Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Πλοίο σε καταιγίδα (Photos)


Δείτε μια σειρά από φωτογραφίες με ένα πλοίο που παλεύει με τη μανία της αγριεμένης θάλασσας στη μέση του ωκεανού.

Τραυματισμοί στο σεξ (Infographic)


Safe σεξ
Κάθε μέρα, 240 εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο κάνουν σεξ. Το 33% εξ αυτών κάθε χρόνο τραυματίζονται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Δείτε ένα Infographic με τους πιο συχνούς τραυματισμούς, τα πιο επικίνδυνα μέρη για σεξ και τα αντικείμενα που συνήθως την πληρώνουν!

Τον σκότωσε επειδή ξέχασε τα γενέθλια της


Ξέχασε τα γενέθλιά της και τον σκότωσε (1)
Είχε μάλλον πολλά πράγματα να βασανίζουν το μυαλό του ένας Ρώσος ο οποίος ξέχασε τα γενέθλια της συζύγου του. Εκείνη όχι μόνο δεν τον συγχώρεσε αλλά τον σκότωσε!
Ο μόνος τρόπος για να θυμάσαι τα γενέθλια της συζύγου σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά…
Μόνο που αυτός ο άνδρας δυστυχώς δεν είχε άλλη μια ευκαιρία να επανορθώσει αφού η σύζυγός του ήταν κατηγορηματική και τον… σκότωσε!
Το περιστατικό συνέβη στη Βόρεια Ρωσία όταν ο Khalpik ξέχασε να ευχηθεί στη συζύγό του Lyalya για τα 45α γενέθλια της και έφυγε όπως κάθε πρωί για τη δουλειά του.
Όταν επέστρεψε από τη δουλειά, περίμενε να της έχει φέρει λουλούδια και κάποιο δωράκι αλλά εκείνος ήρθε με άδεια χέρια.
Ακόμα και όταν του ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο, μαγειρεύοντας το αγαπημένο τους φαγητό ο άτυχος άνδρας, δεν θυμήθηκε το παραμικρό.
Έτσι, λοιπόν η γυναίκα απηύδησε, πήγε στη κουζίνα και πήρε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε στην καρδιά του “άκαρδου” συζύγου της.
Ο 50χρονος πριν να καταλάβει το οτιδήποτε κατέρρευσε και λίγο αργότερα κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Η παρανοϊκή σύζυγος ομολόγησε τη πράξη της και αναμένεται να καταδικαστεί.
Πηγή: news247.gr

Επιστροφή των καταθέσεων βλέπει ο Προβόπουλος


Η ΤτΕ είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει εάν χρειαστεί το σύστημα 

άμεσης παροχής ρευστότητας

Επιστροφή των καταθέσεων βλέπει ο ΠροβόπουλοςΤην τάση επιστροφής κεφαλαίων και καταθέσεων που μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό για να προστατευτούν από την κρίση του ελληνικού χρέους και τα μέτρα του μνημονίου επιβεβαιώνει και η Τράπεζα της Ελλάδας. 

Το θέμα του επαναπατρισμού των καταθέσεων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον διοικητή της τράπεζες της Ελλάδος κ. Γιώργο Προβόπουλο που τόνισε ότι η κεντρική τράπεζα είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει, εάν χρειαστεί, και το σύστημα άμεσης παροχής ρευστότητας προς τις τράπεζες στην περίπτωση που το δημόσιο κληθεί να αποπληρώσει άμεσα ομόλογα με χρήματα που έχουν κατατεθεί σε τραπεζικά ιδρύματα.

Ευρεία σύσκεψη σήμερα υπό τον Γιώργο Παπανδρέου


Εντατικές προετοιμασίες ενόψει τρόικας

Ευρεία σύσκεψη σήμερα υπό τον Γιώργο ΠαπανδρέουΟικονομικές εξελίξεις, μεταρρυθμίσεις και ο επικείμενος έλεγχος από τη τρόικα θα βρεθούν στο επίκεντρο της σύσκεψης που συγκαλεί σήμερα ο πρωθυπουργός, καθώς στην κυβέρνηση οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις ενόψει της άφιξης των τεχνικών κλιμακίων και στη συνέχεια των επικεφαλής της τρόικας. 

Ο έλεγχος θα αρχίσει τη Δευτέρα από το τεχνικό κλιμάκιο και ο επίσημος έλεγχος θα αρχίσει στις 29 Αυγούστου, με στόχο την αποδέσμευση της 6ης δόσης ύψους 8 δισ. ευρώ.

Στη σύσκεψη αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες διεργασίες για την προετοιμασία για τη ΔΕΘ και την Εθνική Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου. 

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατευθύνσεις που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου στους συνεργάτες του και στους υπουργούς είναι να υλοποιούν τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα, αλλά μέσα από εξαντλητικό διάλογο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την προσπάθεια δημιουργίας συμμαχιών.

Στη σημερινή κυβερνητική σύσκεψη αναμένεται να τεθεί και το σχέδιο του υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου για τα κρατικά μέσα ενημέρωσης. Παρότι ο υπουργός δεν έχει ακόμα δώσει ανοιχτά στίγμα προθέσεων, πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτεται περιορισμό της λειτουργίας ή ακόμα και παύση της ΕΤ1 «λουκέτο» σε κάποιους περιφερειακούς σταθμούς τοπικής εμβέλειας. 
πηγη newsbeast.gr