Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αχώριστοι στη ζωή και στον ύπνο!!!!


Αχώριστοι στη ζωή και στον ύπνο (3)
Αχώριστοι φίλοι σε στιγμές σιέστας… Απολαύστε το αφιέρωμα που ακολουθεί!

Οι οίκοι «ξαναχτύπησαν»-Μας υποβάθμισε η S&P


Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s υποβάθμισε την μακροπρόθεσμη αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες σε CC από CCC. Παράλληλα, επαναδιατύπωσε τη βραχυπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση "C".
Το «outlook» παραμένει αρνητικό.
Το recovery rating παραμένει στο "4", υποδηλώνοντας πιθανότητα 30%-50% ανάκτησης του αρχικού κεφαλαίου από τους ομολογιούχους, οι τίτλοι των οποίων υπόκεινται σε μείωση 20% της καθαρής ονομαστικής αξίας σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF).
Αναφέρει επίσης ότι η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους που προτείνει η ΕΕ θέτει την χώρα σε «επιλεκτική χρεοκοπία» (selective default).
πηγη newsbomb.gr

«Στον τελικό... ό,τι γίνει» με αντίπαλο την Κίνα


Σαγκάη, Κίνα
Η πρόκριση στον τελικό του 14ου παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου ήταν μία από τις μεγαλύτερες και... μοναδική επιτυχία που δεν είχε φέρει η Εθνική πόλο των γυναικών και μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Ιταλίας, όλοι στο ελληνικό «στρατόπεδο» ήταν συγκινημένοι. Από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Μορφέση, μέχρι και τις Λιόση, Λαρά, Αντωνάκου που μίλησαν για τον νέο θρίαμβο της Εθνικής και δεν έκρυψαν τον στόχο... να το σηκώσουν στη Σαγκάη!

Στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση ο Έλληνας τεχνικός ήταν πραγματικά ευτυχισμένος: «Ζούμε μοναδικές στιγμές, δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Έχουμε δείξει ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, γιατί αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι έχει και ψυχή. Την ελληνική ψυχή, που βγαίνει στα δύσκολα», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Θεωρώ τυχερό του εαυτό μου, γιατί είμαι στην ομάδα από το 2003 ως συνεργάτης και στη συνέχεια ως βασικός προπονητής και έχω ζήσει μοναδικές στιγμές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, σε World League και τώρα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τις παίκτριές μου, σε αυτές ανήκει το 100% της επιτυχίας, και να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά την Ομοσπονδία και τον πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο, καθώς και όλους όσοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην προσπάθειά μας».