Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Τα 5 δημοφιλέστερα κανάλια του YouTube


Στο YouTube υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο και χιλιάδες κανάλια στα οποία εγγράφονται οι χρήστες.Σήμερα θα δούμε τα 5 πρώτα κανάλια με βάση των αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών.
ta-5-dimofilestera-kanalia-tou-YouTube
Μέλη:2877977
Συνολικές προβολές μεταφόρτωσης:607692633
Κατηγορία:Comedy
Ο Ryan Higa είναι Αμερικανό-Ιάπωνας και τα περισσότερα του βίντεο είναι σόλο εμφανίσεις του, μερικά είναι σε συνεργασία με τον Sean Fujiyoshi και άλλους φίλους του.Τα βίντεο του δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένη θεματολογία και ασχολείται σχεδόν με τα πάντα.Στη σελίδα του μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το ποίος είναι ο Ryan Higa (ξεκίνησε να φτιάχνει βίντεο στα 14 του).
ta-5-dimofilestera-kanalia-tou-youtube
Μέλη:2308809
Συνολικές προβολές μεταφόρτωσης:573348644
Κατηγορία:Comedy
Το Νο 2 της λίστα είναι το κανάλι του Ray William Johnson το οποίο περιέχει πνευματώδη βίντεο.Ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του συνηθισμένο άνθρωπο αλλά έχει αρκετά μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί.Για πολλούς, το χιούμορ του είναι πιο ελκυστικό από αυτό του πρώτου καναλιού.
ta-5-dimofilestera-kanalia-tou-youtube
Μέλη:2095153
Συνολικές προβολές μεταφόρτωσης:429543593
Κατηγορία:Comedy
Το Shane Dawson & Friends είναι το πιο δημοφιλές show από αυτά που ανεβαίνουν μόνο μια φορά την εβδομάδα.Υπάρχουν 140 βίντεο για να δείτε αν θα σας συγκινήσει το χιούμορ του.Οι χαρακτήρες του show είναι οι Ned the Nerd, Deezy, Shanaynay και Aunt Hilda.Επίσης εμφανίζονται καρικατούρες διάσημων όπως η Paris Hilton.Το κανάλι είναι ιδανικό για έφηβους.
ta-5-dimofilestera-kanalia-tou-youtube
Μέλη:2048278
Συνολικές προβολές μεταφόρτωσης:646852785
Στυλ:Διασκέδαση
Ένας εξάχρονος με διαταραγμένη οικογενειακή ζωή και με την μαμά του στην αποτοξίνωση ,αυτός είναι ο Fred τον οποίο υποδύεται ο Αμερικανός ηθοποιός Lucas Cruikshank.Ο Fred έχει πρόβλημα διαχείρισης του θυμού του το οποίο του δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στην κοινωνική του ζωή. Τα βίντεο περιλαμβάνουν πολύ ωραία μουσική.
ta-5-dimofilestera-kanalia-tou-youtube
Μέλη:1965587
Συνολικές προβολές μεταφόρτωσης:521394193
Κατηγορία:Διασκέδαση
Μέσα από την συνεργασία του Ian Hecox και του Anthony Padilla έχουν γίνει 142 βίντεο για το Smosh συμπεριλαμβανομένων και μικρών σκετς. Συνήθως ο Ian Hecox υποδύεται τον χαζό.Οι fans του καναλιού είναι κυρίως έφηβοι.
Το συμπέρασμα που βγάζουμε κοιτώντας την λίστα των πρώτων 5 καναλιών είναι ότι το χιούμορ πουλάει όσο τίποτα άλλο.Μπορεί ο καθένας από εμάς να έχει διαφορετική αντίληψη του χιούμορ, αλλά σίγουρα κάποιο από αυτά τα κανάλια θα τον καλύψει.


πηγη.pcsteps.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: