Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πως φτιάχνω ΣΠΟΡΕΙΟ και πως μεγαλώνω φυτά, ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!


Γράφτηκε ότι θα υπάρξει απόφαση που θα απαγορεύσει την ιδιωτική καλλιέργεια. Και άλλες φορές έχουμε ακούσει ανάλογα “παράλογα”, που στην πορεία τα “αλλάζουν”, τα διαμορφώνουν, αλλά ο στόχος είναι γνωστός…
Toν σπόρο τους, τον έριξαν και δουλεύει. Ας μάθουμε να φτιάχνουμε ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ, για … καβάντζα!

Μια όμορφη κοπέλα ή …

Μια όμορφη κοπέλα ή ... (1)
Στον παρελθόν έχουμε ασχοληθεί με εντυπωσιακές μεταμορφώσεις με την βοήθε
ια του μακιγιάζ, όμως σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί κάτι σαν αυτό που ακολουθεί στις παρακάτω φωτογραφίες!

Αργούν να ξεκλειδώσουν οι κρυφές καταθέσεις στην Ελβετία


Πού «σκαλώνει» η φορολόγηση των αδήλωτων λογαριασμών

Αργούν να ξεκλειδώσουν οι κρυφές καταθέσεις στην ΕλβετίαΘολό είναι το τοπίο που επικρατεί για τη φορολόγηση των κρυφών - μη φορολογούμενων - ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία. Σε πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι από κοινού με την ελβετίδα ομόλογό του έθεσαν «το πλαίσιο μιας διακρατικής συμφωνίας κατά τα πρότυπα αυτής που συνάπτουν το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας» με την Ελβετική Συνομοσπονδία.

«H ρύθμιση για τα αυθαίρετα θα δώσει μία κοινωνικά δίκαιη λύση»


Για το θέμα των αυθαιρέτων και την ενεργειακή πολιτική μίλησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

«H ρύθμιση για τα αυθαίρετα θα δώσει μία κοινωνικά δίκαιη λύση»«H ρύθμιση, για τα αυθαίρετα , θα επιχειρήσει να δώσει μία κοινωνικά δίκαιη λύση, θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι και θα ακολουθεί το πρότυπο της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους», ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στην «Ημερησία του Σαββάτου».

Ο «Τειρεσίας του ΠΑΣΟΚ» που τυφλώθηκε από χειροβομβίδα των Γερμανών


Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και το «όχι» στο Μεσοπρόθεσμο

Ο «Τειρεσίας του ΠΑΣΟΚ» που τυφλώθηκε από χειροβομβίδα των Γερμανών«Πατέρα, είσαι πολύ μάγκας», του είπε ο γιος του Λευτέρης όταν μπήκε στο σπίτι. «Δεν μπορώ να γλιτώσω από τη σκιά σου» πετάχτηκε η κόρη του Κατερίνα. «Έχω έναν καθηγητή στη σχολή που είναι λίγο ανάρχας και μου είπε: ΄΄Ο πατέρας σου είναι πολύ δυνατός!΄΄»

Ομαλότητα ή... κάλπες


Οι πρώτοι στόχοι της κυβέρνησης για το Μεσοπρόθεσμο

Ομαλότητα ή... κάλπεςΣε καταστροφική περιδίνηση ενδέχεται να οδηγηθεί η χώρα, παρά το γεγονός ότι απέφυγε τα χειρότερα με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου. Η πολιτική και κοινωνική ομαλότητα αναδεικνύεται σε μείζον αίτημα αυτή τη στιγμή, καθώς δημιουργούνται ανεξέλεγκτες καταστάσεις, τις οποίες αδυνατεί να διαχειριστεί η κυβέρνηση.

Στο σφυρί 12 ελληνικά νησιά

Στο σφυρί 12 ελληνικά νησιά

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, και συγκεκριμένα στον Καναδά, υπάρχει ιστοσελίδα η οποία έχει βγάλει στο σφυρί ελληνικά νησιά, και μάλιστα, όπως αναφέρει, σε συμφέρουσες τιμές. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα provateislandonline δημοπρατεί συνολικά 12 ελληνικά νησιά του Αιγαίου αλλά και του Ιονίου, με τιμές που ξεκινούν από 1,5 εκατ. ευρώ και φτάνουν έως και 15 εκατ. ευρώ.
Τα νησιά που πωλούνται είναι:

Αυτή είναι η λυπητερή του εφαρμοστικού νόμου


Δείτε τι περιμένει την... τσέπη μας

Εντάξει, ο περιβόητος εφαρμοστικός νόμος ψηφίστηκε, κάνοντας τους δανειστές μας να ξεφυσούν από ανακούφιση. Οι έλληνες φορολογούμενοι, όμως, αναστενάζουν λόγω των χρημάτων που καλούνται να πληρώσουν από τα μέτρα, που είναι ήδη νόμος του κράτους. 

Το newsbeast.gr, σε συνεργασία με το φοροτεχνικό Αντώνη Μουζάκη, σας παρουσιάζει σήμερα όλα τα εισπρακτικά μέτρα, μαζί και το τι ίσχυε από τον περυσινό νόμο (3842/2010), για να καταλάβετε τι άλλαξε και πόσο επώδυνες είναι οι νέες ρυθμίσεις.

Στο στόμα της αρκούδας


Στο στόμα της αρκούδας (1)
Ο Mark Abbot Dumas ζει με τη γυναίκα του στον Καναδά και είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπόρεσαν να αναπτύξουν μία τόσο κοντινή σχέση με μία πολική αρκούδα. Το τεράστιο ζώο είναι το κατοικίδιό τους και το μεγαλώνουν από τότε που ήταν μόλις λίγων εβδομάδων.

Άνδρας με χειροβομβίδα κρότου λάμψης μιλά με τα ΜΑΤ!


ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες που θα προκαλέσουν σάλο

Άνδρας με χειροβομβίδα κρότου λάμψης μιλά με τα ΜΑΤ!Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τα «περίεργα» περιστατικά προνομιακής μεταχείρισης κουκουλοφόρων από άνδρες της αστυνομίας. 

Πριν ακόμα «σβήσουν» οι φωτιές που άναψε το επίμαχο βίντεο με τα δύο άτομα που φυγάδευαν οι άνδρες των ΜΑΤ προς το προαύλιο της Βουλής, στη διάρκεια των προχτεσινών επεισοδίων, φωτογραφίες που δημοσιεύουν σήμερα τα Νέα, δημιουργούν νέα ερωτήματα.