Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Πως "θέλουν" οι γυναίκες τον άντρα - Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Παπανδρέου: «Με μεγαλύτερη τόλμη προχωράμε στις αλλαγές που απαιτούνται»




 «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο καταλύτης αυτών των μεγάλων αλλαγών» συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.
Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη τόλμη στις αλλαγές  που χρειάζεται ο τόπος προκειμένου να σωθεί, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο καταλύτης αυτών των μεγάλων αλλαγών» συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.
Τόνισε ότι τις αλλαγές «δεν θα τις φέρει κανένας σωτήρας, δεν θα τις φέρει καμία μαγική συνταγή, δεν θα τις φέρει η κατάργηση της Βουλής των Ελλήνων, δηλαδή η κατάλυση της δημοκρατίας».
Υπεραμύνθηκε, παράλληλα, των πολιτικών κομμάτων που δέχονται επιθέσεις, σημειώνοντας ότι τα κόμματα είναι αναπόσπαστο τμήμα της δημοκρατίας.
Για την προώθηση των μεγάλων αλλαγών, ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι πρέπει να «μπορεί η χώρα να υπάρχει, να ικανοποιεί τις ανάγκες της στο εσωτερικό αλλά και τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της».
Επέμεινε, τέλος, στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης, τονίζοντας ότι «για μας δεν είναι μόνο λόγια, την εννοούμε». «Περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

Η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου έγινε στον απόηχο της χθεσινής 12ωρης συνεδρίασης των βουλευτών του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του κόμματος.

Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, επεσήμανε στην εισήγησή του: «Καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές και κρίσιμες αποφάσεις. Αποφάσεις δύσκολες, που θα καθορίσουν την πορεία της πατρίδας μας για τα επόμενα χρόνια. Αποφάσεις, που επιδιώξαμε και θα επιδιώξουμε να τις πάρουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή εθνική συνεννόηση. Καλούμαστε, όλοι μας, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Αύριο, αναμένεται να γίνει η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
πηγηtanea.gr

διαφορες αντρων και γυναικων σε απλες φωτογραφιες

















































περικοπες!!!!!?????δημοσιου.........


Oλοι μας θυμόμαστε αυτήν τηνπερίφημη φωτογραφία του “μαλάκα”!


  cid:image001.jpg@01CC10C0.6024A000

 
ΙΔΟΥ ΤΩΡΑ ΚAI Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…


Τώρα που θα γίνουν περικοπές θέσεων εργασίας,


ο “μαλάκας” θα πάει σπίτι του...




φοβεροι γονεις!!!!!!!!!!!???????

το πιο διασημο βιντεο ειναι ενα δαγκωμα!!!!!!!

τα 100 πιο αστεια βιντο του youtube σε 4 λεπτα!!!!!!!

τυχαιο?


Οι Γερμανοί ψηφίστηκαν ως οι λιγότερο αστείοι στον κόσμο

Perierga.gr - Οι Γερμανοί ψηφίστηκαν ως οι λιγότερο αστείοι στον κόσμοΟι Γερμανοί ψηφίστηκαν ως η λιγότερο αστεία εθνικότητα του κόσμου σε μια παγκόσμια δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία οι Αμερικάνοι είναι οι πιο αστείοι και οι Άγγλοι όχι τόσο όσο οι περισσότερο νόμιζαν ότι είναι.
Περίπου 30.000 άνθρωποι κλήθηκαν να ψηφίσουν την πιο αστεία και λιγότερο αστεία εθνικότητα στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα Badoo.com.
Οι Αμερικανοί ψηφίστηκαν ως οι πιο αστείοι στον κόσμο με διαφορά, μπροστά από τους Ισπανούς στην δεύτερη θέση και τους Ιταλούς στην τρίτη.
Οι Γερμανοί από την αντίθετη πλευρά ήταν οι αδιαμφισβήτητοι νικητές της «λιγότερο αστείας» κατηγορίας μπροστά από Ρώσους και Τούρκους.
Οι Βρετανοί έφτασαν μόλις μέχρι την 15η θέση παρ’ όλο που θεωρούνται στερεοτυπικά η εθνικότητα με το καλύτερο χιούμορ στον κόσμο.
πηγή: perierga.gr

top 10


This
Week
Last
Week
Song TitleArtist
11Rolling In The DeepAdele
22Give Me EverythingPitbull Featuring Ne-Yo, Afrojack & Nayer
34Party Rock AnthemLMFAO Featuring Lauren Bennett & GoonRock
43E.T.Katy Perry Featuring Kanye West
55On The FloorJennifer Lopez Featuring Pitbull
66The Lazy SongBruno Mars
78Super BassNicki Minaj
87Just Can't Get EnoughBlack Eyed Peas
99The Edge Of GloryLady GaGa
1010Sweat (Remix)Snoop Dogg Vs David Guetta
πηγηtoptensongs.com

Νέο ρεκόρ 16,2% για την ανεργία!



Νέο ρεκόρ 16,2% για την (επίσημη) ανεργία το Μάρτιο του 2011 από 11,6% που ήταν το Μάρτιο του 2010 και 15,9% το Φεβρουάριο του 2011, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. Για το τέλος της χρονιάς υπολογίζεται ότι θα υπερβεί το 20%.
Οι απασχολούμενοι εκτιμάται ότι ανήλθαν σε 4.185.325 άτομα. Μειώθηκαν δηλαδή κατά 238.574 άτομα σε σχέση με το Μάρτιο του 2010 (μείωση 5,4%) ενώ αυξήθηκαν κατά 7.013 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2011 (αύξηση 0,2%).
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 232.617 άτομα σε σχέση με το Μάρτιο του 2010 (αύξηση 40,2%) και κατά 24.111 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2011 (αύξηση 3,1%), ανερχόμενοι το Μάρτιο του 2011 σε 811.340 άτομα.
Ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός διαμορφώθηκε σε 4.335.461 άτομα.
Στους άνδρες, το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε στο 13,8% από 8,5% που ήταν το Μάρτιο του 2010, ενώ στις γυναίκες αυξήθηκε στο 19,5% από 15,9%.
Το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας (42,5%) καταγράφεται στους νέους ηλικίας 15-24 ετών και στις ηλικίες 25-34 ετών (22,6%).
Τέλος, κατά Περιφέρεια, τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας παρατηρούνται στο Νότιο Αιγαίο (30,4%), στα νησιά του Ιονίου (24,5%) και στη Δυτική Μακεδονία (20,6%) και τα χαμηλότερα ποσοστά στην Πελοπόννησο (13,2%), στο Βόρειο Αιγαίο (13,7%) και στην Κρήτη (14,5%).
«Ο ρυθμός επιδείνωσης των συνθηκών στην αγορά εργασίας συνεχίζει αμείωτος με την απασχόληση να συρρικνώνεται κατά 5,5% σε ετήσια βάση», σχολίασε στο Reuters ο Νίκος Μαγγίνας, οικονομολόγος στην Εθνική Τράπεζα [NBGr.AT]  . «Παρόλ' αυτά σε μηνιαία βάση εμφανίζεται κάποια ευνοϊκή επίδραση από την έναρξη εποχικών προσλήψεων που αναμένεται να γίνει πιο αισθητή από τον Απρίλιο και να διατηρηθεί καθ' όλη την καλοκαιρινή περίοδο», προσθεσε.
Ο οικονομολόγος της ΕΤΕ εκτιμά ότι το ποσοστό ανεργίας θα εμφανίσει σταθεροποιητική ή και οριακά πτωτική τάση κατά το δεύτερο τρίμηνο, αν και, όπως λέει, η όξυνση της αβεβαιότητας το δίμηνο Μαΐου-Ιουνίου συρρικνώνει τα περιθώρια βελτίωσης.
Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος σχολίασε πως η ανεργία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, επισημαίνοντας ότι το 16,2% είναι, ιστορικά, το πιο υψηλό ποσοστό. «Η αναπτυξιακή αδράνεια, η ύφεση και τα λουκέτα τροφοδοτούν την ανεργία, υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή» πρόσθεσε, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ανήμπορη και υπόλογη.
«Οφείλει να κινητοποιηθεί άμεσα να ακούσει και να δεχθεί τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη και την οικονομική ανάκαμψη, να σταματήσει επιτέλους να σκοτώνει την οικονομία, τα όνειρα και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς» συμπλήρωσε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πηγή:DefenceNet.gr

Το παρασκήνιο από το άτυπο υπουργικό συμβούλιο

Πολιτική



Του Κώστα Τζεβελέκου
Στη χθεσινή πολύωρη σύσκεψη του άτυπου υπουργικού συμβουλίου πήραν το λόγο όλοι οι υπουργοί και τοποθετήθηκαν ο καθένας περισσότερο από 30 λεπτά με αποτέλεσμα να κράτησε περίπου 10 ώρες. Ο πρωθυπουργός άκουγε τους υπουργούς του υπομονετικά . Μόνο οι φουμαδόροι υπουργοί προσπαθούσαν να κάνουν κανένα τσιγάρο στις τουαλέτες , καθώς ο κ. Παπανδρέου είναι γνωστός αντικαπνιστής.
Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τους υπουργούς ήταν το κίνημα των «Αγανακτισμένων» και πως θα εξελιχθεί . Υπήρχε πρόταση και συγκεκριμένα από τον υπουργό Άμυνας κ. Βενιζέλο ώστε ο πρόεδρος της βουλής να δεχθεί αντιπροσωπεία των αγανακτισμένων. Σε ερώτηση που κάναμε σήμερα στο κ. Πετσάλνικο απάντησε : « Η πόρτα μου είναι ανοιχτή».
Μερικοί υπουργοί υποστήριξαν ότι τα ΜΜΕ είναι ασύδοτα και μεταφέρουν πληροφορίες χωρίς να είναι διασταυρωμένες δημιουργώντας χάος στο κόσμο. «Επιβάλλεται να μπει μια τάξη» τόνισαν . Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι επιβάλλεται η κυβέρνηση να κάνει σωστά τη δουλειά της και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα ΜΜΕ.
Αρκετοί υπουργοί αναφέρθηκαν στη διαρροή που έγινε σε σχέση με τους επιτρόπους της τρόικας στα υπουργεία . Υποστήριξαν ότι η συγκεκριμένη είδηση ήταν ψευδής . Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι έπρεπε να είχε γίνει άμεσα η διάψευση. Υπουργός της κυβέρνησης μας έλεγε ότι η συγκεκριμένη διαρροή έγινε από κακή μετάφραση ενός συντάκτη του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση συζήτησαν για το δημοψήφισμα όπου είναι ένα από τα νέα επικοινωνιακά όπλα που θα χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση.
Ο υπουργός υποδομών κ. Δημήτρης Ρέππας υποστήριξε : « Το δημοψήφισμα οδηγεί σε εκλογές. Να δώσουμε βάρος στη συναίνεση. Στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ δεν έχουμε κεφάλαιο απολύσεων».
Ωστόσο σκέφτονται σοβαρά το αφορολόγητο να παραμείνει στις 12.000 ευρώ και να μην κατέβει στις 8.000 ευρώ και ετοιμάζουν διάφορες φορολογικές ελαφρύνσεις προκειμένου να καμφθούν όσο γίνεται οι αντιδράσεις .
Η αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών κ. Μαριλίζα Ξενογιαναακοπούλου τόνισε: « Δεν πρέπει να θέτουμε εκβιαστικά διλήμματα στο λαό. Όχι σε οριζόντιες περικοπές . Όχι σε απολύσεις».
Η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου υποστήριξε ότι : « Να μας διευκρινίσει ο κ. Μπαρόζο εάν θα δεχθεί συζήτηση περί αναδιάρθρωσης του μνημονίου, ώστε ο κ. Σαμαράς να τοποθετηθεί στα νέα δεδομένα.»
Οι περισσότεροι υπουργοί δεσμεύθηκαν να καταθέσουν προτάσεις στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο . Πάντως το μεσοπρόθεσμο που ουσιαστικά είναι ένα δεύτερο μνημόνιο θα ψηφισθεί μετά τη σύνοδο κορυφής δηλαδή προς το τέλος του μήνα. Μερικοί υπουργοί θεώρησαν ότι αυτές οι συνεδριάσεις είναι ιστορικές και παρακάλεσαν να κρατούνται πρακτικά . Είναι πλέον φανερό ότι οι περισσότεροι  προβληματίζονται για το αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση έχει περιέλθει .
ΠΗΓΗNewscode.gr

Ο Ρώσος επιχειρηματίας και ο Αντώνης Ρέμος

Ο Ρώσος επιχειρηματίας και ο Αντώνης Ρέμος


Πενήντα φίλους του από διάφορες περιοχές του πλανήτη είχε καλέσει για τον τριήμερο εορτασμό των γενεθλίων του στη Σαντορίνη, επιχειρηματίας, που έχει ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη και ισχυρούς δεσμούς με τη Ρωσία και άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις luxury σουίτες είχε «κλειστεί» αποκλειστικά και μόνο από τον billionaire. Οι καλεσμένοι του έφθαναν με σκάφη και λίαρ τζετ ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου βρισκόταν σε... κατάσταση συναγερμού. Όλα έπρεπε να είναι άψογα, προσεγμένα στην τελευταία τους λεπτομέρεια. Θηριώδεις bodyguards είχαν ακροβολιστεί μέσα και γύρω από το ξενοδοχείο.
«Τέτοιο security δεν έχω δει ούτε στην κατοικία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν συγκροτήσει έναν μικρό στρατό ο οποίος ήταν διασκορπισμένος σε βράχια, θάλασσες, μονοπάτια, δίπλα στις εκκλησούλες, γύρω από τις πισίνες, πίσω από τις... σεζλόνγκ. Στην αρχή νόμισα ότι γυριζόταν μια ακόμη ταινία με την περίφημη “Λάρα Κροφτ” και την κουκλάρα Αντζελίνα Τζολί να πετάει επάνω από τους γκρεμούς και το ηφαίστειο του νησιού» τόνισε πηγή.
Ο επιχειρηματίας έφερε μαζί του και πολυμελή ορχήστρα, η οποία, όπως φαίνεται, τον ακολουθεί παντού. Οι μουσικοί της, εκτός από διεθνείς επιτυχίες, είχαν «εκπαιδευτεί» να παίζουν και τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους του μεγιστάνα.
Ο Ρέμος έφθασε στη Σαντορίνη την Παρασκευή το απόγευμα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ξεσήκωσε, τα πλήθη καθώς τραγούδησε παλαιές και νέες επιτυχίες του. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης με τα σουξέ. Τραγουδούσε, χόρευε, χτυπούσε παλαμάκια. Το σκηνικό γύρω εξακολουθούσε να θυμίζει κάτι από σινεμά. Στο άκουσμα του «Κομμένα πια τα δανεικά» έγινε κυριολεκτικά χαμός! Ο Ρέμος τραγουδούσε κάτω από τα αστέρια.
Πηγή: Βήμα

Έρχονται νέα πρόσωπα στο πενήντα-πενήντα

Έρχονται νέα πρόσωπα στο πενήντα-πενήντα





Σε τόσο δύσκολους καιρούς ακολουθείς δοκιμασμένα κι επιτυχημένα βήματα για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Έτσι σκέφτηκε και το Mega κι από τον Οκτώβριο ετοιμάζει άλλα 20 καινούργια επεισόδια της σειράς πενήντα-πενήντα με απρόβλεπτες ιστορίες και προσθήκη στο καστ. Εκτός από τους παλιούς γνώριμους θα προσθέσει ακόμη δύο βασικούς ρόλους, έναν γυναικείο κι έναν ανδρικό.
Πηγή: Τηλεκοντρόλ

τι δουλεια κανετε?Δειτε τα 10 πιο περιεργα επαγγελματα


Για τους περισσότερους ανθρώπους, η εργασία είναι υποχρεωτική για τη διατήρηση της ποιότητας ζωής. Λίγοι έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν μια ζωή πλήρης χαλάρωσης, καθώς και την έλλειψη ανάγκης να βγάλουν λεφτά.
Για τους υπόλοιπους από εμάς που συμμετέχουμε στον ημερήσιο μόχθο που είναι η σύγχρονη εργασιακή ζωή, εδώ είναι μια λίστα για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας.
Ο κατάλογος των δέκα θέσεων εργασίας που κάνουν ακόμα και την πιο βλακώδη δουλειά να φαίνεται μια χαρά.

10 – Οσμιστής μασχαλών

Όταν πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουμε ένα αποσμητικό, είμαστε περιτριγυρισμένοι από όλες τις πολύχρωμες συσκευασίες και τις ωραίες μυρωδιές που υπάρχουν γύρω μας. Αλλά, πριν αυτά τα αποσμητικά βγουν στα ράφια, κάποιος πρέπει να βεβαιωθεί ότι πράγματι κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν – να αρωματίζουν το σώμα. Αυτή την δουλειά την κάνουν οι οσμιστές μασχαλών, που όλη μέρα μυρίζουν μασχάλες για να εξασφαλίσουν ότι το αποσμητικό τους είναι αποτελεσματικό.
Φαντάζεστε τι τραβάνε όλη μέρα;

09 – Σεξολόγοι για κοτόπουλα

Η δουλειά του σεξολόγου για κοτόπουλα είναι να καθορίσει το φύλο των μωρών κοτόπουλων όταν εκκολαφθούν, έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν στην κατάλληλη θέση για τη μελλοντική τους ζωή, ως μια κότα μπαταρία ή το δείπνο για τέσσερις. Αυτή η εργασία απαιτεί ένα απαλό χέρι, ένα καλό μάτι (για να διαπιστώσουν εάν έχουν πέος ή μη) και την ικανότητα να παρασύρονται μακριά για να ξεχνάνε ότι σε όλη την εργασιακή ζωή τους θα πρέπει να αφιερώνονται στα σεξουαλικά όργανα του κοτόπουλου.

08 – Δοκιμαστές επίπλων

Την επόμενη φορά που θα αγοράσετε ένα νέο κρεβάτι ή καναπέ, σκεφτείτε το πλήθος των ανδρών και γυναικών που η δουλειά τους είναι να καθίσουν ή να ξαπλώσουν σε αυτά τα πράγματα για να δοκιμάσουν το επίπεδο της άνεσης τους. Δυστυχώς, ο σχεδιασμός επίπλων δεν είναι απλώς ένα ζήτημα της επιστήμης ή της εργονομίας – κάποιος πρέπει πραγματικά να βεβαιωθεί ότι λειτουργούν και ότι είναι άνετα. Αυτό είναι, φυσικά, μια αρκετά παράξενη ιδέα, επειδή η άνεση είναι τόσο υποκειμενική, αλλά είμαι βέβαιη ότι όσοι βρίσκονται σε αυτό το επάγγελμα δεν διαμαρτύρονται πάρα πολύ συχνά.

07 – Αρμεχτής φιδιών

Το δηλητήριο του φιδιού χρησιμοποιείται για κάθε είδους πράγματα, αλλά το σημαντικότερο είναι αναμφίβολα η χρήση του στην ιατρική έρευνα. Μεγάλη ποσότητα τέτοιου δηλητηρίου φιδιών, χρειάζονται κάθε χρόνο γι’ αυτές τις έρευνες και κάποιος δύστυχώος έχει να περάσει όλη την ημέρα πιέζοντας τα δόντια των φιδιών σε ένα πλαστικό δοχείο για να τους βγάλει το δηλητήριο. Τουλάχιστον αυτός μπορεί να έχει την ικανοποίηση της γνώσης ότι η δύσκολη αποστολή του, μπορεί μια ημέρα να σώσει τη ζωή ενός ατόμου.

06 – Κατασχέσεις αεροπλάνων

Σίγουρα δε θα χρειαστεί ποτέ να σκεφτείτε τι συμβαίνει όταν κάποιος ξεχνάει να πληρώσει το ιδιωτικό τζετ του. Η εταιρία χρηματοδοτήσεως στέλνει τον ειδικό άνθρωπο για να πάρει πίσω το αεροπλάνο! Αυτός πρέπει να έχει ένα εξαιρετικό ρεκόρ πτήσεων γιατί όταν βρίσκει το αεροπλάνο, θα πρέπει να το επιστρέψει και στον προορισμό του.
Αυτό μπορεί να είναι μια επικίνδυνη δουλειά (φανταστείτε να επανακτήσουν ένα αεροπλάνο από τον όχλο) έτσι, μερικές φορές, οι άνδρες των κατασχέσεων θα πρέπει να είναι βαριά οπλισμένοι για παν ενδεχόμενο.

05 – Αθλητικοί μασκότ

Η μασκότ ενός αθλήματος δεν είναι μόνο ένας οπαδός που τρέχει γύρω γύρω φορώντας ένα γούνινο κουστούμι. Είναι μια απλή εργασία. Για να είναι κάποιος μασκότ σε μια ομάδα, θα πρέπει να είναι αθλητικός και να διατηρείται σε φόρμα και σίγουρα δεν πρέπει να είναι ντροπαλός. Μερικοί μασκότ είναι πιο δημοφιλείς και πιο διάσημοι από τους παίκτες της ομάδας!

04 – Μοντέλα χεριών

Το μόντελιγκ δεν είναι μόνο για ένα όμορφο σώμα ή πρόσωπο. Ισχύει και αν έχετε καλά χέρια ή ελκυστικά πόδια, τότε μπορεί να υπάρχει μια εργασία στο μόντελιγκ για σας. Στην πραγματικότητα, ανάλογα με τα προϊόντα που διαφημίζει ένα μοντέλο, θα πρέπει να έχει και τα άσχημα χέρια ή άλλα μέρη του σώματός του (μην ξεχνάτε ότι κάποιος πρέπει να φωτογραφηθεί για το “πριν” φωτογραφίες). Αυτά τα ιδιόμορφα μοντέλα μπορούν να βγάλουν πολλά χρήματα, οπότε κρατήστε το και αυτό στην άκρη του μυαλού σας, σε περίπτωση που μείνετε από δουλειά.

03 – Δύτες για μπάλες του γκολφ

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι συμβαίνει με όλες τις μπάλες του γκολφ που πηγαίνουν στο νερό στα γήπεδα του γκολφ; Τώρα ξέρετε: υπάρχουν δύτες για τις μπάλες του γκολφ. Είναι μια ιδιαίτερα καλά αμειβόμενη εργασία και μπορεί να είναι εξαιρετικά επικίνδυνη (τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην εργασία). Το καλύτερο μέρος της εργασίας είναι ότι, όταν τελειώσεις, μπορείς να παίξεις και μια παρτίδα γκολφ.

02 – Αυνανιστής ζώων

Η δουλειά του αυνανιστή ζώων είναι να αυνανίζει τα ζώα του αγροκτήματος για τεχνητή γονιμοποίηση. Έχουν συνήθως δύο επιλογές στο χέρι. Η πρώτη είναι η χρήση ενός ηλεκτρικού εργαλείου, που στέλνει μικρές δόσεις της ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι το κάτω μέρος του ζώου για την τόνωση από πίσω. Οι άλλες επιλογές είναι να το κάνει με τον παραδοσιακό τρόπο – δηλαδή με τα χέρια τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς – πιστεύω ότι όσα λιγότερα ξέρουμε για αυτή την δουλειά τόσο το καλύτερο..

01 – Εμετοκαθαριστής

Όλοι έχουμε ανέβει σε τρενάκια που τρέχουν σαν τρελά ή σε άλλα παιχνίδια των Λούνα παρκ. Όπως όλοι γνωρίζουμε από τέτοιες εμπειρίες, αυτά τα αξιοθέατα μπορεί να μας κάνουν λίγο ζαλισμένους και αρκετά ανακατεμένους. Τις περισσότερες φορές φυσικά, δεν ανεβαίνει μόνο ένα άτομο για την πιο συναρπαστική βόλτα με δυσάρεστα στομαχικά αποτελέσματα. Δυστυχώς, αυτά τα αξιοθέατα παράγουν αρκετή ποσότητα εμετού κάθε μέρα, και μερικοί πολύ άτυχοι άνθρωποι αναλαμβάνουν την εργασία του καθαρισμού των στομαχικών μας διαταραχών. Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε πόσο μισείτε την δουλειά σας, σκεφτείτε και αυτούς τους εμετοκαθαριστές των Λούνα πάρκ και δείτε την εργασία σας με άλλο μάτι.
[via]
ΠΗΓΗotherside.gr

10 περίεργα ξενοδοχεία!



Ταξιδεύετε συχνά; Αν ναι, ο analatos έχει να σας προτείνει 10 περίεργα ξενοδοχεία, που θα δώσουν μία άλλη… διάσταση στην διαμονή σας!

Ξενοδοχείο από άμμο (Αγγλία)

Ξενοδοχείο - κάψουλα (Ιαπωνία) 

Υποθαλάσσιο ξενοδοχείο (Μαλδίβες) 

Το... περίεργο ξενοδοχείο (Γερμανία) 

Το δωμάτιο... πάνω - κάτω (Γερμανία) 

Το δωμάτιο... ιπτάμενο κρεβάτι (Γερμανία) 

Ξενοδοχείο από πάγο (Σουηδία) 

Ξενοδοχείο που... διπλώνει (Ολλανδία) 

Ξενοδοχείο από κάρτες-κλειδιά (ΗΠΑ) 

Ξενοδοχείο - Γιοτ (Αγγλία) 

Ξενοδοχείο - Αεροπλάνο (Ολλανδία) 

Ξενοδοχείο για σκύλους (Αυστραλία)


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=93623#ixzz1OgV9ZfSt

ΠΗΓΗsport.gr

Προβλήματα κυκλοφορίας στη γέφυρα της Χαλκίδας



Προβλήματα κυκλοφορίας στη γέφυρα της Χαλκίδας
Ταλαιπωρία και ουρές. Διαβάστε μέχρι πότε.
Τριήμερη ταλαιπωρία περιμένει και πάλι τους οδηγούς στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας. Από σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 9 του μήνα θα γίνονται εργασίες συντήρησης.
Οι εργασίες γίνονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Μέσα σ' αυτές τις ώρες το ένα ρεύμα της γέφυρας είναι κλειστό και η κυκλοφορία των οχημάτωνγίνεται εκ περιτροπής.
ΠΗΓΗegnomi.gr