Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Παπουτσής: "Ήταν εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ"...Τσίπρας σε Γεωργιάδη..."Κάτσε κάτω εσύ τώρα"..Βίντεο




Παπουτσής για βίντεο

Για το επίμαχο βίντεο που απεικονίζει άνδρες με μάσκες ανάμεσα σε αστυνομικούς τοποθετήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Η διαταγή για έρευνα και το τηλεφώνημα στον Σ. Καυκαλά. Κόντρα με την Α. Παπαρήγα "Κάτσε κάτω εσύ τώρα" είπε ο Αλ. Τσίπρας στον Αδ. Γεωργιάδη
Εξηγήσεις για το βίντεο που προκάλεσε σάλο και απεικονίζει άνδρες με μάσκες ανάμεσα σε αστυνομικούς, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Χτύπημα με το γκλοπ ανάποδα!


ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφίες-ντοκουμέντο του newsbeast.gr

Σίγουρα οι άνδρες των ΜΑΤ κινδυνεύουν κάθε φορά από τις πέτρες, τα καδρόνια και τα πάσης φύσεως αντικείμενα που επιστρατεύουν στις διαδηλώσεις οι κουκουλοφόροι και τα οποία χρησιμοποιούν εναντίον τους. 

Αυτό, ωστόσο, δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την ενέργεια του αστυνομικού που φαίνεται στην φωτογραφία, και ο οποίος επιχειρεί χτύπημα εναντίον διαδηλωτών έχοντας γυρίζει ανάποδα το γκλομπ, κάτι το οποίο μπορεί να αποβεί ακόμα και μοιραίο. Και βέβαια οι συγκεκριμένοι που δέχονται τα χτυπήματα, δε φορούν κουκούλα ούτε έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.


  

Χρησιμοποιούν χημικά που έχουν απαγορευτεί από τη Συνθήκη της Γενεύης


Ερώτηση Παπαδημούλη στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη, 

Δικαιοσύνης και Υγείας

Χρησιμοποιούν χημικά που έχουν απαγορευτεί από τη Συνθήκη της ΓενεύηςΑλγεινή εντύπωση προκαλεί η αυθαίρετη και εκτεταμένη χρήση χημικών αερίων καταστολής από τους αστυνομικούς σε περιβάλλον πυκνής αστικής δόμησης και μάλιστα δίπλα σε νοσοκομεία, σταθμούς του μετρό και κλειστούς μαζικούς χώρους, επισημαίνει σε ερώτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για τα επεισόδια των προηγούμενων ημερών στο Σύνταγμα. 

Ποινική δίωξη αστυνομικών ζητάει ο Α. Τσίπρας


Τον εντοπισμό των υπευθύνωνφυσικών και ηθικών αυτουργώντης «ακραίας, αδικαιολόγητης και εγκληματικής αστυνομικής βίαςεις βάρος απλών πολιτών και ειρηνικών διαδηλωτών», ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας.

Ο κύβος ερρίφθη για τον Άκη


Στην ομόφωνη παραδοχή ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος εμπλέκεται στοσκάνδαλο των υποβρυχίωνπροχώρησαν οι εισηγητές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο ΛΑΟΣ , αν και συμφωνεί με την πιθανή ενοχή του πρώην υπουργού, αποχώρησε από τη διαδικασία με το σκεπτικό ότι την υπόθεση πρέπει να την αναλάβει αποκλειστικά η Δικαιοσύνη.
Η συζήτηση συνεχίζεται, ενώ λίγο πριν τη λήξη της αναμένεται να τοποθετηθεί και ο πρώην υπουργός Α. Τσοχατζόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υποστηρίξει ότι η απόφαση για την προμήθεια των υποβρυχίων δεν ήταν δική του αλλά του ΚΥΣΕΑ. Η ψηφοφορία αναμένεται στις 14.00 και το αποτέλεσμα της κατά πάσα πιθανότητα θα στείλει τον Α. Τσοχατζόπουλο στο Δικαστικό Συμβούλιο.
Τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου θα κληθούν να αποφασίσουν αν ευσταθεί η νομική προσέγγιση, που λέει πως τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, δεν εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών και άρα είναι αρμόδια η Τακτική Δικαιοσύνη, ή να τον παραπέμψουν στο ειδικό δικαστήριο, είτε να αποφανθούν ότι τα αδικήματά του έχουν παραγραφεί και να κλείσουν την υπόθεση.
 πηγη newsbomb.gr