Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Μπλόφα Παπανδρέου τα περί οικουμενικής βιντεοΑνασχηματισμό εξήγγειλε στο σύντομο μαγνητοκοσκοπημένο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός επαληθεύοντας πλήρως τις πληροφορίες του Κώστα Χαρδαβέλλα και τουnewsbomb.gr.
Ο κ. Παπανδρέου δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει, όπως είπε, τη μάχη για τη διάσωση της χώρας.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε, πως κατέθεσε προτάσεις στους αρχηγούς των κομμάτων για εθνική συνεννόηση και συναίνεση.  Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι, έθεσε όρους που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί.
«Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω μάχες για την πατρίδα, για την οικονομία, για τους πολίτες, για αξίες. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες των πράξεών μας απέναντι στη χώρα.
Εγώ θα συνεχίσω στον ίδιο δρόμο, το δρόμο του καθήκοντος, μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τα στελέχη και τον Ελληνικό λαό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.
Ο  κ.Παπανδρέου ανακοίνωσε πως αύριο θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό και τη συνέχεια θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.  
Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ των δυο ανδρών ήταν τρεις και στην τελευταία, ο πρωθυπουργός τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί σε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης.

Στην κυβέρνηση είναι δυσαρεστημένοι με τη Συγγρού καθώς θεωρούν πως διέρρευσε τους όρους της συμφωνίας.
 


 πηγη newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: