Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ο γιος του πρωθυπουργού πηγαίνει σε πορείες και...δεν βρίσκει δουλειά!!!!


Πηγαίνει σε πορείες, διαμαρτύρεται, δεν μπορεί να βρει δουλειά και αγωνιά για το αύριο.
Θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε νέος άνθρωπος, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για τον γιο του πρωθυπουργού, τον 29χρονοΑνδρέα Παπανδρέου, ο οποίος σύμφωνα με το ΒΗΜΑ της Κυριακής, είναι το αφανές μέλος της γνωστότερης εν Ελλάδι οικογένειας πολιτικών.
Είναι ο πρωτότοκος γιος του πρωθυπουργού από τον πρώτο γάμο του με την κυπριακής καταγωγής κ. Εύα Ζησιμίδου.
Με προπάππου, παππού και πατέρα πρωθυπουργό ο νεαρός Παπανδρέου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον, αν και λέει πως δεν θέλει να έχει θεσμικό ρόλο, να μπερδεύει τη γνώμη του με τους θεσμούς.
Για τον πατέρα του δηλώνει, ότι το παλεύει όσο μπορεί. «Δεν το βλέπετε; Του πατέρα μου τα μαλλιά άσπρισαν μέσα σε τρεις μήνες», σημειώνει χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για τη φυσική κατάσταση του πατέρα του και πρωθυπουργού, αναφέρει: «Και όσο για αυτά που λένε ότι γυμνάζεται, δεν γυμνάζεται για τον εαυτό του, γυμνάζεται για να είναι δυνατός για τη μάχη που δίνει κάθε μέρα».
Λέει ότι, πηγαίνει σε πορείες από τότε που ήταν φοιτητής ενώ έχει βρεθεί ανάμεσα σε «Αγανακτισμένους».
Ο 29χρονος κοινωνιολόγος Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος στον στρατό ήταν αλεξιπτωτιστής, δυσκολεύεται, όπως υποστηρίζει, να βρει δουλειά, αφού οι εταιρείες δεν διαθέτουν χρήματα για να προσφέρουν εργασία.
 πηγη newsbomb;gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: