Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο Δαλάι Λάμα στο «Master Chef»


Ένας από τους κριτές σε επεισόδιο του αυστραλιανού «Master Chef» θα είναι ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα, ο οποίος δέχτηκε να συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ Γιώργο Καλομπάρη.
Perierga.gr - Ο Δαλάι Λάμα στο «Master Chef» Το επεισόδιο έχει ήδη γυριστεί στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα και θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες από το κανάλι «ΤΕΝ».

Ο Δαλάι Λάμα μαζί με το Γιώργο Καλομπάρη και τους άλλους κριτές Ματ Πρέστον, και Γκάρι Μέχιγκαν δοκίμασαν τα πιάτα των επτά φιναλίστ της εκπομπής. Η εμφάνιση του Δαλάι Λάμα σε ριάλιτι εκπομπή μαγειρικής ξάφνιασε, αλλά εκείνος το θεώρησε φυσιολογικό. «Είμαι άνθρωπος όπως όλοι» είπε.
O Γιώργος Καλομπάρης παραδέχτηκε ότι η απόφαση του θρησκευτικού ηγέτη να λάβει μέρος στην εκπομπή ναι μεν προκάλεσε σοκ, αλλά είναι και απόλυτα λογική, καθώς είναι γνωστό ότι ο Δαλάι Λάμα είχε δηλώσει προσφάτως ότι «η προσφορά φαγητού είναι βασική ρίζα για όλες τις σχέσεις».
«Κάτι που είναι και η βασική αρχή της εκπομπής «Master chef», πρόσθεσε ο άλλος κριτής Ματ Πρέστον.
Η διευθύντρια παραγωγής του «Master chef» , Καρολάιν Σπένσερ, είπε ότι πίσω από την απόφαση του Δαλάι Λάμα να πάρει μέρος στην εκπομπή κρύβεται η σεφ Κάιλι Κουονγκ -η οποία ασπάστηκε πρόσφατα το βουδισμό- της οποίας τη μαγειρική είχε δοκιμάσει παλαιότερα ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ.
πηγη perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: