Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τηλεοπτικές ατάκες που άφησαν εποχή!


Ψάξαμε, βρήκαμε, κόψαμε, ράψαμε και τελικά το αποτέλεσμα είναι έτοιμο! Ένα Soundboard, μια συλλογή με τις καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση!
Ανοίξτε τα ηχεία σας και διασκεδάστε με διάσημες ατάκες από την Πετρούλα, την Ευγενία Μανωλίδου, την Ρούλα, τον Γιώργο Λεβέντη και πολλούς πολλούς ακόμη..
Φυσικά μεγάλη πηγή μας ήταν οι Ράδιο Αρβύλα, οπότε ένα μεγάλο ευχαριστώ τους ανήκει δικαιωματικά!
Αν σας αρέσει κατεβάστε το σε μορφή exe ή σε μορφή swf


πηγη .dinfo.gr

Τα 30 πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο


Ποιος πίνακας ζωγραφικής θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ωραιότερος του κόσμου; Ποια παραλία, ποιο άγαλμα, ποιο… νεκροταφείο; Βρεθήκαμε μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση: Να περιορίσουμε τα αμέτρητα πράγματα που έχουμε δει στα ταξίδια μας στα 30 πιο ωραία.
Πρέπει να παραδεχτούμε πως ίσως δεν είμαστε δίκαιοι. Έχουμε κάνει ταξίδια στις περισσότερες γωνιές του πλανήτη, και ίσως συμβουλευτήκαμε δεκάδες έρευνες, γκάλοπ, ιστορικούς τέχνης κι άλλους ειδικούς για να συνθέσουμε τη λίστα μας. Αλλά ακόμα κι έτσι, ποιοι είμαστε εμείς για να αποφασίσουμε ποια είναι τα πιο ωραία πράγματα στη γη;
Θα μας άρεσε να σας κάνουμε να σκεφτείτε αν έχουμε δίκιο ή αν θα μπορούσατε να προτείνετε κάτι πιο όμορφο, όπως ένα ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα, μία σπάνια Ferrari ή ίσως κάτι άλλο.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Σας παρουσιάζουμε ταπεινά τις πιο υπέροχες ομορφιές της υφηλίου και που θα τις βρείτε.
Το πιο ωραίο γυμνό
Ο Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου (Fabrizio Giovannozzi (c) AP Photo)
Fabrizio Giovannozzi (c) AP Photo

25 καταπληκτικές Οπτικές Ψευδαισθήσεις


Πόσο μακρυά μπορεί να είναι αυτό που νομίζετε ότι βλέπετε, απο αυτό που πραγματικά απεικονίζεται σε μια φωτογραφία.
25 εικόνες που θα παίξουν με το μυαλό σας!
1. Ξεκινάμε με την πρώτη. Είναι απλό, πόσα μολύβια διακρίνετε στην φωτογραφία; Μήπως 6; Ίσως 7;


2. Κλείστε το αριστερό σας μάτι και καρφώστε το βλέμμα σας πάνω στο σταυρό. Καθώς ο κύκλος κινείται αριστερά και δεξιά, κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί εντελώς! Μπορεί να χρειαστεί να πλησιάσετε  πιο κοντά στην οθόνη του υπολογιστή σας για να δείτε αποτελέσματα.

Αγανακτισμένοι: Απολογισμός και προγραμματισμός το Σαββατοκύριακο

Αγανακτισμένοι: Απολογισμός και προγραμματισμός το Σαββατοκύριακο
Τις συγκεντρώσεις και τις διαμαρτυρίες κατά της λιτότητας συνεχίζουν οι «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα, ενώ η συνέλευση της πλατείας έχει καλέσει σε συντονισμό των συνελεύσεων όλης της χώρας το Σάββατο και την Κυριακή για έναν «ουσιαστικό απολογισμό και προγραμματισμό των επόμενων βημάτων»

«Θερμό» καλοκαίρι με λουκέτα εξπρές σε οργανισμούς

Ο καύσωνας του Σαββατοκύριακου αναμένεται να «κρατήσει» όλο το καλοκαίρι, καθώς το αναθεωρημένοΜνημόνιο θα βάλει «λουκέτα» εξπρέςσε δημόσιους οργανισμούς, θασυγχωνεύσει φορείς και θα θέσει χιλιάδες εργαζόμενους σε καθεστώς «εφεδρείας».

Οι αγελάδες προτιμούν την παρέα!!!!!!

Αγελάδα
Όσο περίεργο και αν ακούγεται, οι αγελάδες αποκτούν κολλητές φίλες και είναι πιο ευτυχισμένες όταν βρίσκονται μαζί τους, ενώ αγχώνονται και νιώθουν κατάθλιψη όταν είναι μακριά τους, υποστηρίζει νέα βρετανική μελέτη.
Σύμφωνα με την υποψήφια διδάκτορ Κρίστα ΜακΛέναν από το Πανεπιστήμιο του Νορθχάμπτον, τα νέα ευρήματα θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για τον τομέα της κτηνοτροφίας καθώς θα ήταν δυνατόν να ενισχύουν την παραγωγή γάλακτος.

Το κόκκινο κρασί ανεβάζει τη λίμπιντο

Ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση έχουν οι γυναίκες που πίνουν καθημερινά ένα έως δύο ποτήρια κόκκινου κρασιού. Ιταλοί ερευνητές, εξετάζονατς δείγμα 800 γυναικών, ηλικίας 18-50 ετών διαπίστωσαν πως υπάρχει συσχέτιση της κατανάλωσης κόκκινου κρασιού με τις γυναικείες σεξουαλικές ορμές.

Ο ήλιος καίει, καιρός για βουτιές!!!!!!

Βουτήξτε τι περιμένετε! Το θερμόμετρο αγγίζει ή επρόκειτο να αγγίξει τους 38 βαθμούς, οπότε σπεύστε στην κοντινότερη παραλία, στρώστε την πετσέτα, απλώστε το απαραίτητο αντηλιακό και ρίξτε όσες βουτιές τραβάει η όρεξή σας-εξάλλου δωρεάν είναι!
Σύμφωνα με την ΕΜΥ το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα χτυπήσει «κόκκινο», ωστότο το ελαφρύ βοριαδάκι θα...

Οι δέκα ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας


Μαγιό, γυαλιά, αντηλιακό και… φύγαμε

Οι παραλίες της Ελλάδας είναι ξακουστές σε όλον τον κόσμο. Είναι επίσης και πάρα πολλές, κάτι που κάνει πολύ δύσκολο το να επιλέξεις την κατάλληλη για τις βουτιές σου.

Σε κάθε νησί υπάρχει κι ένα πλήθος από μαγευτικές τοποθεσίες πάνω στη θάλασσα που περιμένουν τον κόσμο να τις επισκεφτεί στις διακοπές του. Εμείς επιλέξαμε τις δέκα ομορφότερες και δημοφιλέστερες από αυτές.

Απολαύστε μερικές πανέμορφες παραλίες…

Ταξιδεύουν με τα πολύχρωμα 2CV τους στην Ευρώπη


Έφτασαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ταξιδεύουν με τα πολύχρωμα 2CV τους στην ΕυρώπηΤο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε σήμερα την ομάδα των γάλλων φοιτητών, που περιοδεύουν στην Ευρώπη οδηγώντας τα θρυλικά αυτοκίνητα 2CV.

Από τις 30 Ιουνίου 2011 σπουδαστές από εννέα οικονομικές και πολυτεχνικές Σχολές της Γαλλίας διασχίζουν τους δρόμους της Ευρώπης οδηγώντας τα πολύχρωμα 2CV τους, με τελικό προορισμό της Οδησσό της Ουκρανίας.

Απίστευτα και ομως αληθινά

http://www.greektube.org/content/view/100040/2/

Διάσημοι που μοιάζουν με περίεργα πλάσματα

Διάσημοι που μοιάζουν με περίεργα πλάσματα (19)
Δείτε ένα ακόμη ξεκαριστικό αφιέρωμα σε διάσημους που μοιάζουν με παράξενα πλάσματα και αστεία ζώα!