Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Συναντήσεις Καραμανλή με στελέχη της ΕΥΠ


Ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται πιέσεις για να ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης

Συναντήσεις Καραμανλή με στελέχη της ΕΥΠΑπό τη μέρα που αποκαλύφθηκε η υπόθεση με το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις - πιέσεις προκειμένου να ζητήσει την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση.

Επαφές με ανώτατους αξιωματικούς που επί κυβερνήσεων Ν.Δ. κατείχαν υψηλόβαθμες θέσεις σε θέματα ασφάλειας και μυστικών υπηρεσιών, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Βόρεια Ελλάδα, είχε ο Κώστας Καραμανλής στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη. 

Οι συναντήσεις δεν ήταν τυπικές, αν κρίνει κανείς τη χρονική διάρκεια που είχαν, καθώς η καθεμία ξεπερνούσε τη μιάμιση ώρα. 

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real News, με προσεκτικές κινήσεις και κάτω από άκρα μυστικότητα, ακριβώς όπως είχε πράξει ο πρώην πρωθυπουργός δείχνει να θέλει να πληροφορηθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση αυτή. Βάζει εκ νέου στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και με τη βοήθεια έμπειρων αξιωματικών προσπαθεί να αναλύσει τις όποιες πληροφορίες έρχονταν εκείνη την εποχή στο αρχηγείο της Κατέχακη, καθώς δεν είναι μόνο αυτές που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Στη πλατεία Μαβίλη εκτιμούν πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο με απώτερο σκοπό την αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας. Φέρνουν μάλιστα ως παράδειγμα για τις υποθέσεις των υποκλοπών, του Βατοπεδίου και των μεγάλων πυρκαγιών του 2007. Γεγονότα που δημιούργησαν σημαντική φθορά στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και την οδήγησαν τελικά στην πτώση.
πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: