Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Οι 10 πιο μεταλλαγμένοι άνθρωποι (Photos)

Οι περισσότεροι από εμάς αρκούμαστε στην εμφάνιση που έχουμε απο την ημέρα που γεννηθήκαμε. Ε! το πολύ πολύ να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα…
Μερικοί όμως θέλουν και κατορθώνουν να αλλάξουν τελείως την εμφάνιση τους, χάνοντας ένα μέρος απο την ανθρώπινη υπόσταση τους. Δείτε τους!

Πάουλο Κοέλιο και αποφθέγματα Paulo Coelho




Ο Πάολο Κοέλιο (Paulo Coelho) είναι βραζιλιάνος συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας στις 24 Αυγούστου 1947.
Φοίτησε στην νομική, αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του το 1970 για να ταξιδέψει στο Μεξικό, Περού, Βολιβία, Χιλή, στην Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Βραζιλία και άρχισε να γράφει στίχους για μουσική. Φυλακίστηκε για λίγο καιρό το 1974 για υπονομευτικές δραστηριότητες κατά της βραζιλιάνικης δικτατορίας.
Πάουλο Κοέλιο και αποφθέγματα Paulo Coelho




Παρότι Χριστιανός Καθολικός, τα κείμενά του συνδυάζουν με ένα ιδιαίτερο τρόπο τη θρησκευτικότητα και τον μυστικισμό, διαλογισμό και πνευματικές ασκήσεις και εμπειρίες από το μυστικιστικό παρελθόν του, που συχνά ίσως να αντιτίθενται στη γραμμή του επίσημου Καθολικισμού. Τα θέματά του από την άλλη δεν θα εξέφραζαν συγκεκριμένη θρησκευτική ιδεολογία, αν δεν υπήρχαν τα Καθολικά στοιχεία, αλλά αυτή η διάσταση δεν λαμβάνεται έντονα υπόψη από το κοινό του, καθότι υφίσταται απλά ως υπόβαθρο για την κυρίως ιστορία.
Πολλά από τα έργα του έχουν μία ιδιαίτερη και μυστικιστική ατμόσφαιρα, ενώ πολύ σύνηθες θέμα τους είναι η αφοσίωση σε ένα στόχο και η επίτευξη των ονείρων. Έχει πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια βιβλία σε ολόκληρο τον κόσμο και τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε τριανταοκτώ γλώσσες. Του έχουν απονεμηθεί πολλά λογοτεχνικά βραβεία από διάφορες χώρες, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για το περίφημο Διεθνές Λογοτεχνικό Βραβείο του Δουβλίνου για το «Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει». Μέσα από τα πολλά έργα του, οΠάουλο Κοέλιο άφησε πολλά αποφθέγματα.
Πάουλο Κοέλιο – Paolo Coelho αποφθέγματα
Paolo coelho αποφθέγματα: Από το βιβλίο: Ο Αλχημιστής

Γυναίκα πέθανε από σεξουαλική επαφή με σκύλο


Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

Γυναίκα πέθανε από σεξουαλική επαφή με σκύλοΑντιμέτωπος με την ποινή ισόβιας φυλάκισης βρίσκεται άντρας στην Ιρλανδία που είχε αναγκάσει πριν από χρόνια το σκύλο του να έχει σεξουαλική επαφή με μια 43χρονη γυναίκα η οποία πέθανε λίγες ώρες μετά την πράξη εξαιτίας αλλεργικής αντίδρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που ήταν και μητέρα τεσσάρων παιδιών γνώρισε τον 57χρονο στο ίντερνετ όπου και συμφώνησαν να βρεθούν για το συγκεκριμένο σκοπό. 

Σύμφωνα με την ιρλανδική αστυνομία, η σεξουαλική πράξη έγινε κοινή συναινέσει.
πηγη newsbeast.g

Γέλιο: 18 στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε

Ανεβάζει με φυσικό τρόπο τη διάθεση, προλαμβάνει τις ασθένειες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα, καίει θερμίδες, γυμνάζει και αυξάνει τη μακροζωία. Όλες αυτές οι ιδιότητες δεν συγκεντρώνονται σε κάποιο μαγικό φίλτρο, αλλά στην ικανότητά μας να γελάμε. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι έρευνες.
1. Τα μωρά δεν γελούν παρά μόνο αφού συμπληρώσουν 3 μήνες ζωής.
2. Όταν γελάμε, ο αέρας που εκπνέουμε, φεύγει από τους πνεύμονες με ταχύτητα 96 χλμ/ώρα.
3. Χρησιμοποιούμε 17 μυς του προσώπου μας για να γελάσουμε και 47 για να κατσουφιάσουμε.

Τρία βασικά στοιχεία της ευτυχίας

Μπορεί πολλοί να πιστεύουμε ότι τα υλικά αγαθά και το χρήμα φέρνουν την ευτυχία αλλά σύμφωνα με τον Γάλλο ψυχαναλυτή Φρανσουά Λερόλ συγγραφέα του best seller «Το ταξίδι του Έκτορα», τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.
Όπως ισχυρίζεται τρία βασικά στοιχεία χρειάζεται κανείς για να είναι κανείς ευτυχισμένος και αυτά είναι να νιώθει χρήσιμος, να έχει φίλους και να είναι… περίεργος για τη ζωή.

Σαντορίνη: Το ομορφότερο νησί του κόσμου

Σαντορίνη
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του  αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure, στην οποία ψήφισαν οι αναγνώστες, η Σαντορίνη κατάφερε να πάρει την πρωτιά για το ομορφότερο νησί του κόσμου.
Ο εν λόγω διαγωνισμός γίνεται τα τελευταία 16 χρόνια και αξίζει να σημειωθεί πως πέρσυ η Σαντορίνη είχε έρθει 6η, αφήνοντας πίσω το Μπαλί και τα νησιά Καλαπάγκος.
Τα στοιχεία που την έφεραν φέτος στην πρώτη θέση ήταν, σύμφωνα πάντα με τους αναγνώστες, η φιλοξενία, το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, τα ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα και τα όμορφα σοκάκια με τα λευκά σπίτια με τις γαλάζιες οροφές.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το Travel + Leisure πέρα από το διαγωνισμό για το ομορφότερο νησί του κόσμου, έκανε και τον διαγωνισμό για την ομορφότερη πόλη του κόσμου, την πρωτιά του οποίου πήρε η Ταϋλάνδη, με την πρωτεύουσα Μπανγκόγκ.


πηγη .otherside.gr

UFO κατέγραψε η κάμερα του Atlantis (Videos)

UFO κατέγραψε η κάμερα του Atlantis
Το βίντεο κυκλοφόρησε το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) από τον 19χρονο Τσέιζ Κάμπελ και μέσα σε λίγη ώρα είχε κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.
Σύμφωνα με το «ντοκουμέντο», στα τελευταία δευτερόλεπτα διακρίνεται από την κάμερα που βρίσκεται εξωτερικά του Atlantis ένα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο.
Η ανταπόκριση και οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν τόσο άμεσες, που ανάγκασαν τη NASA να διαψεύσει επίσημα την πληροφορία, υποστηρίζοντας πως είναι ένα από τα εκατομμύρια αντικείμενα που βρίσκονται διασκορπισμένα στο διάστημα.

Γελά ακατάπαυστα εδώ και 12 χρόνια!!!

Από Eri την Τρίτη στις 5 Απριλίου 2011, 17:53 με κανένα σχόλιο.
Ένα ζευγάρι Κινέζων εκλιπαρούν απελπισμένοι για ιατρική βοήθεια , η οποία θα απαλλάξει την κόρη τους από προβλήματα που δημιουργούνται εξαιτίας του ακατάπαυστου γέλιου της! Η έφηβη , η Xu Pinghui, (στη φωτογραφία) γελά χωρίς απολύτως καμία διακοπή εδώ και δώδεκα ολόκληρα χρόνια.  Η δεκατριάχρονη νεαρή δεν μπορεί καν να αρθρώσει μια λέξη. Αναγκάζεται να [...]

Είναι 40 ετών και έχει 14 παιδιά!


Στα χνάρια της οι ανήλικες κόρες της Ο ένας μετά τον άλλο καταφτάνουν οι πελαργοί στην οικία της οικογένειας Watson στην Αγγλία καθώς πέρα από τη μητέρα Joanne, η οποία έχει συνολικά 14 παιδιά, και οι ανήλικες κόρες της ακολουθούν τον ίδιο δρόμο… Τι κι αν η μόλις 40 ετών γυναίκα προσπαθεί με κάθε τρόπο [...]

Στα χνάρια της οι ανήλικες κόρες της

Ο ένας μετά τον άλλο καταφτάνουν οι πελαργοί στην οικία της οικογένειας Watson στην Αγγλία καθώς πέρα από τη μητέρα Joanne, η οποία έχει συνολικά 14 παιδιά, και οι ανήλικες κόρες της ακολουθούν τον ίδιο δρόμο…
Τι κι αν η μόλις 40 ετών γυναίκα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τις κόρες της να μην ακολουθούν τα βήματά της και να την αντιμετωπίζουν ως παράδειγμα προς αποφυγή εκείνες αν και ακόμα ανήλικες έχουν ήδη αποκτήσει παιδιά ή ετοιμάζονται να αποκτήσουν.
Συγκεκριμένα, την αρχή έκανε η 22 ετών σήμερα Natasha, η οποία στα 16 της απέκτησε τον μικρό Branford ενώ στην ίδια ηλικία απέκτησε παιδί και η δεύτερη κόρη της Joanne Watson η οποία σήμερα είναι 19 ετών. Όντας ένα χρόνο μικρότερη από τις αδελφές της η μικρή Mariah η οποία θα αποκτήσει σύντομα παιδί αν και μόλις 15 χρονών.
Μάλιστα, η ανήλικη κοπέλα δηλώνει πως δεν φοβάται που θα γίνει ανήλικη μητέρα καθώς της φαίνεται κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, η μητέρα της τονίζει πως δεν επιδοκιμάζει την εγκυμοσύνη της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι περήφανη που η Mariah είναι έγκυος. Ο πατέρας του παιδιού έχει εξαφανιστεί. Ήθελα κάτι καλύτερο γι αυτήν. Μπορεί και οι άλλες δύο κόρες μου να απέκτησαν παιδιά σε μικρή ηλικία αλλά αυτές έχουν τακτοποιηθεί. Εργάζονται σε καλές δουλειές και φροντίζουν τα παιδιά τους».
Η γυναίκα φροντίζει μόνης της τα 14 παιδιά της καθώς έχει πάρει διαζύγιο δύο φορές. Παρόλα αυτά δηλώνει πως τα καταφέρνει μια χαρά χάρης στα επιδόματα που της παρέχει το κράτος τα οποία φτάνουν μηνιαίως τα 2.258 ευρώ (δηλαδή 2.000 λίρες).

Πώς ερμηνεύουν στην ΝΔ τα τελευταία αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων

«Αγανάκτηση» και «Δυσπιστία» της κοινής γνώμης απέναντι στην κυβερνώσα παράταξη, βλέπει η αξιωματική αντιπολίτευση, διαβάζοντας τα νέα δημοσκοπικά ευρήματα που παγιώνουν το προβάδισμά της έναντι του ΠΑΣΟΚ.
«Σε κλίμα μεγάλης αγανάκτησης των πολιτών για την ασκούμενη πολιτική από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη ψήφιση τουΜεσοπρόθεσμου προγράμματος, η ελληνική κοινή γνώμη δείχνει να προεξοφλεί την αποτυχία και του συγκεκριμένου προγράμματος που αποτελεί συνέχεια της αποτυχημένης πολιτικής του Μνημονίου. Η κυβέρνηση χάνει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης από τους πολίτες, με αποτέλεσμα, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου να καταρρέει στο 16,5%», παρατηρεί ο πολιτικός σχεδιασμός της παράταξης, με αφορμή τα τελευταία στοιχεία της Κάπα Research.

Είδαν το τέρας του Λοχ Νες

Η Jan Hargreaves και ο σύζυγός της διατηρούν καφετέρια κοντά στην πασίγνωστη λίμνη του Λοχ Νες. Πρόσφατα, σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, η Jan -μαζί με έναν εργαζόμενό της- βγήκε στην αυλή του καταστήματος και όπως κοίταζε αφηρημένα τη λίμνη, πρόσεξε μια περίεργη φιγούρα να διαγράφεται στην επιφάνεια του νερού.
«Στεκόμασταν και κοιτάζαμε και προσέξαμε κάτι περίεργο. Είπα στο σύζυγό μου να έρθει και αυτός για να δει», δήλωσε η Jan σε τοπική εφημερίδα.
Το πλάσμα που κολυμπούσε είχε ασυνήθιστα μακρύ λαιμό και μαύρο χρώμα.

Νέα βόμβα από τον Βουλγαράκη

Ρεπορτάζ: Χ.Κ. Λαζαρόπουλος
Τη σύνθεση ενιαίου κεντροδεξιού μετώπου προτείνει ο κ. Γιώργος Βουλγαράκης με αποκλειστική δήλωσή του προς το Newsbomb, με την οποία απαντά και σε όσους έσπευσαν να αναλύσουν προσωπικές απόψεις που κατέθεσε ο πρώην υπουργός στην προσωπική σελίδα του, στο Facebook.

Μακελειό με νεκρούς σε ναυτική βάση στην Κύπρο

Οσμή θανάτου στη Λεμεσό από την ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει από τα ξημερώματα το νησί της Κύπρου. Η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοίο που κατευθυνόταν στη Συρία. Το δυστύχημα προκλήθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς που μαινόταν στην περιοχή.

Tι συμβαίνει με Ελίνα Μπεκάκου και Τόνι Κάλβο;

Tι συμβαίνει με Ελίνα Μπεκάκου και Τόνι Κάλβο;
Σε γνωστό club της Θεσσαλονίκης εθεάθη η πρώην παίχτρια του Big Brother, Ελίνα Μπεκάκου , με τον γνωστό Ισπανό ποδοσφαιριστή Τόνι Κάλβο και ο φακός τους αποθανάτισε σε τρυφερό ενσταντανέ. Αυτή η σχέση δεν είναι δύσκολη για την sexy Ελίνα καθώς μιλάει άπταιστα την μητρική γλώσσα του Τόνι , τα Ισπανικά... Οι δυο τους έχουν ακόμα ένα κοινό, την μεγάλη τους αγάπη για τα τατουάζ που έχουν περίοπτη θέση στα σώματα τους. Τώρα που όπως όλα δείχνουν ο Κάλβο αποχαιρετά την Θεσσαλονίκη και πιθανότατα θα βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και θα παίζει σε ομάδα της Αμερικής, λέτε να τον ακολουθήσει και η Ελίνα;  
πηγη.gossip-tv.g

Video: Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Video: Έγκυος η Ελένη Μενεγάκη;

Εδώ και λίγες μέρες έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να είναι έγκυος! Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του controltv, η παρουσιάστρια βρίσκεται στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όμως, το στενό οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον δεν επιβεβαιώνουν την συγκεκριμένη είδηση! Εμείς πάντως δεν έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες μέρες… για να ξέρουμε αν ισχύει αυτό το χαρμόσυνο γεγονός! Πάντως, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι κάτι που θα φανεί γρήγορα!         

Τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις!!!!

Περιγραφή

Επιτέλους μπορούμε να φάμε πατάτες με τη γεύση της τηγανιτής, αλλά με τις θερμίδες της ψητής!



Συστατικά

    Τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις!!!!
  • Πατάτες
  • Ελαιόλαδο
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Κίτρινο τυρί

Οδηγίες

  1. Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι.
  2. Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό.
  3. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
  4. Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.
  5. Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
  6. Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμένο τυρί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Φάτε τις ζεστές. Είναι τέλειες και δεν παχαίνουν.....

Κατάθλιψη: Ξεδιαλύνοντας τους μύθους

Κατάθλιψη
Ο όρος «κατάθλιψη» στην εποχή μας ίσως είναι από τις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν συνήθως μια δυσάρεστη συναισθηματική διάθεση. Στην πρόσφατη παρουσίαση που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Κατάθλιψης» στη Σκωτία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πως «η ιδέα ότι κατάθλιψη σημαίνει απλώς νιώθω δυστυχία είναι ένας από τους κύριους μύθους που περιβάλλουν αυτή την ασθένεια».
  • Ποιοι, λοιπόν, φαίνεται να είναι οι βασικοί μύθοι για την κατάθλιψη;
1 Η άσχημη διάθεση σημαίνει ότι έχεις κατάθλιψη. Ολες οι μέρες δεν είναι ίδιες. Το να έχεις κάποιες φορές πεσμένη διάθεση, το να μην έχεις τα «κέφια σου» ή το να αισθάνεσαι δυστυχισμένος/η δεν σημαίνει ότι έχεις κατάθλιψη. Τα συναισθήματα και η διάθεση δεν είναι στατικά αλλά ρευστά και εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.

Μύθοι και αλήθειες για το καλοκαίρι

Καλοκαίρι
Σας θυμίζει κάτι η συμβουλή «ποτέ μην κολυμπάς με γεμάτο στομάχι»; Ή το «η θάλασσα “ψήνει” τις πληγές»; Όλοι τα έχουμε ακούσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Η θεωρία πίσω από κάθε συμβουλή με την οποία έχουμε μεγαλώσει, συνήθως είναι πολύ λογική και αληθοφανής. Εν όψει καλοκαιρινών διακοπών, βρήκαμε μερικές από τις ευρύτερα διαδεδομένες συμβουλές της εποχής – και αναζητήσαμε την αλήθεια πίσω τους. Ιδού…
  • Μην κολυμπάς, αν δεν περάσουν τρεις ώρες από το τελευταίο γεύμα.

Μίνι καύσωνας θα «φορεθεί» και σήμερα!

Υψηλό… πυρετό θα έχει και σήμερα Δευτέρα ο καιρός! Με θερμοκρασία που θα αγγίξει ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου ο καύσωνας καλά κρατεί και αυτή την εβδομάδα. Οπότε, από το γραφείο κατευθείαν στη… παραλία. Πάντως στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά έως και 7 μποφόρ.
Αναλυτικά η πρόγνωση

Απίστευτη γκάφα του πρωθυπουργικού γραφείου

Απίστευτη γκάφα τουπρωθυπουργικού γραφείουέφερε στο φως της δημοσιότητας με ερώτησή του ο βουλευτής τηςΝΔ κ. Γρηγόρης Αποστολάκος.
Στη σελίδα της «Ανοικτής Διακυβέρνησης» τη γνωστή opengov.gr, που χειρίζεται το γραφείο του κ. Παπανδρέου, και σε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για θέσεις στο δημόσιο, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τις γνώσεις τους στις ξένες γλώσσες.

Αγώνας δρόμου για τις αποκρατικοποιήσεις

Αγώνα δρόμου ετοιμάζεται να τρέξει ο υπουργός Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και το επιτελείο του, καθώς μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα πρέπει να προχωρήσει σε 23 (!) αποκρατικοποιήσεις δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Μεταξύ των «φιλέτων» συμπεριλαμβάνονται η ΕΥΑΘ, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΛΘ, η Εθνική Τράπεζα και η Alpha Bank.
Διαβάστε περισσότερα στοPrionokordela.gr

Νέα στοιχεία «φωτιά»

Άλλο ένα… επεισόδιο ξετυλίγεται στο «σίριαλ» των «στημένων» αγώνων, καθώς νέα στοιχεία τουΣΔΟΕ «καίνε» κι άλλα, νέα, πρόσωπα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονταν στην «παράγκα Νο1».
Τα στοιχεία που υπάρχουν στην συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελούν μεγάλο… σκαλοπάτι για την εισαγγελέα, Πόπη Παπανδρέου, προκειμένου ν΄ανέβει ακόμα πιο ψηλά και να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τους ανθρώπους που ηγούνται του ποδοσφαιρικού κυκλώματος.

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Εύβοια

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις 09.00 το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στηΒόρεια Εύβοια.
Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς η φωτιά είχε διασπαστεί σε πολλές μικρές εστίες.
Στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος κατά τη διάρκεια της ημέρας 11 αεροπλάνα, 2 ελικόπτερα, 80 πυροσβέστες με 27 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρο τμήμα.
πηγη newsbomb.gr

Ισχυρότατη έκρηξη στην Κύπρο

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει ο χώρος έξω από τη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι, έξω από τη Λεμεσό από τις ισχυρότατες εκρήξεις που σημειώθηκαν τα ξημεράματα.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για οκτώ νεκρούς και 30 τραυματίες, ενώ εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Κύπρου, αν και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν νεκροί και σοβαρά τραυματίες επί του παρόντος, όπως ανέφερε δεν μπορεί να δώσει τον ακριβή αριθμό των θυμάτων. Στη βάση μεταβαίνει ο υπουργός Άμυνας Κώστας Παπκώστας.