Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΟΥΦ!!!!!! και ξανά ΟΥΦ!!!!!




Έρχεται, σας λέω, έρχεται!!! Το εγκεφαλικό μου έρχεται!!!Όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε όλους τους αγανακτισμένους και λιγότερο αγανακτισμένους συμπολίτες μας! θα μας δώσουν τα χρήματα της εφορίας ή όχι; θα αυξήσουν τα τέλη κυκλοφορίας ή όχι;θα πληρώσουμε αναδρομικά ή όχι; έκτακτη εισφορά και πόσο; θα μειωθούν οι συντάξεις; και ποιες; πόσο θα αυξηθεί ο ΦΠΑ; θα χρεωκοπήσουμε ή όχι;......και να σου και ο ΟΛΙ ΡΕΝ :δεν υπάρχει σχέδιο Β! ή δέχεστε το μεσοπρόθεσμο ή μηδέν πληρωμές!!
Δεν κατάλαβα, νομίζουν πως όλα αυτά που λένε είναι μόνο αριθμοί; Εϊ!!! πίσω από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι, οικογένειες, παιδιά, άρρωστοι, εργαζόμενοι που δουλεύουν για αυτόν τον έρημο ψωρομισθό που μας τον βγάζουν από τη μύτη!!  Όταν δε, ακούω αυτό: πρέπει όλοι να πληρώσουμε για να ξεχρεώσουμε -αν και άμα και όποτε- μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.....Γιατί βρε φίλε;; μαζί τα φάγαμε;;;εγώ ξέρω πως αν χρωστάω τρέχω να τα αποπληρώσω εγώ, δεν παίρνω σβάρνα όλη την Ελλάδα για να πληρώσουμε παρέα!!! πότε πήγαμε διακοπές μαζι; εμείς μετράμε και την τελευταία δραχμούλα...(αχ!!) για να πάμε ένα διήμερο στην κάτω ραχούλα...πότε ψωνίσαμε ρούχα με ελαφριάν την καρδίαν; πότε παίξαμε χρηματιστήριο; (μια τριανταένα παίζουμε την πρωτοχρονιά και αυτή με φασόλια!!!), και που τα είδαμε εμείς όλα αυτά τα λεφτά που έκαναν φτερά; ούτε το μισθό μας δεν προλαβαίνουμε να δούμε καλά καλά...και πως απαξιώνουν την δική μας προσπάθεια για ευημερία της Ελλάδας; πώς μας προσβάλουν με χαρακτηρισμούς και πράξεις; και για να έχουμε καλό ερώτημα:τί γίνεται με τους μισθούς, τις συντάξεις και τις περιουσίες των πολιτικών;;που ενώ εμείς σφίγγουμε και ξανασφίγγουμε το ζωνάρι εκείνοι κάνουν όλο και πιο μεγάλες κοιλιές... όλοι από υπερθυροειδισμό πάσχουν;;;;!!!
   Αλλά βλέπεις φαγώθηκαν τόσα χρόνια: οι Έλληνες διασκεδάζουν, οι Έλληνες περνάνε καλά, οι Έλληνες έχουν ήλιο, θάλασσα. Μας γλωσσόφαγαν επιτέλους!!!
Άντε γιατί έτσι όπως πάνε θα φορολογήσουν και το νερό της θάλασσας και τον ήλιο και τον αέρα που αναπνέουμε!!!  Ουπς!!!! μην τους βάζω καινούριες ιδέες......!!

ΠΑΝΔΑΙΜΩΝ
                 
                                                                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: