Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Είδαν το τέρας του Λοχ Νες

Η Jan Hargreaves και ο σύζυγός της διατηρούν καφετέρια κοντά στην πασίγνωστη λίμνη του Λοχ Νες. Πρόσφατα, σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, η Jan -μαζί με έναν εργαζόμενό της- βγήκε στην αυλή του καταστήματος και όπως κοίταζε αφηρημένα τη λίμνη, πρόσεξε μια περίεργη φιγούρα να διαγράφεται στην επιφάνεια του νερού.
«Στεκόμασταν και κοιτάζαμε και προσέξαμε κάτι περίεργο. Είπα στο σύζυγό μου να έρθει και αυτός για να δει», δήλωσε η Jan σε τοπική εφημερίδα.
Το πλάσμα που κολυμπούσε είχε ασυνήθιστα μακρύ λαιμό και μαύρο χρώμα.

«Εξαφανίστηκε για περίπου 30 ή 40 δευτερόλεπτα κάτω από το νερό και μετά επανήλθε στην επιφάνεια», είπε η Jan, η οποία υποστήριξε ότι το πλάσμα έμεινε σε κοινή θέα για περίπου 4 λεπτά.
Η κάτοικος του Λοχ Νες πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό που είχε δει ήταν το διάσημο τέρας, η Nessie.
Σύμφωνα με έναν παθιασμένο κυνηγό της Nessie, τον Steve Feltham, από το συγκεκριμένο σημείο δύο άλλοι αυτόπτες μάρτυρες είχαν εντοπίσει το τέρας, το 1960.
Τότε μάλιστα, ο Tim Binsdale είχε τραβήξει το καλύτερο φωτογραφικό ντοκουμέντο, στο οποίο έχει αποτυπωθεί ποτέ η Nessie.
Η τελευταία εμφάνιση της Nessie πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, στο διάστημα 14.30 με 15.00 το μεσημέρι, όμως το ζεύγος Hargreaves δεν κατάφερε να την αποτυπώσει σε βίντεο ή φωτογραφία.
πηγη newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: