Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Το upskirt της Κατερίνας Στικούδη και τα παραλειπόμενα από τον διαγωνισμό Playmate 2011


Καμπύλες παντούΔΕΙΤΕ: Το upskirt της Κατερίνας Στικούδη και τα παραλειπόμενα από τον διαγωνισμό Playmate 2011

Χθες το βράδυ ήταν σίγουρα η πρώτη καυτή βραδιά του καλοκαιριού. Όχι μόνο επειδή νιώσαμε τη ζέστη για πρώτη φορά, αλλά κι επειδή πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός Playmate. Για μερικές ώρες οι τηλεοπτικοί μας δέκτες γέμισαν με –διόλου συνεσταλμένα- εσώρουχα, αποκαλυπτικά μπικίνι και γενικότερα χυμώδεις καμπύλες.

Το Playmate 2011 έλαβε χώρα στο κέντρο ψυχαγωγίας της Ιεράς Οδού, παρουσιάστρια του διαγωνισμού ήταν η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, η οποία άναψε τα αίματα στην έναρξη με την είσοδό της υπό τους ήχους του Sweat των David Guetta και Snoop Dogg. Κατά τη διάρκεια του χορευτικού της «χάρισε» στον τηλεοπτικό φακό και μερικά upskirts, λογικό αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος του φορέματός της.



Ο διαγωνισμός ξεκίνησε, και πριν καλά καλά προλάβουν οι Playmates να αποχωρήσουν από τη σκηνή μετά την πρώτη τους γνωριμία με το κοινό, είχαμε και την πρώτη τούμπα. Η υποψήφια με τον αριθμό 1, Έλενα Τσίκλου παραπάτησε την ώρα που πήγε να αποχωρήσει και «έγραψε» μία από τις κλασσικές σκηνές σε τέτοιους διαγωνισμούς. Δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις της μετά το συμβάν:

 

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού εμφανίστηκε και ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος τραγούδησε παλιές και νέες του επιτυχίες. Μεταξύ των νέων του κομματιών ήταν και το «Θέλω και Παθαίνω» που το αφιέρωσε στις υποψήφιες και φέρει την υπογραφή του Φοίβου.

Την παράσταση βέβαια δεν έκλεψε το μουσικό κομμάτι του διαγωνισμού αλλά τα καυτά μαγιό και εσώρουχα με τα οποία, όπως είπαμε, εμφανίστηκαν οι διαγωνιζόμενες.

Μετά το τέλος της πασαρέλας, ολοκληρώθηκε και η ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής και ήρθε η στιγμή για την ανακοίνωση των πέντε σέξι νικητριών.

Η φετινή μεγάλη νικήτρια αναιρεί το στερεότυπο της «ξανθιάς Playmate», κατάγεται από τη Νάξο και την Κέρκυρα και αναδείχτηκε πρώτη χωρίς ανταγωνισμό στις ψήφους. Σας παρουσιάζουμε την, Ηρώ Λεγάκη.

 



Αναπληρωματική Playmate αναδείχτηκε η Ειρήνη Παλικασιάνου

 

Miss Playboy TV η Αφροδίτη Μπάρμπα

  

Playgirl της χρονιάς η Εμινέ Γεσήρ



και Super Star η Μίνα Νταβιτουλιάνη



Δείτε τώρα μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τον διαγωνισμό καθώς και από την αποχώρηση των Playmates. 
  




 


  





Για το τέλος σας φυλάξαμε το πιο... ιδιαίτερο στιγμιότυπο. Βλέπετε, η νικήτρια έχει ένα στρατηγικά τοποθετημένο tattoo:


πηγη newsbeast.gr


Πηγή φωτογραφιών: NDP

Δεν υπάρχουν σχόλια: