Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Όλγα Φαρμάκη: Ακόμα πιο σέξι με μαγιό Η Όλγα Φαρμάκη ανάμεσα στις δέκα πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο με μαγιό! Το μοντέλο εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί του στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου φορώντας προκλητικά μαγιό και οι φωτογραφίες της δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Μέσα από τις φωτογραφίες αυτές το -κυρίως ανδρικό- κοινό επέλεξε ψηφίζοντας διαδικτυακά την Ολγα ως μία από τις πιο σέξι παρουσίες. Η Ολγα Φαρμάκη, για να μπορεί να διατηρεί το κορμί της σε άψογη φόρμα, γυμνάζεται τουλάχιστον δύο ώρες καθημερινά με personal trainer. Η γυμναστική, σύμφωνα με άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος, είναι πλέον για εκείνη τρόπος ζωής, αφού της προσφέρει την ενέργεια και τη ζωτικότητα που χρειάζεται για να διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση. Αυτή την εποχή το μοντέλο διαπραγματεύεται διάφορες προτάσεις για συνεργασία με περιοδικά και οίκους μόδας του εξωτερικού. Η ίδια σκέφτεται πολύ σοβαρά, λόγω της επαγγελματικής αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα μας, εναλλακτικές προτάσεις για δουλειά εκτός συνόρων. Εκτός των άλλων, η Όλγα αυτή την περίοδο είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης γνωστού κοσμηματοπωλείου, όπου φωτογραφίζεται γυμνή φορώντας μόνο κοσμήματα! Την ίδια στιγμή, πολλά είναι και τα ανδρικά περιοδικά που την πολιορκούν για ακόμα μία γυμνή φωτογράφηση για εξώφυλλο. Η ίδια πάντως ακόμα δεν έχει αποφασίσει πότε και αν θα κάνει το επόμενο γυμνό, αφού σκέφτεται πολύ σοβαρά τις κινήσεις της στο μέλλον όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφήσεις.




farmaki-386
Η Όλγα Φαρμάκη ανάμεσα στις δέκα πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο με μαγιό! Το μοντέλο εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί του στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου φορώντας προκλητικά μαγιό και οι φωτογραφίες της δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Μέσα από τις φωτογραφίες αυτές το -κυρίως ανδρικό- κοινό επέλεξε ψηφίζοντας διαδικτυακά την Ολγα ως μία από τις πιο σέξι παρουσίες.
Η Ολγα Φαρμάκη, για να μπορεί να διατηρεί το κορμί της σε άψογη φόρμα, γυμνάζεται τουλάχιστον δύο ώρες καθημερινά με personal trainer. Η γυμναστική, σύμφωνα με άτομο του φιλικού της περιβάλλοντος, είναι πλέον για εκείνη τρόπος ζωής, αφού της προσφέρει την ενέργεια και τη ζωτικότητα που χρειάζεται για να διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση.
Αυτή την εποχή το μοντέλο διαπραγματεύεται διάφορες προτάσεις για συνεργασία με περιοδικά και οίκους μόδας του εξωτερικού.
Η ίδια σκέφτεται πολύ σοβαρά, λόγω της επαγγελματικής αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα μας, εναλλακτικές προτάσεις για δουλειά εκτός συνόρων.
Εκτός των άλλων, η Όλγα αυτή την περίοδο είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης γνωστού κοσμηματοπωλείου, όπου φωτογραφίζεται γυμνή φορώντας μόνο κοσμήματα! Την ίδια στιγμή, πολλά είναι και τα ανδρικά περιοδικά που την πολιορκούν για ακόμα μία γυμνή φωτογράφηση για εξώφυλλο.
Η ίδια πάντως ακόμα δεν έχει αποφασίσει πότε και αν θα κάνει το επόμενο γυμνό, αφού σκέφτεται πολύ σοβαρά τις κινήσεις της στο μέλλον όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφήσεις.
πηγηmyworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: