Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Για λογαριασμό σας...


Για λογαριασμό σας...




Π

Οι νόμοι της… γκαντεμιάς


Ο πιο χρήσιμος οδηγός επιβίωσης
Perierga.gr - Οι νόμοι της... γκαντεμιάς* Νόμος της μηχανικής επισκευής – Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.
* Νόμος της βαρύτητας – Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα… κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.

Ο Πειραιάς ήταν νησί!


Πρόσφατη ελληνογαλλική έρευνα επιβεβαιώνει ότι πριν 6.000 χρόνια, ο Πειραίας αποτελούσε το απέναντι νησί της Αττικής!
Η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο γεωλογικό περιοδικό «Geology«, έγινε από τον Κοσμά Παυλόπουλο, αναπληρωτή καθηγητή Γεωμορφολογίας στο Τμήμα Γεωγραφίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, τη Μαρία Τριανταφύλλου, λέκτορα στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και τους Ζαν-Φιλίπ Γκουαράν, Ερίκ Φουάς και Ρολάν Ετιέν του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS) και του Πανεπιστημίου του Παρισιού.

Η περιστροφή της Γης σε… φωτογραφία!


Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο φωτογραφικός φακός ενός ερασιτέχνη του είδους «συνέλαβε» μια εικόνα που δύσκολα μπορούν οι λέξεις να περιγράψουν.
Ένας ξάστερος ουρανός, μια φωτογραφική μηχανή, ένα τρίποδο, το φως από το… σαλόνι του γείτονα και λίγη υπομονή:

Ο Δαλάι Λάμα στο «Master Chef»


Ένας από τους κριτές σε επεισόδιο του αυστραλιανού «Master Chef» θα είναι ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα, ο οποίος δέχτηκε να συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ Γιώργο Καλομπάρη.
Perierga.gr - Ο Δαλάι Λάμα στο «Master Chef» Το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα και θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες από το κανάλι «ΤΕΝ».

Το σύγχρονο θαύμα του Μωυσή


Το νησί Jindo είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί στην Κορέα, δίπλα στα νησιά Jejudo και Geojedo. Αποτελείται από 250 μικρότερα νησιά, και είναι διάσημο για την εμφάνιση ενός στεγνού δρόμου στη μέση της θάλασσας, κοντά στο τέλος του Φεβρουαρίου και τα μέσα Ιουνίου του σεληνιακού ημερολογίου. Δεδομένου ότι μοιάζει με απόσπασμα της Παλαιάς Διαθήκης στο βιβλίο της Εξόδου, η εκδήλωση ονομάζεται «Το θαύμα του Μωυσή». Όταν αποσύρονται τα νερά δημιουρείται ένας δρόμος περίπου 30-40 μέτρων σε πλάτος και 2,8 χιλιόμετρα σε μήκος, ο οποίο παραμένει για περίπου μία ώρα πριν χαθεί και πάλι κάτω από τα νερά της θάλασσας.

Φαγητά που δεν θα τολμούσατε να δοκιμάσετε!!!!


Φαγητά που δεν θα τολμούσατε να δοκιμάσετε (10)
Απ’ότι φαίνεται δεν υπάρχουν όρια στο τι τρώνε μερικοί άνθρωποι. Εσείς θα δοκιμάζατε τις παρακάτω… «λιχουδιές»;

Γονείς της χρονιάς!!!!!!!!


Είναι τόσο λάθος, μα και τόσο αστείες ταυτόχρονα… Μην χάσετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με απίστευτους γονείς, αλλά και τα προηγούμενα μέρη του αφιερώματος: Νο1 | Νο2 | Νο3 | No4 | Νο5 | Νο6 | Νο7

Δροσερό σπίτι: Συμβουλές και λύσεις με χαμηλό κόστος


Δροσερό σπίτι
Εκτός από ιδιαίτερα προφανείς, το air condition και ο ανεμιστήρας είναι επίσης λύσεις που απαιτούν ένα ποσοστό από το budget σας –αν όχι για να αγοράσετε νέα συσκευή, σίγουρα για να πληρώσετε για τη χρήση της τον λογαριασμό του ρεύματος. Κι αν το ταμείο είναι ήδη μείον; Κανένα πρόβλημα. Καταφεύγουμε στα μυστικά των παππούδων μας,

Oι Βρετανοί ψάχνουν... στη μυθολογία την ερμηνεία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Με αναφορές στην αρχαιοελληνική γραμματεία και τη μυθολογία Βρετανοί πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές επιχειρούν να ερμηνεύσουν την σημασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Καρέ-καρέ το ατύχημα γνωστής τραγουδίστριας!

Καρέ-καρέ το ατύχημα γνωστής τραγουδίστριας!

Ένα αποκαλυπτικό ατύχημα είχε γνωστή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συνέντευξής της! Η τραγουδίστρια προτίμησε να φορέσει ένα αέρινο φόρεμα, όμως ο άνεμος δεν ήταν με το μέρος της

Ζέτα Μακρυπούλια: Άνοιξε εστιατόριο στον Κεραμεικό!

Ζέτα Μακρυπούλια: Άνοιξε εστιατόριο στον Κεραμεικό!

 


Το δικό της εστιατόριο άνοιξε η Ζέτα Μακρυπούλια.Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αγόρασε με τα δύο της αδέλφια Άκη και Παναγιώτη ένα χώρο στον Κεραμεικό, τον οποίο ανακαίνισαν προσδίδοντάς του ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και ομορφιά από εκείνη που ήδη είχε. Πριν από λίγες ημέρες, ο αδελφός

Ελεονώρα Μελέτη-Κώστας Καραφώτης: Μαζί για βουτιές στην Αίγινα

Ελεονώρα Μελέτη-Κώστας Καραφώτης: Μαζί για βουτιές στην Αίγινα

 


Τις πρώτες τους βουτιές στη θάλασσα έκαναν μαζί η Ελεονώρα Μελέτη και ο Κώστας Καραφώτης και μάλιστα στον Σαρωνικό. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής είναι φίλοι από τότε που και οι δύο έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ελληνική showbiz και από τότε διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Οι δυο τους βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν ένα τριήμερο στην Αίγινα, κάνοντας μάλιστα και μικρές αποδράσεις στο διπλανό νησάκι, το Αγκίστρι. Δείτε φωτογραφίες από τις πρώτες τους βουτιές
Πηγή: ΟΚ

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Πολιτικός γάμος στην Άνδρο;

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Πολιτικός γάμος στην Άνδρο;

 


Οι φήμες περί εγκυμοσύνης επισπεύδουν και τον γάμο; Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σημερινό δημοσίευμα που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να έχει καταφύγει σε ριχτά και αέρινα φορέματα για τις

Ωδή στο σκύλο-επαναστάτη


 
Perierga.gr - Ωδή στο σκύλο επαναστάτηΟ Λουκάνικος είναι ο απόλυτος σταρ… Μέτα τα εκτενή αφιερώματα των διεθνών πρακτορείων με φωτογραφίες του και βίντεο, και τις… διαφημίσεις ήρθε ο καιρός να του γράψουν και τραγούδι.

Κίνημα των Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον της κυβέρνησης βλέπει ο Μπεγλίτης

Μείζον εθνικό θέμα προέκυψε από τις καταγγελίες του υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Πάνου Μπεγλίτη περί αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων που καθοδηγούνται από την ΝΔ προκειμένου να οργανώσουν τους εν ενεργεία αξιωματικούς του στρατού για να αποκρούσουν την κυβέρνηση.

Α.Σαμαράς: Επικοινωνιακού τύπου δημοψηφίσματα ετοιμάζει η κυβέρνηση

Α.Σαμαράς: Επικοινωνιακού τύπου δημοψηφίσματα ετοιμάζει η κυβέρνησηΗ ΝΔ θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο θα ψηφίσει τους εφαρμοστικούς νόμους

Η ΝΔ θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο θα υπερψηφίσει όμως τους κανονιστικούς νόμους εφαρμογής του.Αυτό ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Α.Σαμαράς τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα υπερψηφίσει τους κανονιστικούς νόμους «γιατί έτσι κι αλλιώς η ΝΔ θα είναι η κυβέρνηση που θα κληθεί να τους εφαρμόσει».

Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε η κυβέρνησηΚαμιά απώλεια για το ΠΑΣΟΚ, πήρε 155 ψήφους, 143 όχι

Ψήφο εμπιστοσύνης πήρε η κυβέρνηση Παπανδρέου εν μέσω σφοδρής κριτικής από την αντιπολίτευση αλλά και ενός ιδιότυπου φλερτ συναίνεσης μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων της βουλής το οποίο πάντως φρόντισε να τορπιλίσει ο Θ. Πάγκαλος αναγκάζοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό να παρέμβει.