Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Ιδιωτικούς αστυνομικούς προσλαμβάνουν οι βουλευτές

Βασίλης Σκουλαράκος
Μεγαλύτερα και ισχυρότερα μέτρα φύλαξης σκέφτονται να υιοθετήσουν οι βουλευτές του Κοινοβουλίου που νοιώθουν να απειλούνται από τους αγανακτισμένους πολίτες.

Ο πολιτικός κόσμος έχει θορυβηθεί από τις συνεχείς επιθέσεις και η πλειοψηφία των βουλευτών κυκλοφορεί πάντα με τονπροσωπικό αστυνομικό. Μάλιστα πληροφορίες λένε πως κάποιοι από τους πολιτικούςσκέφτονται να ζητήσουν και περισσότερους αστυνομικούςγια να τους προστατεύουν, ή ακόμα και να απευθυνθούν σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης (security).
Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής φυλάσσεται από 45 αστυνομικούς, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης από 96.
Ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Αντωνακόπουλος μιλώντας στο newsbomb.gr δήλωσε πως αν κάποιος από τους βουλευτές νοιώσει ότι απειλείται ο ίδιος και η οικογένεια του, θα προσλάβει ακόμα και ιδιωτική ασφάλεια. «Αυτά τα φαινόμενα είναι πρωτόγνωρα, ούτε στη Χούντα δεν είχαμε τέτοια περιστατικά. Ακόμα και η πράξη του Α. Παναγούλη ήταν άκρως επαναστατική, υπήρχε πάντα ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Αυτές οι πράξεις είναι καθαρά μειωτικές. Εγώ στον Πύργο κυκλοφορώ άνετα, δεν φοβάμαι. Οι τύποι που προχωρούν σε τέτοιες ενέργειες είναι προβληματικοί, τζάμπα μάγκες.
Η βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στο newsomb.gr δήλωσε πως είναι τραγικό να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις. «Είναι τραγικό για τη Δημοκρατία ο βουλευτής να φοβάται να κυκλοφορήσει. Εγώ πάντως δεν φοβάμαι, ούτε να κυκλοφορήσω στην Αθήνα, ούτε στην Μεσσηνία. Αν οι βουλευτές χρειαστούν μεγαλύτερη προστασία μπορούν να ζητήσουν επιπλέον αστυνομικούς».
πηγη newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: