Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Νίκη doubleface για τη Citroen

Νίκη doubleface για τη Citroen
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Ο Σεμπαστιάν Οζίε μονοπώλησε τις νίκες στις ειδικές διαδρομές αλλά και τη γενική κατάταξη στο δεύτερο σκέλος του Ράλι Ακρόπολις.
Μία νυχτερινή ειδική διαδρομή μένει για να «πέσει η αυλαία» του δεύτερου σκέλους του εθνικού μας αγώνα. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια οι πρωταγωνιστές του παγκόσμιου πρωταθλήματος θα... παλέψουν με αντίπαλο, το χρόνο, τις συνθήκες και το σκοτάδι.
Μετά από 12 ειδικές διαδρομές είναι οι οδηγοί της Red Bull Total Citroen Σεμπαστιάν Οζίε (1ος ) , Σεμπαστιάν Λεμπ (2ος) και ο Πέτερ Σόλμπεργκ (PSWRT Citroen) τρίτος, που διεκδικούν την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη. Ο Οζιέ απέχει 15,1 ‘’ από τον Λέμπ και 22΄΄ από τον Σόλμπεργκ. Όμως φοβάται πως δεν είναι αρκετά καθώς αύριο θα ανοίγει / καθαρίζει το δρόμο εμπρός τους.
«Πρέπει να αυξήσω τη διαφορά μου σε σχέση με τους άλλους οδηγούς εάν θέλω αύριο να έχω ελπίδες για τη νίκη» δήλωσε ο Οζιέ.
Από την άλλη πλευρά ο Σόλμπεργκ έχει στόχο να πιέσει στη νυχτερινή ειδική για να μην χάσει την επαφή με τα εργοστασιακά πληρώματα. Παρά το ότι ξεκινά πρώτος και τη νυχτερινή διαδρομή ο Νορβηγός υποστηρίζει πως αυτό θα είναι πλεονέκτημα, αφού δεν θα έχει τη σκόνη των προπορευόμενων να τον ταλαιπωρεί. 
«Πιέζω πολύ σκληρά» δήλωσε ο Σόλμπεργκ και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιέσω περισσότερο γιατί θα ρισκάρω και δεν θέλω. Από την άλλη δε θέλω να απομακρυνθώ από τον Οζιέ »
Ο Μίκο Χίρβονεν σηκώνει μόνος «τη σημαία» της Abu Dhabi Ford και είναι 4ος πίσω από τα Citroen 12,8’’.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ος .Σ.Οζίε  (Red Bull Total Citroen DS3) 3.07: 16.3’’
 2ος .Σ Λεμπ  (Red Bull Total Citroen DS3)   + 15,1’’
 3ος .Π.Σόλμπεργκ (PSWRT Citroen)  + 22,6’’
 4ος . Μ.Χίρβονεν (Abu Dhabi Ford) + 35.4’’
 5ος .Χ.Σόλμπεργκ (Stobart Ford) + 3: 36’’
 6ος .Μ Γουίλσον (Stobart Ford) + 5:14.8’’
Ζήστε ξανά τις στιγμές του αγώνα ειδική με ειδική. Διαβάστε όλες τις δηλώσεις στο live
πηγη onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: