Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καταγγελία για συνεργασία ΜΑΤ-παρακρατικών


Αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή για τα εκτεταμέναεπεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Η Μέρκελ χαιρετίζει το «γενναίο ναι» στο Μεσοπρόθεσμο


Θετική ήταν η αντίδραση της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, που χαιρέτησε την έγκριση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, κάνοντας λόγο για «γενναία πράξη» των βουλευτών και σημείωσε ότι η έγκριση του προγράμματος διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα είναι πραγματικά καλά νέα.
Επίσης, χαρακτήρισε «λυπηρό» το γεγονός ότι η αντιπολίτευση αρνήθηκε να στηρίξει την κυβέρνησης για τα νέα μέτρα λιτότητας.
Διαβάστε περισσότερα στοnewscode.gr 
 

Έκτακτα δελτία στα μεγάλα διεθνή δίκτυα

Έκτακτα δελτία στα μεγάλα διεθνή δίκτυα

Reuters: ο Βενιζέλος «αναμένεται να πάει στο Eurogroup της 

Κυριακής με αυξημένη αξιοπιστία»

Με έκτακτα δελτία ενημερώνουν αυτή την ώρα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά δίκτυα για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου από την ελληνική βουλή.

«Η Έλσα Παπαδημητρίου αυτοδιαγράφηκε»


«Η ΝΔ συνεχίζει την πορεία ελπίδας και ευθύνης που οφείλει στον ελληνικό λαό»

«Η Έλσα Παπαδημητρίου αυτοδιαγράφηκε»«Η κα. Έλσα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από τις τάξεις της ΝΔ. Αυτοδιαγράφηκε. Η ΝΔ συνεχίζει την πορεία ελπίδας και ευθύνης που οφείλει στον ελληνικό λαό», δήλωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Κώστας Τασούλας, στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
πηγη newsbeast.gr

Πέρασε με 155 το Μεσοπρόθεσμο


Τα δύσκολα για τη χώρα μόλις... άρχισαν!

Πέρασε με 155 το ΜεσοπρόθεσμοΜε την οργή των Aγανακτισμένων να πλημμυρίζει το Σύνταγμα κόντρα στα χημικά και τις πρωτοφανείς σε όγκο αστυνομικές δυνάμεις «πέρασε» στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με 155 ψήφους. Όχι ψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής ο οποίος τελικά αποδείχθηκε αποφασισμένος να επιμείνει στις θέσεις.

Διεγράφη ο Π.Κουρουμπλής


Διεγράφη ο Π.Κουρουμπλής. Αμέσως μετά την αρνητική ψήφο του στο Μεσοπρόθεσμο, ο πρωθυπουργός με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωσε τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ
πηγη newsbomb.gr

ΟΥΦ!!!!!! και ξανά ΟΥΦ!!!!!




Έρχεται, σας λέω, έρχεται!!! Το εγκεφαλικό μου έρχεται!!!Όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε όλους τους αγανακτισμένους και λιγότερο αγανακτισμένους συμπολίτες μας! θα μας δώσουν τα χρήματα της εφορίας ή όχι; θα αυξήσουν τα τέλη κυκλοφορίας ή όχι;θα πληρώσουμε αναδρομικά ή όχι; έκτακτη εισφορά και πόσο; θα μειωθούν οι συντάξεις; και ποιες; πόσο θα αυξηθεί ο ΦΠΑ; θα χρεωκοπήσουμε ή όχι;......και να σου και ο ΟΛΙ ΡΕΝ :δεν υπάρχει σχέδιο Β! ή δέχεστε το μεσοπρόθεσμο ή μηδέν πληρωμές!!
Δεν κατάλαβα, νομίζουν πως όλα αυτά που λένε είναι μόνο αριθμοί; Εϊ!!! πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι, οικογένειες, παιδιά, άρρωστοι, εργαζόμενοι που δουλεύουν για αυτόν τον έρημο ψωρομισθό που μας τον βγάζουν από τη μύτη!!  Όταν δε, ακούω αυτό: πρέπει όλοι να πληρώσουμε για να ξεχρεώσουμε -αν και άμα και όποτε- μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.....Γιατί βρε φίλε;; μαζί τα φάγαμε;;;εγώ ξέρω πως αν χρωστάω τρέχω να τα αποπληρώσω εγώ, δεν παίρνω σβάρνα όλη την Ελλάδα για να πληρώσουμε παρέα!!! πότε πήγαμε διακοπές μαζι; εμείς μετράμε και την τελευταία δραχμούλα...(αχ!!) για να πάμε ένα διήμερο στην κάτω ραχούλα...πότε ψωνίσαμε ρούχα με ελαφριάν την καρδίαν; πότε παίξαμε χρηματιστήριο; (μια τριανταένα παίζουμε την πρωτοχρονιά και αυτή με φασόλια!!!), και που τα είδαμε εμείς όλα αυτά τα λεφτά που έκαναν φτερά; ούτε το μισθό μας δεν προλαβαίνουμε να δούμε καλά καλά...και πως απαξιώνουν την δική μας προσπάθεια για ευημερία της Ελλάδας; πώς μας προσβάλουν με χαρακτηρισμούς και πράξεις; και για να έχουμε καλό ερώτημα:τί γίνεται με τους μισθούς, τις συντάξεις και τις περιουσίες των πολιτικών;;που ενώ εμείς σφίγγουμε και ξανασφίγγουμε το ζωνάρι εκείνοι κάνουν όλο και πιο μεγάλες κοιλιές... όλοι από υπερθυροειδισμό πάσχουν;;;;!!!
   Αλλά βλέπεις φαγώθηκαν τόσα χρόνια: οι Έλληνες διασκεδάζουν, οι Έλληνες περνάνε καλά, οι Έλληνες έχουν ήλιο, θάλασσα. Μας γλωσσόφαγαν επιτέλους!!!
Άντε γιατί έτσι όπως πάνε θα φορολογήσουν και το νερό της θάλασσας και τον ήλιο και τον αέρα που αναπνέουμε!!!  Ουπς!!!! μην τους βάζω καινούριες ιδέες......!!

ΠΑΝΔΑΙΜΩΝ
                 
                                                                                                                                               

Π. Κουρουμπλής: «Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό τον ωμό εκβιασμό»


«Δεν μπορώ να δεχτώ αυτό τον ωμό εκβιασμό από την ΕΕ» τόνισε ο Π. Κουρουμπλής στην ομιλία του στη Βουλή.
«Ο ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος από την Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς δεν υπάρχει αλληλεγγύη, σημείωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας χαρακτηρίζοντας λίγους τους ηγέτες της ΕΕ επειδή άφησαν το ευρώ εκτεθειμένο και επιβάλουν αβάσταχτους και τοκογλυφικούς όρους στην Ελλάδα.
«Η κρίση είναι ευρωπαϊκή δεν είναι ελληνική», τόνισε ο Π. Κουρουμπλής. «Ποιοι μας διαβεβαιώνουν ότι θα αποφύγουμε το μοιραίο μετά την εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού» ανέφερε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.
πηγη newsbomb.gr

Σε αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας


Αποκλεισμένο από όλες τις πλευρές είναι το κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει μία ζώνη αποκλεισμού περιμετρικά τουΚοινοβουλίου.

Υπέρ του Μεσοπρόθεσμου η Έλσα Παπαδημητρίου


Το Μνημόνιο μπορεί να απέτυχε,  τόνισε η βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου, ωστόσο, όπως είπε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα τουnewsbomb.gr.

Βενιζέλος καλεί Αγανακτισμένους μέσω... twitter


ΔΕΙΤΕ: Το μήνυμα του υπουργού Οικονομικών

Βενιζέλος καλεί Αγανακτισμένους μέσω... twitterΜήνυμα στους Αγανακτισμένους μέσω… twitter έστειλε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος χτες το βράδυ. 

Ο κ. Βενιζέλος τους κάλεσε σε διάλογο στο γραφείο του, στο υπ. Οικονομικών, βλέποντας ότι η αντίστασή τους δεν μπορεί εύκολα να καμφθεί…

«Λύκος» στο γυαλί, «πρόβατο» στη Βουλή


Ο αναποφάσιστος Θ. Ρομπόπουλος άλλα έλεγε και άλλα θα κάνει...

«Λύκος» στο γυαλί, «πρόβατο» στη ΒουλήΤο ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο ή όχι; Ο Θωμάς Ρομπόπουλος περιόδευσε τόσες ημέρες στην τηλεόραση και αυτοπαρουσιαζόταν ως… «αντάρτης». Σήμερα, όπως είπε οι ίδιος στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, μετά από συνομιλία που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τελικά θα πει το «ναι» στα νέα μέτρα!

Κόντρες μέσα στη Βουλή, διαδηλώσεις έξω


Πεδίο μάχης με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα στο επίκεντρο

Κόντρες μέσα στη Βουλή, διαδηλώσεις έξωΈνας μεταλλικός φράκτης και αστυνομικές δυνάμεις χωρίζουν τους διαδηλωτές, που συγκεντρώνονται έξω από τη Βουλή, από τους βουλευτές που βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο και σε λίγη ώρα θα συζητήσουν ένα από τα σημαντικότερα και σκληρότερα πακέτα μέτρων, που θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τη ζωή των πολιτών και ταυτόχρονα θεωρούνται

Πλησιάζει η «ώρα μηδέν» για το μέλλον της Ελλάδας


Η ώρα της κρίσης χτυπάει στις 14:00 της Τετάρτης 29 Ιουνίου 2011 καθώς τότε ξεκινά ηψηφοφορία του μεσοπρόθεσμου προγράμματος η εξέλιξη της οποίας εν πολλοίς θα καθορίσει την ομαλή δανειοδότηση της χώρας ή την άμεση χρεοκοπία της.