Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τα πάντα-όλα στη Χίλαρι για ένα κομμάτι ψωμί

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Τάδε έφη Χίλαρυ Κλίντον: «Σας δίνω τη συμπαράστασή μας στο οικονομικό σας πρόβλημα και την επιρροή μας στην τρόικα, θέλω ότι υπάρχει σε ορυκτό πλούτο στην Ελλάδα».
Έτσι κυνικά, έτσι ωμά, έτσι εκβιαστικά -ίσως όχι ακριβώς με τις ίδιες λέξεις, αλλά σίγουρα με το ίδιο νόημα- μίλησε η Χίλαρι Κλίντον στους έλληνες επισήμους που συνάντησε στην Αθήνα.
Στα πλαίσιο της μυστικής διπλωματίας, η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών μετέφερε το μήνυμα μεγάλων αμερικανικών εταιρειών πετρελαίου και εκμετάλλευσης φυσικού αερίου, που έχουν μυρίσει …αίμα στην αδύναμη αυτή την εποχή Ελλάδα.

ακίνητο στις Πετριές Ευβοιας

σκυλος δαγκωνει καρχαρια!!!!

Στη Βουλή οι ιδιοκτήτες ταξί

Στη Βουλή οι ιδιοκτήτες ταξί
Στη Βουλή έφτασαν πριν από λίγο οι ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία τους από την οδό Μάρνη, όπου βρίσκονται γραφεία του ΣΑΤΑ. 

Αυτή την ώρα έχουν δημιουργηθεί έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας λόγω της συγκέντρωσης των αυτικινιτιστών στην Αμαλίας. 

Τα ταξί αναμενόταν να ξαναβγούν στους δρόμους για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Οι μύθοι που διασύρουν την Ελλάδα…

Ένα βίντεο υποστήριξης για την Ελλάδα έφτιαξε το Ελληνοβρετανικό επιμελητήριο, παρουσιάζοντάς το σε συνέδριο του Λονδίνου το οποίο έγινε στις 28 Ιουνίου…
Οι δημιουργοί του απαντούν με τον καλύτερο τρόπο στους επικριτές της Ελλάδας και σε όσα καταλογίζουν οι ξένοι στη χώρα μας και τον λαό μας. Το newsbomb σας μεταφέρει, βήμα προς βήμα τις επικρίσεις και τις απαντήσεις μας:

Πτώση του τζίρου παρά τις εκπτώσεις

Συντάκτης:Βασίλης Σκουλαράκος

Σημαντική πτώση των πωλήσεων παρατηρούν οι καταστηματάρχες, παρά τιςπροσφορές και τις εκπτώσεις.
Οι περισσότεροι έμποροι βλέπουν τον τζίρο τους να πέφτει κατά 15%-20%, ενώ για ορισμένους η πτώση φτάνει και το 40%.
Οι λιανέμποροι που πόνταραν στις εκπτώσεις για να αυξήσουν τις πωλήσεις και το τζίρο, αναγκάζονται πλέον να ρίξουν ακόμα περισσότερο τις τιμές προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες. Μάλιστα οι μειώσεις των τιμών ενδέχεται ν φτάσουν ακόμα και το 70%.