «τακτοποιούμενων χώρων» σε ό,τι αφορά τη φορολογία έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Ο φορολογικός σύμβουλος Αντώνης Μουζάκης αναλύει τι ισχύει με τους ημιυπαίθριους χώρους σε ό,τι αφορά τη φορολογία εισοδήματος, ακίνητης περιουσίας, μεταβίβασης ακινήτων και γονικών παροχών, δωρεών και κληρονομιών. 

«Επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε τανκς στους δρόμους»


Η συνέντευξη του Θεόδωρου Πάγκαλου στην εφημερίδα El Mundo

«Επιστροφή στη δραχμή θα σήμαινε τανκς στους δρόμους»«Τεράστια βλακεία» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος την πρόταση εγκατάλειψης του ευρώ και επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα El Mundo που δημοσιεύεται σήμερα, τονίζοντας τις τρομακτικές επιπτώσεις ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα Τρίτη και Τετάρτη


Σε 48ωρο απεργιακό κλοιόμπαίνει η χώρα από αύριο. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις κατά τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του

Guardian: «Νεκρός» πολιτικά ο Γιώργος Παπανδρέου


"Οι τοκογλυφικές συνθήκες της ελληνικής διάσωσης αποκαλύπτουν την αποικιακή νοοτροπία των Βρυξελλών, σχολιάζει ο Guardian, αλλά η Αθήνα δείχνει στους πολίτες ότι μπορούν να αντισταθούν".