Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Βενιζέλου με επικεφαλής τρόικας


Συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας είχε στο υπουργείο Οικονομικών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, πριν μεταβεί στη Βουλή για την ενημέρωση των μελών τουΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

Στόχος είναι η οριστικοποίηση των μέτρων και των παρεμβάσεων τουΜεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής και του εφαρμοστικού νόμου (φορολογικά μέτρα, αποκρατικοποιήσεις, διαρθρωτικές αλλαγές).
Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών, θα μεταβεί το απόγευμα στις Βρυξέλλες, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής.
Με βάση το χρονοδιάγραμμα που γνωστοποίησε χθες το υπουργείο Οικονομικών, αύριο (Παρασκευή) το πρωί, θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, για τη δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου. Την ίδια ημέρα, θα δοθεί στα κόμματα το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου, ώστε να μπορέσουν να το επεξεργαστούν έως την έναρξη της κοινοβουλευτικής συζήτησης.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη, 27 και 28 Ιουνίου, το Μεσοπρόθεσμο θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής, ενώ την Τρίτη θα αρχίσει στη Διαρκή Επιτροπή η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου, ο οποίος πρέπει να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή έως τις 30 Ιουνίου.
πηγη newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: