Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Τα αστρα σημερα!!!!


14538924
13 – 19/6
ΚΡΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της 15ης του μηνός δε σας επηρεάζει άμεσα, αλλά ακόμη και η όποια επιρροή με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορεί να αποβεί ευεργετική για σας, ιδίως σε τομείς επικοινωνίας, σπουδών και ταξιδιών. Αποφύγετε μόνο σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις γύρω από τις 15 του μηνός.
ΤΑΥΡΟΣ
Στις 15 του μηνός, η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει σε ήπιο βαθμό τις οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην προβείτε σε σημαντικές και δεσμευτικές οικονομικές αποφάσεις γύρω από αυτήν την ημερομηνία.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σεληνιακή έκλειψη σας επηρεάζει άμεσα, ιδίως αν είστε γεννημένες γύρω από την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί (11 – 19 Ιουνίου), ειδικά στις διαπροσωπικές σας σχέσεις (αισθηματικές ή επαγγελματικές). Αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετά αδιάφορη η σεληνιακή έκλειψη της 15ης του μηνός για σας. Δεν παύει ωστόσο να ασκεί μια ήπια επιρροή κυρίως στην καθημερινότητά σας, τις εργασιακές σας σχέσεις ή και την υγεία σας. Άγχη και κακή διατροφή θα πρέπει να προσεχτούν αυτές τις μέρες.
ΛΕΟΝΤΑΣ
Η σεληνιακή έκλειψη δε σας αφορά άμεσα, αντίθετα μάλιστα διάκεται αρκετά θετικά απέναντι στο ζώδιό σας, ιδίως σε τομείς που έχουν να κάνουν με νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια και γενικότερα, την επικοινωνία με άτομα του στενού σας συγγενικού περιβάλλοντος. Με τους κατάλληλους χειρισμούς έχετε ευμενή αποτελέσματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της 15ης του μηνός έχει μια σχετική επιρροή στο ζώδιό σας, ιδίως στους τομείς που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας περίγυρο. Αποφύγετε γύρω από την ημερομηνία της έκλειψης αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακομίσεις και σημαντικές αποφάσεις με την οικογένειά σας.
ΖΥΓΟΣ
Διανύουμε μια περίοδο εκλείψεων (Ιούνιος-Ιούλιος) και συνεπώς ανατρέπεται κάπως το γνώριμο κλίμα αυτής της περιόδου. Δεν σας επηρεάζει άμεσα και με την έμφυτη διπλωματία και χάρη σας μπορείτε να βρείτε λύσεις σε τυχόν αγκάθια ή παρεξηγήσεις με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η έκλειψη σελήνης της 15ης Ιουνίου δεν σας αφορά άμεσα, δεν παύει ωστόσο να σας επηρεάζει –έστω και εξασθενημένα– στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε γύρω από αυτήν την ημερομηνία σημαντικές δεσμεύσεις ή αποφάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και επηρεάζει ακόμη περισσότερο τις γεννημένες μεταξύ 10 και 18 Δεκεμβρίου. Είναι απρόβλεπτη η χροιά αυτής της εβδομάδας, ιδίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις (αισθηματικές και επαγγελματικές). Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις στους τομείς αυτούς.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σχετικά αδιάφορη είναι η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης της 15ης του μηνός. Το πολύ πολύ να σας επηρεάσει ψυχολογικά, όπως μεταπτώσεις στις διαθέσεις σας ή ένα αίσθημα έντασης ή στρες στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και καθήκοντα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χαλαρή είναι η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης (15/6) στο ζώδιό σας. Δε σας επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα μπορεί να αποβεί θετική στην πορεία του χρόνου, αρκεί η στάση σας να είναι μετριοπαθής και διαλλακτική, ιδίως στις κοινωνικές και φιλικές σας σχέσεις.
ΙΧΘΕΙΣ
Η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει αρκετά το ζώδιό σας και μάλιστα στον επαγγελματικό τομέα. Νιώθετε μια ένταση ανάμεσα σε επαγγλεματικές επιλογές και οικογειακές ισορροπίες. Αποφύγετε τέτοια διλήμματα αυτές τις μέρες μέχρι να εκτονωθεί η έντασή της
πηγη fcafe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: