Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Νικητής με νοκ-άουτ ο Μίκης


Νικητής με νοκ-άουτ ο Μίκης


H Zougla.gr και το Zougla Radio θα βρίσκονται ζωντανά απόψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψουν ζωντανά την ομιλία του μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους
Σε άτακτη υποχώρηση προέβη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η άρνησή του να παραχωρήσει στον Μίκη Θεοδωράκη, την πλατεία Αριστοτέλους, προκειμένου να πραγματοποιήσει την ομιλία του, με αφορμή τον ξεσηκωμό του κινήματος των «Αγανακτισμένων».

Σε μια προσπάθεια να διασώσει τα προσχήματα, o κ. Μπουτάρης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και υποστήριξε ότι δεν απαγόρευσε τη συγκέντρωση και συμπλήρωσε: «Θα περίμενα από έναν άνθρωπο σαν τον Θεοδωράκη να σεβαστεί την ευταξία της Θεσσαλονίκης. Αν θέλει να πω ότι έκανα λάθος, να το πω, αλλά πιστεύω ότι δεν έκανα λάθος».

«Εδώ θα μείνουμε, δεν θα πάμε πουθενά»

Με αυτή τη φράση, ο Μίκης Θεοδωράκης απάντησε στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, λίγο μετά τις 19:30 χθες στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο ίδιος, αφού κάθισε σε μια καρέκλα στο μέσο της πλατείας, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως έναν από τους 10.000.000 συνιδιοκτήτες της Ελλάδας, ενώ καταφέρθηκε και εναντίον της κυβέρνησης τονίζοντας ότι «βρίσκεται σε απόλυτο πανικό».
πηγη.zougla.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: