Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ξεστοκάρετε δωρεάν και κερδίστε χρήματα!


Ξεστοκάρετε δωρεάν και κερδίστε!
Είστε ιδιώτης και έχετε παλιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε και σας πιάνουν χώρο; Ή επαγγελματίας και έχετε
εμπόρευμα που «μαραζώνει» αζήτητο στα ράφια; Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το ίντερνετ για να πουλήσετε τα προϊόντα σας. Αυτό σίγουρα δεν είναι είδηση. Το 93,4 % των Ελλήνων που χρησιμοποιούν το ίντερνετ, αναζητούν πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες. Ούτε αυτό δεν είναι είδηση.
Είναι εύκολο όμως να βρείτε τον κατάλληλο site για να «σπρώξετε» τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας; Ή να βρείτε αυτά που επιθυμείτε για να καλύψετε τις όποιες ανάγκες σας; Ίσως δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.
Κι όμως υπάρχει το www.xestock.gr ! Πωλητές του εσείς! Αγοραστές του εσείς! Και δεν έχει κανένα κόστος εγγραφής ή χρήσης! Και αυτό είναι είδηση.
Η χρήση του είναι δωρεάν, εύκολη, γρήγορη, άμεση, απλή. Μοναδική προϋπόθεση είναι να έχετε μια διεύθυνση e-mail για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμού στο www.xestock.gr και να μπείτε στην παρέα της 1ης online αγοράς ξεπουλήματος στην Ελλάδα. Χωρίς διαμεσολαβητές, προμήθειες, κρυμμένα κόστη ή περαιτέρω δεσμεύσεις. Εντελώς δωρεάν.
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που μπορούν να αναρτηθούν στο www.xestock.gr είναι διαρκώς αυξανόμενα. Και είναι οτιδήποτε διαθέτει και θέλει να προσφέρει ένας ιδιώτης ή ένας επαγγελματίας. Από αντίκες και έργα τέχνης, κοσμήματα και ρολόγια, ρούχα και παπούτσια, σπίτι και διακόσμηση, κινητά τηλέφωνα, έως αυτοκίνητα ακόμα και ολόκληρες επιχειρήσεις! Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά απεριόριστες καθώς εξαπλώνεται πέρα από τα στενά όρια ενός e-shop ή ενός site κοινωνικών αγορών (deal sites).
Και εάν εσείς δεν έχετε τίποτα να ‘ξεστοκάρετε’, επωφεληθείτε από αυτούς που έχουν. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα ή να βρείτε διαθέσιμες υπηρεσίες σε εκπληκτικές προσφορές, ευκαιρίες σε αληθινές τιμές ‘xestock’.
To xestock.gr είναι φτιαγμένο από εσάς για εσάς. Γιατί κάθε προϊόν έχει τον αγοραστή του. Απλά το xestock.gr τον φέρνει άμεσα κοντά σας.


πηγη otherside.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: