Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η Γερμανία προτίθεται να πουλήσει 200 Leopard στη Σ. Αραβία


Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα καταδικάσουν την πώληση όπλων

Η Γερμανία προτίθεται να πουλήσει 200 Leopard στη Σ. ΑραβίαΗ Γερμανία, σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel, είναι έτοιμη να πουλήσει στη Σαουδική Αραβία περισσότερα από 200 άρματα μάχης τύπου Leopard, μετά από την έγκριση που έδωσε την περασμένη εβδομάδα το συμβούλιο ασφαλείας της γερμανικής κυβέρνησης.

Τα 12 ΔΕΝ του μελλοντικού Έλληνα



1)ΔΕΝ θα πηγαίνει διακοπές, άν και θα βιώνει καθημερινές ή και ολικές διακοπές ρεύματος..
2)ΔΕΝ θα βγαίνει για ποτό, άν και θα γίνεται φέσι στο σπίτι για να ξεχνάει τον πόνο του..
3)ΔΕΝ θα τρώει κρέας, φρούτα, και λαχανικά λόγω ακρίβειας αλλά ένα σούσι θα το χτυπάει που και που... και τα ξένα σούπερ μάρκετ θα θυσαυρίζουν..
4)ΔΕΝ θα δουλεύει-όχι γιατί η δουλειά τρώει τον αφέντη αλλά γιατί δεν θα υπάρχουν θέσεις εργασίας- αλλά θα δουλεύει ο ένας τον άλλο....
5)ΔΕΝ θα πίνει νερό αλλά το καφεδάκι του θα το έχει οπωσδήποτε...
6)ΔΕΝ θα βγαίνει ραντεβού αλλά θα κάνει chat στο internet...
7/8)ΔΕΝ θα κάνει παιδιά γιατί το σεξ θα είναι απαγορευμένο αγαθό αφού όταν πεινάς δεν π.....ς...
9)ΔΕΝ θα καπνίζει τσιγάρα αλλά ότι χόρτο κυκλοφορεί στον αγρό...
10)ΔΕΝ θα κουρεύει τα μαλλιά του για να έχει ζ΄στη το χειμώνα αλλά θα φροντίζει να έχουν ανταύγειες...
11)ΔΕΝ θα πηγαίνει σχολείο γιατί δεν θα υπάρχουν λεφτά για την παιδεία αλλά ο αμυντικός μηχανισμός του υπ.Άμυνας θα είναι πλήρως εξοπλισμένος....
12)ΔΕΝ θα υπάρχουν νοσοκομεία γιατί όσο πιο λίγοι τόσο λιγότερα έξοδα αλλά θα δανείζεται από ξένες τράπεζες.....για να πηγαίνει στο εξωτερικό για περίθαλψη...

Αυτός φίλοι μου θα είναι ο Έλληνας του μέλλοντος.. Θα ζει στην Ελλάδα με χρήματα ξένων, νοοτροπίες ξένων, ζωές ξένων,προϊόντα ξένων αλλά....ποιότητα ζωής καθαρά Ελληνική....!!!!!
                                                                                                                                  ΠΑΝΔΑΙΜΩΝ

Χείρα βοηθείας από το Ίδρυμα Brookings


Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να εξωραΐσει την εικόνα της κυβέρνησης

Χείρα βοηθείας από το Ίδρυμα BrookingsΤο Ιδρυμα Brookings, διά της ηγετικής του ομάδας Τάλμποτ και Ανθολις, προσωπικών φίλων του πρωθυπουργού Παπανδρέου και συχνών συνομιλητών του, επιχειρεί να εξωραΐσει την εικόνα της πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου στις μεταρρυθμίσεις παρέχοντάς του χείρα πολιτικής βοηθείας στα κέντρα εξουσίας της αμερικανικής πρωτεύουσας.

Τι είδε στον ύπνο του ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Τι είδε στον ύπνο του ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Την παραμονή του πρόσφατου ανασχηματισμού, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είδε ένα 
κατευθυνόμενο όνειρο. Ένα βράδυ πριν, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δει έναν εφιάλτη. Δεν τον έβλεπε για πρώτη φορά, όμως αυτή τη φορά ήταν μπροστά του: ολοζώντανος ο εφιάλτης της 17ης Σεπτεμβρίου του 2007, ολοζώντανος ο Ευάγγελος στο Ζάππειο.Και μπορεί ο Σαμαράς να έχει προχωρήσει στο Ζάππειο 2, για το Γιώργο όμως, αυτό θα μείνει για πάντα το Ζάππειο μηδέν: ο Ευάγγελος, ο Βαγγέλης, τον αμφισβητεί και θέλει να του πάρει το κόμμα του. Στον εφιάλτη, βλέπει τον εαυτό του να τηλεφωνεί στη μητέρα του και να της λέει: