Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τρίτη 12/7
Γενικό προφίλ
Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη δίνει μια τάση να φιλοσοφήσετε κάποια πράγματα και να σκεφτείτε μέσα από ένα άλλο πρίσμα το μέλλον σας. Οι επαφές με νέα άτομα θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε ευκολότερα, το ίδιο και η επαφή σας με μια διαφορετική κουλτούρα. Βέβαια η αντίθεση Σελήνης – Άρη θα φέρει μέχρι το μεσημέρι ζητήματα και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του άλλου φύλου. Ίσως διαπιστώσετε επίσης πως λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου δεν μπορείτε να δώσετε ούτε να λάβετε συναίσθημα, χωρίς ...απόδειξη.


Με σημαία τους κανόνες ηθικής τάξης και όπλο την πρακτικότητα ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Επικοινωνιακά και ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας, ίσως έχετε προβλήματα τα οποία θα είναι με πρόσωπα του αντίθετου φύλου. Στα αισθηματικά, βρίσκεστε σε μια φάση όπου δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα ερωτικά καλέσματα μιας και το μυαλό σας είναι απασχολημένο με εργασιακά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1977 πιάνετε σήμερα τις ευκαιρίες και τις υλοποιείτε.

Αφήστε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Ζητήματα που εγείρονται σας προκαλούν σύγχυση και δεν ξέρετε τι και αν θέλετε να διεκδικήσετε. Αποφασίστε το τι πρέπει να κάνετε δίνοντας τη δέουσα προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών μιας και ίσως ξοδεύετε περισσότερα από όσα θα έπρεπε. Οι γεννημένοι του 1985 θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε άτομα που έχουν δείξει πως θέλουν να σας ευνοήσουν.

Η Σελήνη απέναντι σας έρχεται να σας υποδείξει πως ξέχωρα από εσάς υπάρχουν και άλλοι στον κόσμο και ως εκ τούτου πρέπει να φροντίσετε όχι μόνο για τη δική σας εικόνα αλλά και για την ευχαρίστηση των άλλων. Στα επαγγελματικά, ωστόσο κάποια πράγματα έχουν κάποια καθυστέρηση και σε αυτό το κομμάτι εσείς δεν έχετε ευθύνη. Αισθηματικά, πιστέψτε στο σύντροφο σας και μην αναζητάτε το κουτί της Πανδώρας. Οι γεννημένοι του 1971 χρειάζεται να αποσαφηνίσετε τι θέλετε να κάνετε στην παρούσα φάση.

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας καλεί να βάλετε την καθημερινότητα σας σε τάξη αλλά και παράλληλα σε ζητήματα εργασίας να αποκτήσετε έναν άλλο αέρα. Στα αισθηματικά, χρειάζεται να δώσετε στην άλλη πλευρά να καταλάβει πως με υποσχέσεις και γλυκόλογα μπορεί να περνάτε καλά αλλά χάνεται η ουσία της σχέσης. Από την άλλη, όμως χρειάζεται και εσείς να κάνετε κάτι με τα πάνω – κάτω της διάθεσής σας. Οι γεννημένοι του 1961 χρειάζεται να εντοπίσετε τις οικονομικές διαρροές σας.

Σε θεωρητικά ζητήματα μπορεί να τα πηγαίνετε πολύ καλά, σε πρακτικά όμως θέματα φαίνεται να χολώνετε σήμερα. Μην αφήνετε το μέλλον σας να κυλά πιστεύοντας πως μόνο με θυσίες και περικοπές μπορείτε να προοδεύσετε. Στην εργασία, η σκληρή δουλειά έχει αποδώσει όμως χρειάζεται να θέσετε τον εαυτό σας σε κατάσταση ηρεμίας και να συλλέξετε ενέργεια που θα σας χρειαστεί αργότερα. Στους γεννημένους του 1988 ίσως σας γίνει κάποια πρόταση στα αισθηματικά.

Η σημερινή μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και λεκτικά έντονες συγκινήσεις. Στα εργασιακά, ζητήματα που σχετίζονται με απόδοση και εργατικότητα διαφαίνεται μιας μορφής ανταμοιβή ενώ δεν αποκλείεται να επωμιστείτε κάποιες επιπλέον αρμοδιότητες οι οποίες όμως θα αποτελέσουν για εσάς μια ευχάριστη έκπληξη. Αισθηματικά, μη θαμπώνεστε από την εικόνα και προσπαθήστε να είσαστε όσο το δυνατόν πιο σωστοί. Οι γεννημένοι του 1989 θα πρέπει να εμμείνετε στις θέσεις σας.

Σκεπτόμενοι το αύριο ξεκινάτε τις αισθηματικές περιπέτειες σας διότι όπως φαίνεται με το σήμερα έχετε μπουχτίσει. Η Σελήνη στο 2ο ηλιακό οίκο σας κάνει αρκετά γαλαντόμους όμως χρειάζεται αρκετή προσοχή για να μην καταλήξετε με τις τσέπες άδειες. Αποφύγετε συναισθηματικές εκτροπές αλλά κυρίως μην επαφίεστε στην καλή σας τύχη και μην το παίζετε μοιραίοι. Το σύμπαν προειδοποιεί. Οι γεννημένοι 1962 ίσως βρεθείτε σε ένα συναισθηματικό δίλλημα.

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας παίζετε αρκετά δυνατά όμως θα πρέπει να προσέχετε τους άλλους για κτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Αποφύγετε να κάνετε πράγματα τα οποία δεν σας είναι εύκολα να τα κάνετε και κυρίως στον επαγγελματικό τομέα δείξτε πνεύμα συναδελφικότητας και διορθώστε τα λάθη των άλλων. Έτσι θα καταφέρετε να διακριθείτε. Φροντίστε εγκαίρως τις συμβατικές σας υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1971 θα πρέπει να κατασταλάξετε στις θέσεις σας για το άμεσο μέλλον.

Σήμερα μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας με κάποιο ζόρι βέβαια όσον αφορά τα χρονοδιαγράμματα. Η Σελήνη μέσα από το 12ο ηλιακό οίκο βοηθά να κάνετε κάποιες καταστάσεις πράξη και σας προειδοποιεί δια μέσω της έντονης διαίσθησης για το ποιόν ή για τις σκέψεις τρίτων. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις και στα αισθηματικά, μη συγκρίνετε τα παρόντα άτομα με εκείνα του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1977 θα θερίσετε ό,τι σπείρετε.

Ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες πιο σωστές επιλογές αλλά κυρίως είναι αναγκαίο να επικεντρωθείτε σε θέματα οικογένειας γιατί ίσως μέσα από εκεί ανακύψουν ζητήματα. Το γεγονός ότι είσαστε συνεπείς σε κάποιες υποχρεώσεις σας δεν πάει να πει πως επιτελείτε το έργο σας στο έπακρον. Στα αισθηματικά, μη βάζετε διλήμματα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος μιας και το πρώτο ό,τι είχε να σας προσφέρει το έδωσε. Οι γεννημένοι του 1982 θα πρέπει να αγωνιστείτε με μεγαλύτερο ζήλο.

Ενδεχομένως σήμερα να πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις θέσεις σας απέναντι σε άτομα του περιβάλλοντός σας. Στα επαγγελματικά, ίσως πιάνετε στον αέρα κάποια περίεργα σήματα βλέποντας κάποιες άσπονδες φιλίες να πραγματοποιούνται. Εσείς συνεχίστε ακάθεκτοι και μη φοβάστε τίποτα. Ο Δίας στέλνει την εύνοιά του και μπορεί να σας δώσει πολλά πλεονεκτήματα. Οι γεννημένοι του 1992 πιθανόν να χρειαστεί να ξαναπροσπαθήσετε σε κάτι που άλλοι το έχουν καταδικασμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: