Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το ωροσκόπιο του Ευάγγελου Βενιζέλου

Το ωροσκόπιο του Ευάγγελου ΒενιζέλουΗ Βίκυ Παγιατάκη μας προετοιμάζει για ένα καυτό καλοκαίρι

Η γνωστή και έγκυρη αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και για το πώς θα είναι το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια.

Πώς βλέπετε το ωροσκόπιο του κ. Βενιζέλου;

«Ο κ. Βενιζέλος από τις 5 Ιουνίου -ως Αιγόκερως που είναι, και μάλιστα φουλ Αιγόκερως, αφού στο ζώδιο αυτό έχει Ήλιο, ζώδιο, Σελήνη και Ερμή- ευνοείται από το πέρασμα του Δία στον Ταύρο. Την ίδια στιγμή βέβαια πιέζεται από τον Κρόνο, που είναι στο Ζυγό, όπως πιέζονται και τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός). Ο Πλούτωνας σε αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Ήλιο του κ. Βενιζέλου. Να σας πω πώς περιγράφεται αυτή η περίοδος γι’ αυτόν; Συνένωσης της πρωτόγονης ζωτικής δύναμης, της δημιουργικότητας και της ενεργητικότητας, που είναι απαραίτητες για να μετριαστεί η βλαβερή επίδραση του Κρόνου. Των προβλημάτων δηλαδή και των ανυπέρβλητων εμποδίων. Όχι, ο κ. Βενιζέλος δεν μπορεί να καταφέρει πολλά, αλλά σίγουρα θα επιφέρει μακροπρόθεσμες λειτουργικές βελτιώσεις στο μνημόνιο. Επίσης, μπορεί να συμβάλει κάπως στην ανάσχεση της πτώσης του ΠΑΣΟΚ για τις επερχόμενες εκλογές. Αν μάλιστα στο ΔΝΤ στη θέση του Ντομινίκ Στρος Καν πάει η Κριστίν Λαγκάρντ, που είναι κι εκείνη Αιγόκερως με Σελήνη στο Λέοντα, τότε ο κ. Βενιζέλος μπορεί να έχει μια κάποια ηθική και πρακτική στήριξη. Η κυρία αυτή είναι αυστηρή, αλλά και… μεγαλόκαρδη προς τους αδυνάτους».

Θα μας πείτε δυο λόγια για όλα τα ζώδια για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο;

Από τις 21 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου χρειάζονται προσοχή, συνέπεια και μετριοπάθεια από Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς – νέα δεδομένα απαι­τούν νέους χειρισμούς.

Από τις 3 Αυγούστου έως τις 18 Σεπτεμβρίου αυτά θα πρέπει να τα τηρήσουν οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι – νέες συνθήκες και ξεκαθαρίσματα σχέσεων και συνεργασιών.

Στη συνέχεια πολύ καλύτερα πηγαίνουν Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί – από τώρα έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου διορθώνουν πολλά και τακτοποιούν εκκρεμότητες.

Η έκλειψη της 1ης Ιουλίου πιέζει ποικιλοτρόπως Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους.

Υπομονή.


Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: