Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Online Shopping: Οι καλύτερες εκπτώσεις & προσφορές

Online Shopping
Οι αγορές μέσω Internet αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης από τους Έλληνες καταναλωτές και όχι άδικα, αφού τα online καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων, εύκολο & γρήγορο shopping από το σπίτι και το κυριότερο, εκπληκτικές τιμές και ευκαιρίες! Εμείς, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα για όλα τα γούστα!

Ρούχα – Παπούτσια – Accessories

Ξεψύχησε στις φλόγες

Νεκρός εντοπίστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής ένας άνδρας σε φωτιά που είχε ξεσπάσει στη Μακρινάρα του Δήμου Ευρώτα που βρίσκεται στη Λακωνία.
Η φωτιά έχει κατασβηστεί εδώ και ώρα από την πυροσβεστική έχοντας πρώτα κάψει λίγα στρέμματα σε γεωργική έκταση. Η σορός του άτυχου άντρα θα μεταφερθεί από ιατροδικαστήπροκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του, αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θανατηφόρα εγκαύματα.
πηγη newsbomb.gr

Εγγύηση καταθέσεων μέχρι 100.000 ευρώ έως το 2015

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2015πήρε παράταση το πρόγραμμα εγγύησης του ελληνικού κράτους για τις τραπεζικές καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών.

Κρίσιμες μέρες «βλέπει» ο πρωθυπουργός

Ιδιαίτερα κρίσμες χαρακτήρισε τις επόμενες μέρες για τοιοπρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση τουυπουργικού Συμβουλίου.