Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Οι 10 ικανότητες που εντυπωσιάζουν μια γυναίκα


Οι 10 ικανότητες που εντυπωσιάζουν μια γυναίκα
Τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες; Έχουμε ερευνήσει αυτό το ζήτημα, χωρίς όμως να πάρουμε τις απαντήσεις που θα περίμενε κανείς. Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα παρά με κοιλιακούς, ψηφίζουν σπιτόγατους παρά party animals και έλκονται από τους μελαχρινούς και όχι από τους ξανθούς γαλανομάτηδες.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι… άβυσσος το γυναικείο μυαλό. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σταθερές, που πάντα «μετράνε» για μια γυναίκα. Το ανδρικού ενδιαφέροντος site AskMen συγκέντρωσε τις δέκα «σίγουρες» επιδεξιότητες» που συγκινούν τις γυναίκες και εμείς σας τις παρουσιάζουμε, για να… μετρήσετε πόσες από αυτές έχετε στο «οπλοστάσιό» σας στην μάχη των καρδιοκατακτητών.
  • Ξένες γλώσσες
Αν μη τι άλλο μια γυναίκα θα γοητευθεί από κάποιον που μιλάει άπταιστα μια «ερωτική» λατινογενή γλώσσα, θα αισθανθεί ασφάλεια δίπλα του σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα νιώθει ντροπή επειδή ο φίλος της δεν καταλαβαίνει τα βασικά αγγλικά. Η γνώση ξένων γλωσσών σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο «όπλο» προς απόκτηση, αλλά αναμφίβολα «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά των γυναικών – αρκεί να μην την επιδεικνύετε χωρίς λόγο, κανείς δεν συμπαθεί τους «επιδειξίες».

Αναλυτικά ο καιρός του Δεκαπενταύγουστου


Μετά τις βροχές, τις μπόρες και τις ισχυρές καταιγίδες, την πτώση της θερμοκρασίας και το ισχυρό μελτέμι ο καιρός μέρα με την ημέρα θα παρουσιάζει σχετική βελτίωση.


ΣΗΜΕΡΑ
Αίθριος θα είναι ο ουρανός σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ το βράδυ όμως θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Οι θερμοκρασία από 14 εώς 30 βαθμούς στη βόρειο Ελλάδα, 20 έως 31 βαθμούς στα κεντρικά και 23 έως 31εναν βαθμούς στα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός ενώ οι βοριάδες θα πνέουν 4 με 5 μποφόρ και στον Ευβοϊκο κόλπο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 21εναν έως 32 βαθμούς κελσίου.

Ακούστε τι προβλέπει για το NewsIt o Τάσος Αρνιακός:

Δημόσιο: από τη μονιμότητα στην... εποχική εργασία -Που οδηγεί η εργασιακή εφεδρεία


 Η λίστα με τους 11 πρώτους οργανισμούς που συγχωνεύονται – καταργούνται
- Με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή όσων θα μείνουν στην “εφεδρεία”
- Πρώτοι στη λίστα όσοι υπηρετούν με σύμβαση αορίστου χρόνου
- Ένας στους τρεις εποχικούς θα προέρχεται από τους “εφέδρους”

Τελικά όλα δείχνουν ότι μπαίνουν στη εργασιακή εφεδρεία ότι θα μπορούν να μείνουν στις ... λίστες του ΑΣΕΠ και πέραν του 12μηνου. Αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα με ποσόστωση να επιλέγονται για εποχική εργασία.

Καταδίωξη στη Φθιώτιδα για τους τέσσερις που απείλησαν τον Γκλέτσο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία σε όλα τα χωριά της Ανατολικής Φθιώτιδας μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος. Σύμφωνα με τη μήνυση, ομάδα τεσσάρων ατόμων, γνωστή στην ευρύτερη περιφέρεια της Στυλίδας, τον απείλησε με πιστόλι. Αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν ολόκληρη την περιοχή ψάχνοντας ακόμη και σε αγροτικές εκτάσεις. Η επιχείρηση άρχισε τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και έχουν συλλάβει ένα άτομο ρουμανικής καταγωγής, ενώ ήδη αναζητούν άλλους τρεις.

ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



πηγη tanea.gr

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς!

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς!Ο Κώστας Βουτσάς πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο! Με την υγεία του σε άριστη κατάσταση, ο ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας παραμένει στη Θεσσαλονίκη, την αγαπημένη πόλη των παιδικών χρόνων, μαζί με την σύντροφό του που δεν έλλειψε ούτε στιγμή από το πλάι του. Μετά από δεκαπέντε μέρες νοσηλείας ο Κώστας Βουτσάς επιτέλους επέστρεψε στο σπίτι και στην καθημερινότητά του με όπλο το πηγαίο του χιούμορ!
πηγη gossip-tv.g

Απίστευτο! Λήστεψαν το σπίτι της Amy Winehouse!

Απίστευτο! Λήστεψαν το σπίτι της Amy Winehouse!

Λήστεψαν το σπίτι της Amy Winehouse! «Φτερά» έκαναν τα προσωπικά αντικείμενα και οι ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, από το σπίτι της τραγουδίστριας! Ο Mitch Winehouse, ο 60χρονος πατέρας της Winehouse θεωρεί πως οι «ποντικοί» ανήκουν στο στενό περιβάλλον της κόρης του, μιας και μετά το θάνατο της, μόνο είκοσι άτομα είχαν πρόσβαση στο σπίτι! Είχαν πρόσβαση η οικογένεια, μερικοί φίλοι, οι σεκιούριτι και η αστυνομία.
Από το σπίτι της τραγουδίστριας έλειπαν ακυκλοφόρητα μουσικά κομμάτια, βιβλία με στίχους, γράμματα της, μια από τις αγαπημένες της κιθάρες αλλά και οι στίχοι που έγραφε για το τρίτο της album.
Η οικογένεια της Amy είναι σοκαρισμένη από την κλοπή. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο μπαμπάς της είναι πρόθυμος να δώσει μια ευκαιρία σε όποιον έκλεψε τα αντικείμενα να τα επιστρέψει πίσω!
 
πηγη .gossip-tv.gr

Πασίγνωστος Έλληνας καθηλωμένος για 4 χρόνια στο κρεβάτι!

Σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον κράτησε καθηλωμένο για τέσσερα ολόκληρα χρόνια στο κρεβάτι αντιμετώπισε πασίγνωστος Έλληνας. Το μακροχρόνιο πρόβλημα με την μέση του ήταν αυτό που έκανε τους γιατρούς του να του συστήσουν πλήρη ακινησία. Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για εκείνον, όμως ο ίδιος είναι δημιουργικό πνεύμα και το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία, υπομονή και ακολουθεί τις συμβουλές των γιατρών του. Αναφερόμενος στην απουσία του από τα καλλιτεχνικά δρώμενα αυτά τα χρόνια, ο Σταμάτης Σπανουδάκης τόνισε με δηλώσεις του στο Ciao: «Υπήρξε ένα μακροχρόνιο πρόβλημα ακινησίας λόγω μέσης που όμως μου έφερε πολλά καλά. Μια απόσταση από την πραγματικότητα και ένα κλείσιμο στα ενδότερα και ουσιαστικότερα, δηλαδή προσευχή, μουσική, υπομονή και τελικά χαρά και πληρότητα.»
πηγη gossip-tv.gr

Έλεγχοι σε 12 νομούς για προνοιακά επιδόματα «μαϊμού»


Επιδημία... άσθματος χτύπησε τη Λιβαδειά

Έλεγχοι σε 12 νομούς για προνοιακά επιδόματα «μαϊμού»Σε ελέγχους για την αποκάλυψη παρατυπιών στη χορήγηση προνοιακών επιδομάτων, προχωρά το υπουργείο Υγείας.  Όπως επισήμανε ο υφυπουργός Μ. Μπόλαρης, έχει διαπιστωθεί ότι αρκετοί πολίτες από διάφορους νομούς της χώρας, ακόμη και εργαζόμενοι στον Δημόσιο, έπαιρναν επιδόματα που δεν δικαιούνταν ή τα λάμβαναν εις διπλούν, ενώ ήταν υγιείς.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που ανέφερε σχετικά με καταγγελία από την περιοχή της Λιβαδειάς, όπου εργαζόμενοι σε συγκεκριμένο δήμο λάμβαναν επίδομα για σοβαρή μορφή άσθματος, αλλά παράλληλα εργάζονταν ως υπάλληλοι στον εν λόγω δήμο.

Ο υφυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστραφούν τα ποσά από εκείνους που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, εξαιρώντας όσους βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Αναφέρθηκε και στην περίπτωση νησιών του Ιονίου, όπου την πενταετία 2005 - 2010 τα περιστατικά…τυφλών στους οποίους εγκρίθηκε επίδομα εκτοξεύτηκαν.

Ο κ. Μπόλαρης ανακοίνωσε τη δημιουργία Εθνικού Μητρώου για τα προνοιακά επιδόματα, ενέργεια η οποία εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση 250 εκατομμυρίων ευρώ κατά το πρώτο έτος
πηγη newsbeast.gr

Υπό έλεγχο η φωτιά στη βιοτεχνία επίπλων


Κανονικά η κυκλοφορία στη λεωφόρο Τατοΐου

Υπό έλεγχο η φωτιά στη βιοτεχνία επίπλωνΥπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το πρωί η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει στις 2:35 τη νύχτα σε βιοτεχνία επίπλων επί της λεωφόρου Τατοΐου 154 στο Μενίδι. 

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 32 άνδρες και 16 οχήματα. 

Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται πλέον κανονικά.

Τέσσερις οι νεκροί από τα επεισόδια στην Βρετανία


Στους τέσσερις ανέρχονται οι νεκροί από τα δραματικά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στην Μ. Βρετανία. Τελευταίο θύμα ένας 68χρονος άντρας, ο Ρίτσαρντ Μάνινγκτον Μπόους, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από φλεγόμενο σημείο του δυτικού Λονδίνου, όπου εξελίσσονταν οι διαδηλώσεις.
Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιάρντ, είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από τη Δευτέρα το βράδυ είχε πέσει σε κώμα, μέχρι χθες που κατέληξε.
Η αστυνομία έχει ήδη αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και έχει δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία υπόπτου.
Εν τω μεταξύ στο Μπέρμιγχαμ τρία άτομα, δύο έφηβοι 16 και 17 ετών και ένας 26χρονος άνδρας, συνελήφθησαν χθες από τη βρετανική αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο τριών ανδρών από την Ασία,που κτυπήθηκαν εσκεμμένα από ένα όχημα που κατευθύνθηκε κατά πάνω τους. Οι τρείς Ασιάτες εμπόδιζαν τη λεηλασία καταστημάτων, όταν ένα αυτοκίνητο τους παρέσυρε, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης. Τα τρία θύματα, σύμφωνα με την αστυνομική προανάκριση, είναι ο 21χρονος Χαρούν Τζαχάν και οι αδελφοί Σαζάντ και Αμπντούλ Μουσαβίρ, 30 και 31 ετών.
πηγη newsbomb.gr

Ταρίφα 1.000 ευρώ για τα πιστοποιητικά τυφλότητας στη Ζάκυνθο


Οι μαϊμού αόμματοι της Ζακύνθου έφεραν στην επιφάνεια άλλη μία «μαύρη τρύπα» διαρροής δημόσιου χρήματος.
Η ταρίφα για τη χορήγηση του πιστοποιητικού τυφλότητας από τον τοπικό γιατρό της Ζακύνθου ήταν 1.000 ευρώ, φυσικά «μαύρα», και η κομπίνα γινόταν με τις πλάτες «φιλάνθρωπου» πρώην νομάρχη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Παρόν», το θέμα των παράνομων συντάξεων -ανάμεσα σε άλλες ακόμη και σε οδηγούς ταξί- ήταν γνωστό στο υπουργείο Υγείας από το 2006, όταν ο βουλευτής του νομού Δημήτρης Βαρβαρίγος είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή.
Έπρεπε όμως να περάσουν πέντε χρόνια , να φτάσει η χώρα στην οικονομική εξαθλίωση, να αλλάξει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και να αρχίσουν να ψάχνουν καταγγελίες που -κάθε άλλο παρά τυχαία- αγνοούσαν τόσα χρόνια.
πηγη newsbomb.gr

Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα;


Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα; (2)
Μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι ο κύριος που απεικονίζεται στη φωτογραφία;