Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γ. Παπανδρέου: Εξασφαλίσαμε την 5η δόση

Πετύχαμε σημαντικές αποφάσεις για την Ελλάδα. Εξασφαλίσαμε την 5η δόση του δανείου και το νέο πρόγραμμα δανειοδότησης, είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Εξασφαλίσαμε την εγγύηση των μισθών και των συντάξεων, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας πως τώρα θα δοθεί βάρος στην ανάπτυξη.

Ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου εδώ και τώρα

Ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου εδώ και τώραΤα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία για τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης, καλώντας παράλληλα τους υπουργούς Οικονομικών να ολοκληρώσουν τις εργασίες, ώστε οι σχετικές αποφάσεις να ληφθούν στις αρχές Ιουλίου.

Οι συνομιλίες Μπέου στον αέρα. Ακούστε τις !!!

συνομιλιες, αερα, sinomilies, aeraΓια τους επίδοξους μηνυτές: Οι συνομιλίες βρίσκονται στο youtube, άρα είναι διαθέσιμες σε κάθε χρήστη του διαδικτύου. Εμείς απλά παραπέμπουμε στο youtube. Το τι είδους "προϊόν" είναι κι όλα τα άλλα αφορούν τους κατόχους του υλικού κι όχι τα blogs, που απλά παραπέμπουν στους σχετικούς υπερσυνδέσμους. Κι επιτέλους, αντι να ονειρεύεστε διώξεις bloggers, ας βοηθήσουμε όλοι να σπάσει το απόστημα. Αυτό δεν ...
θέλει η δικαιοσύνη;

Και συνομιλία Μπέου-Πιλάβιου!



Στη δικογραφία για την υπόθεση των στημένων αγώνων υπάρχει και συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, στην οποία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου διαμαρτύρεται για τον ορισμό του διαιτητή Ζαχαριάδη.

Αναλυτικά ο διάλογος:

Πιλάβιος: Ναι...

Ιαπωνία: Στα 16,9 τρισεκατομμύρια γεν οι ζημιές από τον σεισμό και το τσουνάμι


Το κόστος των ζημιών σε κτίρια, 
δρόμους και λιμάνια από τον ισχυρόσεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν την 11η Μαρτίου τη βορειοανατολική Ιαπωνία, υπολογίζεται στα 16,9 τρισεκατομμύρια γεν (209,8 δισεκατομμύρια δολάρια) , σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ιαπωνικής κυβέρνησης.

Σε 48ωρη κινητοποίηση καλούν οι «Αγανακτισμένοι», εν όψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου



Κάλεσμα για «48 ώρες στο δρόμο» και περικύκλωση της Βουλής την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος απευθύνουν τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων», προαναγγέλλοντας διήμερο κινητοποιήσεων στις 28 και 29 Ιουνίου.

Τι φάτσες είναι αυτές;


ΔΕΙΤΕ: «Δεν υπάρχουν» οι γκριμάτσες που παίρνουν ώρες ώρες τα ζώα 

ΔΕΙΤΕ: «Δεν υπάρχουν» οι γκριμάτσες που παίρνουν ώρες ώρες τα ζώα

Πηγη:newsbeast.gr

Καλοκαίρι σήμερα- Φθινόπωρο τη Κυριακή!


Το καλοκαίρι ήρθε, μας έκανε δηλαδή τη τιμή, αλλά μην είμαστε και εμείς πλεονέκτες! Το τριήμερο που ακολουθεί, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο καιρός θα θυμίζει …κοκτέιλ. Λίγο ήλιο, λίγοι άνεμοι και λίγες καταιγίδες…

Ποιους και πόσο θα πλήξουν τα νέα μέτρα


Επώδυνα μέτρα και χαράτσι σε χαμηλόμισθους προβλέπουν τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος. Τουλάχιστον 1 εκατ. μισθοσυντήρητοι που μέχρι χθες δεν πλήρωναν καθόλου φόρου, αλλά και μικρές επιχειρήσεις θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να καταβάλουν τους φόρους που προβλέπει το «Μνημόνιο Νο2».

Σεισμός 7,3 R στον Ειρηνικό Ωκεανό-Φόβος για τσουνάμι


Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Παρασκευή στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής η σεισμική δόνηση καταγράφηκε 172 χιλιόμετρα ανατολικά της Άτκα, στην Αλάσκα.

Από τις 11:00 έως τις 16:00 Μεγαλύτερες σε διάρκεια οι διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα την Παρασκευή


Μεγαλύτερης διάρκειας θα είναι σήμερα, Παρασκευή, οι διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα, λόγω του αυξημένου ποσοστού του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ που είναι εκτός λειτουργίας σε συνδυασμό με την αυξημένη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας.