Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Γλυκό Καρπούζι


Εάν αγοράσετε καρπούζι που να έχει χοντρή φλούδα, μη χάσετε την ευκαιρία να φτιάξετε αυτό το υπέροχο γλυκό.
Την πρώτη φορά που το έφτιαξα δεν είχα ασβέστη και παρόλο που δεν έγινε πάρα πολύ τραγανό, η γεύση του ήταν υπέροχη. Τα γλυκά του κουταλιού δεν χρειάζονται ψυγείο για να διατηρηθούν και όπως όλα τα άλλα γλυκά ούτε το καρπούζι, αλλά καλό είναι να έχετε και στο ψυγείο γιατί παγωμένο είναι ακόμη πιο ωραίο.

Παγκόσμιο ρεκόρ βγαλσίματος σουτιέν!!!!!


Rosie Jones
Το παγκόσμιο ρεκόρ του “βγάλε-βάλε” ένα σουτιέν κατάφερε να σπάσει η Rosie Jones, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ της προκατόχου της, Becky Rule, η οποία το 2008 είχε κερδίσει μια θέση στο βιβλίο με τα παγκόσμια ρεκόρ. Η Rosie κατάφερε να βγάλει και να βάλει 7 φορές μέσα σε μόλις 1 λεπτό, έναντι της Becky που το είχε κάνει 6 φορές μέσα σε 1 λεπτό.
Η βρετανική εφημερίδα “The Sun” παρουσιάζει στην σελίδα 3 την συνέντευξη της νέας κατόχου Rosie Jones, η οποία δήλωσε: “Αυτό που κατάφερα, ήταν πιο δύσκολο απ’ όσο φαίνεται. Θέλω ο κόσμος να το γνωρίζει αυτό. Τα χέρια μου πονάνε, ο ώμος μου πονάει και οι μυς μου έχουν μεγαλώσει. Παρόλα αυτά, είμαι πολύ περήφανη που θα γραφτώ στο βιβλίο Guinness, ανυπομονώ να το πω σε όλους.”
Επιπλέον, η Blonde Becky, η περσινή κάτοχος του ρεκόρ δηλώνει για την φετινή: “Ήταν μια καλή νίκη και εγώ δεν είχα ελπίδες.”


πηγη.otherside.gr

Παγκόσμιο ρεκόρ παρκαρίσματος σε στενό χώρο (Video)


Παγκόσμιο ρεκόρ παρκαρίσματος σε στενό χώρο
Τον Απρίλιο ο Γερμανός Ronny Wechselberger κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ παρκαρίσματος, κυριολεκτικά «γλυστρώντας» σε μια θέση που είχε