Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ο Ευ. Βενιζέλος ανέλαβε τους επίδοξους «αντάρτες»


Συνεχείς συναντήσεις για να εξασφαλιστεί η κυβερνητική πλειοψηφία

Ο Ευ. Βενιζέλος ανέλαβε τους επίδοξους «αντάρτες»Αγώνα δρόμου κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να φτάσει χωρίς απώλειες στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου. Ο υπουργός Οικονομικών το σαββατοκύριακο αλλά και σήμερα βλέπει «αντάρτες » και επίδοξους «αντάρτες».

Σήμερα ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με τον βουλευτή Κοζάνης κ. Αθανασιάδη χθες, συναντήθηκε με τον βουλευτή της Α’ Θεσσαλονίκης, Θωμά Ρομπόπουλο. Το Σάββατο από το γραφείο του κ. Βενιζέλου, πέρασαν η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Χρύσα Αράπογλου και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γερανίδης.

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής που απέστειλε επιστολή 16 σημείων στον κ. Βενιζέλο χωρίς ακόμα να έχει διευκρινίσει ποια θα είναι η τελικά η στάση του.

Ας σημειωθεί ότι παραιτήθηκε από το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ το παλαιό στέλεχος των κυβερνήσεων Σημίτη κ. Γ. Νικολάου δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί την αναποτελεσματική όπως είπε πολιτική του μεσοπρόθεσμου.

Επί ποδός… πολέμου βρίσκεται ολόκληρο το Μαξίμου. Η κ. Ρεγγίνα Βάρτζελη θα βρίσκεται συνεχώς από σήμερα στη Βουλή, ενώ σε ειδική αποστολή είναι ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κ. Έξαρχος.
πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: