Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο Ρώσος επιχειρηματίας και ο Αντώνης Ρέμος

Ο Ρώσος επιχειρηματίας και ο Αντώνης Ρέμος


Πενήντα φίλους του από διάφορες περιοχές του πλανήτη είχε καλέσει για τον τριήμερο εορτασμό των γενεθλίων του στη Σαντορίνη, επιχειρηματίας, που έχει ορμητήριο τη Θεσσαλονίκη και ισχυρούς δεσμούς με τη Ρωσία και άλλες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις luxury σουίτες είχε «κλειστεί» αποκλειστικά και μόνο από τον billionaire. Οι καλεσμένοι του έφθαναν με σκάφη και λίαρ τζετ ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου βρισκόταν σε... κατάσταση συναγερμού. Όλα έπρεπε να είναι άψογα, προσεγμένα στην τελευταία τους λεπτομέρεια. Θηριώδεις bodyguards είχαν ακροβολιστεί μέσα και γύρω από το ξενοδοχείο.
«Τέτοιο security δεν έχω δει ούτε στην κατοικία του Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν συγκροτήσει έναν μικρό στρατό ο οποίος ήταν διασκορπισμένος σε βράχια, θάλασσες, μονοπάτια, δίπλα στις εκκλησούλες, γύρω από τις πισίνες, πίσω από τις... σεζλόνγκ. Στην αρχή νόμισα ότι γυριζόταν μια ακόμη ταινία με την περίφημη “Λάρα Κροφτ” και την κουκλάρα Αντζελίνα Τζολί να πετάει επάνω από τους γκρεμούς και το ηφαίστειο του νησιού» τόνισε πηγή.
Ο επιχειρηματίας έφερε μαζί του και πολυμελή ορχήστρα, η οποία, όπως φαίνεται, τον ακολουθεί παντού. Οι μουσικοί της, εκτός από διεθνείς επιτυχίες, είχαν «εκπαιδευτεί» να παίζουν και τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους του μεγιστάνα.
Ο Ρέμος έφθασε στη Σαντορίνη την Παρασκευή το απόγευμα. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ξεσήκωσε, τα πλήθη καθώς τραγούδησε παλαιές και νέες επιτυχίες του. Ο κόσμος ήταν ενθουσιώδης με τα σουξέ. Τραγουδούσε, χόρευε, χτυπούσε παλαμάκια. Το σκηνικό γύρω εξακολουθούσε να θυμίζει κάτι από σινεμά. Στο άκουσμα του «Κομμένα πια τα δανεικά» έγινε κυριολεκτικά χαμός! Ο Ρέμος τραγουδούσε κάτω από τα αστέρια.
Πηγή: Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: