Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Καλοκαίρι μέσα στο Φθινόπωρο!!!


Καλό μήνα με άνοδο της θερμοκρασίας! Τι κι αν ο Σεπτέμβριος έκανε σήμερα ποδαρικό, το καλοκαίρι συνεχίζει την πορεία του κανονικά… Εξάλλου στη χώρα μας οι θερινοί μήνες είναι τουλάχιστον έξι!
Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις που θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία και Θράκη 

καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα στα ορεινά για παροδικούς όμβρους.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 34 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος 
καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νοτια βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 34 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη καιρός: γενικά αίθριος. 
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 
καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς κελσίου.
 πηγη newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: