Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ξεστοκάρετε δωρεάν και κερδίστε χρήματα!


Ξεστοκάρετε δωρεάν και κερδίστε!
Είστε ιδιώτης και έχετε παλιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε και σας πιάνουν χώρο; Ή επαγγελματίας και έχετε

10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα όνειρα


1. Οι τυφλοί ονειρεύονται! Οι άνθρωποι οι οποίοι τυφλωθήκαν μετά τη γέννηση τους μπορούν να έχουν εικόνες στα όνειρα του. Αυτοί που γεννήθηκαν τυφλοί, δεν έχουν ίδια όνειρα με μας, με εικόνες δηλαδή, αλλά είναι εξίσου ζωντανά. Όπως όταν είναι ξύπνιοι συνδυάζουν τις άλλες αισθήσεις τους όπως αφή ή όσφρηση έτσι και όταν κοιμούνται χρησιμοποιούν [...]

Video: Σπάει τα «κοντέρ» του YouTube ο σκύλος που «μιλάει»



Το βίντεο με το χαριτωμένο κατοικίδιο, που κοιτάζει το αφεντικό του γεμάτο λαχτάρα ενώ του περιγράφει διάφορες λιχουδιές, έχει ξεπεράσει τις 17 εκατομμύρια εμφανίσεις. Πηγη:εχω θεμα

Η πρώτη απόδειξη ότι το 2012 είναι το τέλος του κόσμου;



Αναζητώντας τη δίδυμη αδελφή ψυχή μας.



Μερικούς ανθρώπους τους συμπαθούμε με την πρώτη ματιά, άλλους τους αντιπαθούμε και μας απωθούν, χωρίς να τους γνωρίζουμε. Υπάρχει όμως και μια πολύ ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων: Αυτούς που όταν τους συναντήσουμε, νιώθουμε αμέσως ότι κάτι βαθύτερο μας συνδέει, ότι τους γνωρίζαμε μια ολόκληρη ζωή.

Τα 10 μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής.


Τα 10 μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής.

Ζούμε σε έναν κατά το μεγαλύτερο μέρος άγνωστο και ίσως κάπως μυστηριώδη κόσμο, προσπαθώντας από τις πιο μακρινές στιγμές του παρελθόντος να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του, που είναι και τα μυστικά της ύπαρξής μας. Χιλιάδες είναι τα ερωτήματα που έχουν διατυπωθεί ανά τους αιώνες, κάποια από αυτά απαντήθηκαν, κάποια άλλα όχι.

«Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για την Ελλάδα»


Γιούνκερ: «Το δεύτερο πακέτο θα συζητηθεί σήμερα στην σύνοδο κορυφής»

«Δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για την Ελλάδα»Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του συμβουλίου υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε ότι θα συζητηθεί σήμερα στην σύνοδο κορυφής το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την ελληνική οικονομία.

Χοντρό «άδειασμα» Παπακωνσταντίνου από Βενιζέλο


«Προσπαθώ να συμμαζέψω ότι βρήκα» είπε ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση τουΚΤΕ και ο νοών νοείτω!
Ο νέος τσάρος της Οικονομίας «άδειασε» εν ψυχρώ στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τον προκάτοχό του κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, συνοψίζοντας την κριτική του στην εξής φράση: «Στο Eurogroup ήταν έξω φρενών!».

Ο Μάκης, ο πρώην πρόεδρος και ο… «Νονός»


Σκηνικό σήψης που θυμίζει ταινία του Σκορτσέζε για την αμερικανική Μαφία συνθέτουν οι απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι των πρωταγωνιστών του σκανδάλου των στημένων, σύμφωνα με τις πληροφορίες για το περιεχόμενό τους που διαρρέουν στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Παγωτό φράουλα



Παγωτό φράουλα
Υλικά: 
  • 1/2 κιλό φρέσκες ώριμες φράουλες
  • 1/2 λίτρο κρέμα γάλακτος
  • 500 ml φρέσκο γάλα
  • ξύσμα ενός λεμονιού
  • 4 κρόκους αυγών
  • 300 γρ. ζάχαρη

Καφές: Πες μου πως τον πίνεις να σου πω ποιος είσαι


Καφές (1)
Για τους περισσότερους είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινή συνήθεια. Γι’ άλλους πάλι, αποτελεί εθισμό στα όρια της κοινωνικής ανοχής, καθότι δεν κάνουν χωρίς αυτόν. Για πολλούς αποτελεί πεδίο για πειραματισμού και ξεχωριστές απολαύσεις. Όπως και να ‘χει, ο καφές αποτελεί αναμφίβολα το υγρό καύσιμο της καθημερινότητας και αναπόσπαστο μέρος της ατομικής μας κουλτούρας.
Δείτε τις προτιμήσεις και τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που κρύβονται πίσω από την εντελώς αθώα και ανυποψίαστη επιλογή του.

«Δεν είχα πιει καφέ...»


Ο Πάγκαλος για το πρωινό επεισόδιο με το Ν. Χατζηνικολάου

«Δεν είχα πιει καφέ...»«Δεν είχα πιει καφέ, δεν είχα και τα κέφια μου... Θα μείνουμε πάντως φίλοι». Κάπως έτσι εξήγησε στους δημοσιογράφους ο Θεόδωρος Πάγκαλος την πρωινή του έκρηξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Νέο «επεισόδιο» Θ. Πάγκαλου

Νέο «επεισόδιο» Θ. Πάγκαλου

Ακούστε: Διέκοψε στον αέρα τηλεφωνική συνομιλία με τον Ν. 

Χατζηνικολάου

Μάλλον δεν... εκτονώθηκε χθες στη Βουλή ο κ. Πάγκαλος. Ή έχει συσσωρευμένη ένταση από το γεγονός της συγκατοίκησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην... αντιπροεδρία.

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ













Ποιοι είναι οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ κύριε Ρέππα;



Για τις μετακινήσεις των βουλευτών με τον σιδηρόδρομο ή τα υπεραστικά λεωφορεία ή τα πλοία των εσωτερικών γραμμών υπάρχει ατέλεια. (τζάμπα)
Για τους βουλευτές της περιφέρειας διατίθενται ετησίως 104 εντολές μετακίνησής τους αεροπορικώς. (εντελώς τζάμπα)
Αναφορικά με τα έξοδα κίνησης (εκτός από τις ατέλειες και τα τζάμπα εισιτήρια) στους βουλευτές Επικρατείας, Α’ και Β’ Αθηνών, Α’ και Β’ Πειραιώς, αλλά και σε όσους οι περιφέρειες διαθέτουν αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα καταβάλλεται το ποσό των 450 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)

Τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους …



Τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους …
«Τα πτυχία copies κτώνται»
(Σε τοίχο στην περιοχή Γκύζη)
«Κολόμβε, γ**ώ την περιέργειά σου»
(Decadence, Αθήνα)

Η ανατομία της … απιστίας


Απιστία
Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τους πάντες και … για πάντα: ποια είναι τα αίτια της απιστίας στα δύο φύλα; Σύμφωνα με μια νέα μελέτη η απάντηση κρύβεται σε έναν συνδυασμό που αφορά τον φόβο της σεξουαλικής αποτυχίας καθώς και την έλλειψη ανησυχίας σχετικά με τις δυσάρεστες συνέπειες της σεξουαλικής πράξης (όπως είναι μια εγκυμοσύνη ή τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα).

ΔΕΙΤΕ: Ποια ιστοσελίδα εμφανίζεται αν γράψετε ανάποδα το όνομα του απογόνου του σατανά


Γράφοντας αντίστροφα τη λέξη antichrist(αντίχριστος) στη γραμμή διευθύνσεων του browser θα εισέλθετε στο site της Παπικής Εκκλησίας. 

Με απλά λόγια, αν δηλαδή εισάγεται http://www.tsirhcitna.com, που εμπεριέχει ανάποδα τη λέξη antichrist(αντίχριστος), ο browser θα σας ανοίξει το επίσημο site του Βατικανού(http://www.vatican.va/). Άραγε, ο Άγιος προκαθήμενος της Παπικής Εκκλησίας και οι Καρδινάλιοι έχουν γνώση επί της σατανικής αυτής… σύμπτωσης;

πηγή: agioritikovima.gr

πρωτοσελιδα!!!!!

δειτε ολα τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων!!!

Συνάντηση Βενιζέλου με επικεφαλής τρόικας


Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας είχε στο υπουργείο Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, πριν μεταβεί στη Βουλή για την ενημέρωση των μελών τουΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Δάνειο-κολοσσός για τον γίγαντα της ναυτιλίας που ελέγχουν Saverys και Λιβανός


Ναυτιλία

Δάνειο-κολοσσός για τον γίγαντα της ναυτιλίας που ελέγχουν Saverys και Λιβανός

Η εισηγμένη στο χρηματιστήριο των Βρυξελλών Euronav συμφερόντων των θρυλικών οικογενειών Saverys και Λιβανού η οποία αποτελεί γίγαντα στην αγορά των δεξαμενόπλοιων έχει αναδειχθεί ως ο αποδέκτης ενός κολοσσιαίου πακέτου χρηματοδότησης υπό την ηγεσία του γερμανικού τραπεζικού ομίλου Nordea Bank

Η άγνωστη σχέση Σταμάτη Γονίδη-Έρρικας Πρεζεράκου

Η άγνωστη σχέση Σταμάτη Γονίδη-Έρρικας Πρεζεράκου


Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο άλμα επί κοντώ το 2007, νικήτρια του πρώτου «Dancing With The Stars» και κριτής στο δεύτερο, τραγουδίστρια και πολύ όμορφη και θελκτική γυναίκα.
Όλα τα παραπάνω σίγουρα χαρακτηρίζουν την Έρρικα Πρεζεράκου. Ο Σταμάτης Γονίδης από την άλλη ίσως ο μεγαλύτερος λαϊκός ροκάς τραγουδιστές με πολύ μεγάλη πορεία στο μουσικό στερέωμα. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δυο άνθρωποι;
 
Η Έρρικα Πρεζεράκου πριν αρκετά χρόνια είχε χορογραφήσει ένα video clip του Σταμάτη Γονίδη, για το τραγούδι «Απωθημένα». Η Έρρικα εκτός από τη χορογραφία, συμμετείχε κι όλας στο video clip λικνίζοντας από τότε με επιτυχία το σμιλεμένο σώμα της. Βέβαια, η κριτής του Dancing είχε δηλώσει πως παλαιότερα είχε ασχοληθεί σε πιο επαγγελματικό επίπεδο με το χορό και τη χορογραφία. Όμως μέχρι τώρα ήταν άγνωστη, τουλάχιστον στο ευρύ κοινό, αυτή της η πτυχή καθώς και η συνεργασία της με τόσο σπουδαία ονόματα, όπως αυτό του Σταμάτη Γονίδη.
 
Και για του λόγου του αληθές σας παραθέτουμε, παρακάτω, το εν λόγο video clip.
 
 πηγη gossip-tv.gr
 

Οι εξελίξεις στο σκάνδαλο των «στημένων»


Ογκώδης είναι η δικογραφία για τα στημένα παιχνίδια στον ελληνικό αθλητισμό, ενώ στις 93.000 (!) σελίδες της βρίσκονται στοιχεία και αποδείξεις που καίνε μεγάλα ονόματα.

Φέρνουν πάλι πίσω τα μέτρα…


Αφού πήραν καλά-καλά τη ψήφο εμπιστοσύνης, τα αλλάζουν πάλι και επαναφέρουν…τα μέτρα!

«Δεν θα στηρίξω ένα φάρμακο που μας σκοτώνει»


Αντίθετος στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά, ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στους Financial Times.

Το «αντιπεριβαλλοντικό…μνημόνιο» του κ. Παπακωνσταντίνου


Πυρά κατά του νέου υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, εξαπέλυσαν ΣΥΝ και Δημοκρατική Αριστερά, κατηγορώντάς τον ότι ετοιμάζει «αντιπεριβαλλοντικό… Μνημόνιο»!
Τρέμετε Έλληνες, μετά τη φορολόγηση των ακινήτων, έρχεται και η φορολόγηση των δέντρων…
πηγη prionokordela.gr

Όλα στο φως


Στην μεγαλύτερη επιχείρηση όλων των εποχών που αφορά το χώρο του ποδοσφαίρου προχώρησε χθες η ελληνική αστυνομία, συλλαμβάνοντας δέκα άτομα και προσαγάγοντας 25.