Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Νέα στοιχεία «φωτιά»

Άλλο ένα… επεισόδιο ξετυλίγεται στο «σίριαλ» των «στημένων» αγώνων, καθώς νέα στοιχεία τουΣΔΟΕ «καίνε» κι άλλα, νέα, πρόσωπα, τα οποία φέρονται να εμπλέκονταν στην «παράγκα Νο1».
Τα στοιχεία που υπάρχουν στην συγκεκριμένη υπηρεσία αποτελούν μεγάλο… σκαλοπάτι για την εισαγγελέα, Πόπη Παπανδρέου, προκειμένου ν΄ανέβει ακόμα πιο ψηλά και να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί τους ανθρώπους που ηγούνται του ποδοσφαιρικού κυκλώματος.

Από τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, ή αλλιώς της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», υπάρχει προπονητής, ο οποίος φέρεται να κατέχει μετοχές 45 εκ. ευρώ, μπουκ με δραστηριότητα στις ασιατικές χώρες, ο οποίος έχει στο όνομά του 18 ακίνητα, πρόεδρος ΠΑΕ με 5.5 εκ. ευρώ περιουσία (χωρίς να έχει παρουσιάσει στο παρελθόν επαγγελματικές δραστηριότητες), μάνατζερ με ομόλογα ύψους 19 εκ. ευρώ, διαιτητής που φέρεται να έχει στην κατοχή του πολυτελέστατο ξενοδοχείο, αλλά και ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας που στη φορολογική του δήλωση τα τελευταία έντεκα χρόνια δηλώνει έσοδα μόνο από κέρδη που προέρχονται από το στοίχημα.
Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: